Ludwig Lundgren
assisterande mäklare

Lundin Marstrand/Kungälv

Med Lundin Marstrand/Kungälv får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Exklusivt

Lilla Varvsgatan 50

Exklusiva etagelägenheter på Marstrand

Kortfakta

Pris/Bud:
8 220 000 kr
Avgift:
3 842 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
73,5 kvm
Biarea:
6 kvm
Våning:
2, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Lilla Varvsgatan 50,
442 66 Marstrand
Ludwig Lundgren
assisterande mäklare

Lundin Marstrand/Kungälv

Med Lundin Marstrand/Kungälv får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva ett exklusivt och själfullt boende på kajkanten, ensamt i sitt slag, i form av bostadsrättslägenhet i två plan med privat parkeringsplats rakt utanför, möjlighet till egen båtplats ett stenkast bort - inramat av vita segel, saltstänk och ljud av master som slår i Sveriges seglarmetropol Marstrand.

Entréplan:

Hall:
Välkomnande entré med plats för ytterkläder och förvaring. Praktisk klinker i entrén.

Vardagsrum och kök:
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till den fantastiska balkongen, med fri hänförande utsikt mot hamnen och Marstrandsön. Exklusivt platsbyggt kök från Kvänum med bänkskivor i Bohusgranit.

Badrum i entréplan:
Påkostat badrum med dusch, badrumsmöbler från Vedum kök och bad. Vackert kakel på väggar och klinker på golvet.

Övre plan:

Två härliga sovrum varav ett större med utgång till ytterligare en balkong med samma fantastiska utsikt. På övervåningen är det högt i tak med charmigt snedtak och mycket väl tilltagna biytor för förvaring.

Badrum på våning två:
Härlig exklusiv toalett med dusch även på övre plan. Ljust och vackert kakel på väggar och klinker på golvet.

Enhetligt massivt ekgolv i hela lägenheten samt stilren trappa som förbinder de båda våningsplanen. Komfortabel golvvärme i hela lägenheten.

Denna bostad är lika mycket en permanentbostad som en fritidsbostad. Badrocksavstånd till sköna salta bad under sommarhalvåret liksom naturnära upplevelser och ett lyxigt ombonat lättskött hem med villakänsla vintertid, skänker en speciell form av livskvalitet. Här bjuds allt från regattor, liv och rörelse i den spektakulära omgivningen till en sällsynt kontemplation inifrån bostaden, med exklusiva smakfulla materialval, treglasfönster och två balkonger med hänförande utsikt som levande tavlor.
Njut av golvvärme inte endast i entrén och de två badrummen, utan i hela lägenheten under ett enhetligt massivt ekgolv. En stilren trappa till övervåningen ger huskänsla, och ett platsbyggt exklusivt kök med bänkskivor i bohusgranit skänker vardagslyx. Bostaden har öppna ytor med stort ljusinsläpp, och arkitekten har inte sparat på något vad gäller kvalitet, design och trivsel.

Utöver bostaden finns till varje lägenhet en välisolerad bod om 6 kvadratmeter, på soldäcket.
Närheten till färjeläget, allmänna kommunikationer samt bra mataffärer och vårdcentral (i huset) gör livet lyxigt enkelt att leva här.

På denna eftertraktade tomt, med totalt sex nybyggda lägenheter på kajkanten, finns även möjlighet att förvärva totalt tre attraktiva affärslokaler i bottenplanet. Här var Rutgerson Marins verksamhet en gång i tiden belägen. Rutgerson Marin AB är nuvarande ägare till etagelägenheterna och lokaler.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 8 220 000 kr.

Avgift: 3 842 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 11,5%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1005.

Våningsplan: Våningsplan 2, hiss finns.

Byggår: 2017.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea 73,5 m², biarea 6 m².

Uppvärmning: Bergvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät.
Internet: Via kabel-TV.

Uteplats: Två balkonger med enastående sol och utsiktsläge över vattnet och Marstrandsön.

Bilplats: Parkeringsplats intill ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen: Det tillhör ett isolerat gästhus/förråd till varje lägenhet.

Information Förening

Förening: Marstrand 6:9. I föreningen finns 6 st lägenheter och 5 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Marstrand 6:9 består av 6 lägenheter och 5 lokaler. Samtliga lägenheter är bostadsrätter. Tre av lokalerna är bostadsrättslokaler och två lokaler med hyresrätt. De två lokalerna med hyresrätt är uthyrda och nyttjas idag som apotek och vårdcentral. För mer information se ekonomisk plan.

MarstrandDen som upplevt Marstrands säregna skärgårdsmiljö, med öarna Marstrandsön, Koön och Instön, glömmer den inte. Mellan himmelsblå tysta naturvikar och Sveriges mesta Seglarmetropol, med folkvimmel och regattor som avlöser varandra under seglingssäsongen, uppenbarar sig det goda livet. Det är hög klass på Marstrand, genuint och pittoreskt, och det finns ingen motsvarighet någon annanstans.
 
Utmed kajerna möter ett myller av båtar, uteserveringar och butiker. På öarna finns många småbåtshamnar och mysiga badvikar för salta bad. Runt Marstrandsön löper ett vackert och härligt promenadstråk som berättar om såväl Marstrands landskap som historia. På Koön möter flera utmärkta vandringsleder och många fina badmöjligheter. Båtlivet är en integrerad del av Marstrandslivet året runt; ett seglarparadis med  Bohusläns största gästhamn. Marstrand står värd för ett flertal stora regattor varje år, bland annat prestigefyllda Match Cup Sweden.
 
Lika speciellt som Marstrand ter sig för besökande och boende, lika nära har man till storstadslivet i Göteborg och Kungälv när man så önskar. Mellan Marstrand och Kungälv är det endast 2,2 mil, och till Göteborg 5,5 mil, samt mycket bra kommunikationer med buss (Marstrandsexpressen från Koön) och bil.
 
Marstrands skärgård, bestående av de tre öarna Marstrandsön, Koön och Instön, är en del av den genuina, bohuslänska attraktiva skärgården. På Marstrand finns magnifikt praktfulla hem för sommartid och åretruntboende. Bebyggelsen präglas av välbevarade storslagna trävillor med snickarglädje, tinnar och torn och vackra glasverandor. På Hedvigsholmen ligger bostäder i klassisk skärgårdsstil utmed kajen. Marstrands havshotell erbjuder fullservice året runt.
 
På 1200-talet startade inflyttningen till Marstrandsöarna och under historiens gång bidrog de stora sillperioderna till att alltfler sökte sig till kusten. Det var enkla fiskare med familjer som lockades dit liksom många celebriteter och även kungligheter. På Oscar II:s sommarparadis umgicks societeten i början av 1900-talet.
 
På Marstrandsön tronar Carlstens fästning på höjden och nedför sluttningarna mot kajerna ligger Marstrands pittoreska trästad. Utmed stenlagda gränder och charmiga små torg står fantastiska byggnader från flera epoker. Hela ön andas spännande historia och en skön avkopplande atmosfär.
 
God vardagsservice finns för de boende. Vid färjeläget på Koön vänder Marstrandsexpressen och här finns bra mataffär och vårdcentral med apotekservice. I samhället finns förskola och skola (årskurs 1-9), idrottsplatser och ett flertal restauranger.
 
På Marstrand lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker och exklusiv miljö. Förutom att ta skärgårdsturer och en rundvandring på Carlstens fästning kan man segla, bada, fiska och dyka, njuta av caféer, restauranger, båtliv och den hänförande utsikten.

Välkommen!


Planritning

Counter