Såld

Nyproducerad & rymlig med genomgående hög materialstandard

Peter Johansen
ansvarig mäklare

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Regementsvägen 4

3:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 708 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 76 kvm
Våning:
2/3, hiss
Byggår:
2014
Adress:
Regementsvägen 4,
415 05 Göteborg
Peter Johansen
ansvarig mäklare

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Nyproducerad och rymlig 3:a om 76 kvm med genomgående hög materialstandard samt ljus och öppen planlösning. Bekvämt boende med hiss i huset samt närhet till kommunikationer, natur och nybyggda Serneke multisportarena.

Hall

Ljus hall med förvaring för ytterkläder i skjutdörrarsgarderob. Vitmålade väggar och praktisk grå klinker på golvet.

Kök & Vardagsrum

Härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket: Luckor och stommar är vita, som fint ramas in av den mörka stenbänkskivan. Gott om förvaringsutrymme i flera skåp och bra arbetsyta. Maskinparken består av induktionshäll, fläkt, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsugn och mikro. Samtliga från Siemens och i rostfritt utförande. Vitmålade väggar och ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.
I vardagsrummet ryms med lätthet både soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och en större matgrupp. Stort fönsterparti som ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Inre hall

Här ifrån når du bostadens bägge sovrum och badrum. Förvaring i form av ett städskåp och en garderob.

Badrum

Rymligt helkaklat badrum i tidlöst utförande. Mycket smakfull badrumsinredning med kommod och skåp från Vedum, duschhörna i glas samt blandare och dusch från FM Mattsson. Här finns även en tvätt avdelning med förvaring ovanför. Tvättmaskin (7kg) och torktumlare (7kg), båda från Siemens.

Sovrum

Rymligt sovrum med charmigt burspråk i vinkel som ger rummet mycket ljus. Här finns plats för både dubbelsäng, sängbord och mindre arbetsplats vid fönstret. Innanför sovrummet finner du en rymlig klädkammare.
Ytterligare ett sovrum disponeras. Perfekt som gästrum, barnrum eller kontor.

Uteplats

Längs loftgången finns uteplats med utrymme för sittgrupp. Uteplatsen vetter mot söder med fri sikt mot väst och syd, vilket gör att man har sol i stort sett hela dagen.

Gård

På husets lugna och gröna baksida finner du sopsortering, cykelförråd samt en mysig pergola med grillplats.

Information Ekonomi

Avgift: 4 708 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 115 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 445 kr. Andel i föreningen är 6,52925%. Andel av årsavgift är 6,52925%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1106.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, hiss finns.

Byggår: 2014.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 76 m².

Uteplats: Uteplats.

Information Förening

Förening: BRF Arenaläktaren.

Allmänt om föreningen: BRF Arenaläktaren registrerades 2014-12-17 och innehar fastigheten Kviberg 22:14.

Föreningen har 18 lägenheterna fördelat över två- och trerummare med fri utsikt, i ett trevåningshus med hiss. Lägenheterna är ljusa och välplanerade med bra förvaringsutrymmen.

Bostadshuset har entrébalkong i soligt söderläge samt en gemensam trädgård med slingerväxter och blommor. Trädgården är som en egen grön oas med spontana mötesplatser, stolar och bord, lekplats samt pergola med grill.

Multisport och stadskvarter
Inpå knuten finner du multisportanläggningen Göteborgs nya Arena. Ett unikt område med idrottshallar, fotbollsplaner, skidanläggning inomhus, restaurang, gym, idrottsgymnasium med mera. På bekvämt avstånd finns också skolor och förskolor samt offentlig service som vårdcentraler, bibliotek och simhall.

Gamlestaden med sina landshövdingehus, caféer, restauranger och musikklubbar ligger på gång- eller cykelavstånd. Här finns också ett nytt affärscentrum i SKFs gamla lokaler. Några minuter åt andra hållet ligger den nya Kvibergstaden samt Bellevue och Kvibergs marknader. Till centrum tar du dig snabbt med spårvagn eller cykel på avskild cykelbana.

Övrigt: Föreningen innehar 12st parkeringsplatser som kan hyras av medlemmarna. I dagsläget är det kö till dessa.
Till lägenheten hör ett förråd som är placerat i trapphuset.
Balkong/uteplats i form av egen plats på loftgången.
Spårvagnshållplats

Göteborg Kviberg 15 m
Göteborg Beväringsgatan 446 m
Förskola 270 m
Museum Kvibergs Museum 278 m
Idrottsmuseet 447 m
Grundskola Gamlestadsskolan 394 m
Centrina Kviberg 672 m
Martinaskolan 855 m
Gymnasieskola Aspero Idrottsgymnasium 412 m
Busstationer & Hållplatser Brovägen 420 m

Göteborg Bellevue 473 m
Göteborg Nymånegatan 799 mNärbutik Moussas Orient 651 m
Candy House 923 m
Familijen Livs 961 m
Varuhus Bellevue Marknad 739 m

Restaurang Nergiz Kebab 746 m
Thai Orchid 937 m
Sportcenter Gamlestadshallen 866 m
Stormarknad Coop Konsum 951 m

Apotek Medstop 965 m

Bageri Cederleüfs & Svenheimers 975 m

Bank SEB 980 m

Snabbmat Matstuga i Gamlestaden 888 m.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar, ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.

Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter.
Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Det finns flertalet fotbollsplaner, utegym och elljusspår samt nybyggda Prioritet Serneke Arena, en 45 300 kvm stor arena som inrymmer bland annat en skidanläggning med ett 1,2 km långt skidspår innomhus, en fullstor inomhusfotbollsplan, två sporthallar, grundskola, idrottsgymnasium, gym, skadeklinik för idrottare, konferens, hotell och restaurang. Klätterdomen, Göteborgs största klättergym ligger i närheten. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder.
Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö.
Välkommen!


Counter