Såld

Nyproducerad tvåa med social planlösning & västerbalkong

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gamla Tuvevägen 8

2:a Nya Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 410 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 55 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2015-2017
Adress:
Gamla Tuvevägen 8,
417 23 Göteborg
Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Mitt i den livfulla stadsdelen Kvillebäcken byggs Brf Greenroof - ett kvarter med smarta lägenheter toppade med takterrasser med fin utsikt över stan. Husen har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och en sund inomhusmiljö.

Den här lägenheten är en genomtänkt tvåa med öppna sociala ytor och sovrum med balkong i västerläge. Genomgående stilrena materialval, ljus färgsättning, hög standard och miljörätt kvalitet. Tidlöst kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror från Siemens. Helkaklat badrum med klassiska materialval och tvättmöjligheter.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Lägenhetens 55 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Ljusa sociala ytor i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Här kan man inreda med soffa och matsalsbord.

Köket har klassiska materialval med köksinredning i vitt från Marbodal, laminatbänkskiva i betongimitation och vitt blankt kakel i liggande sättning. Blandare med diskmaskinsavstängning från Hansgrohe. Arbetsytorna belyses av en ljusramp med spotlights. Energieffektiva vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, utdragbar kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, mikro i väggskåp, diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp och här finns även utgång till lägenhetens balkong i härligt västerläge.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt blankt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp med ledbelysning från Aspen, blandare från Hansgrohe, duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas samt en kombimaskin från Siemens.

Information Ekonomi

Avgift: 3 410 kr/mån. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten & Telia Triple Play (TV och bredband och IP-telefoni).
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr. Andel av årsavgift är 1,0031%.

Driftkostnad: Beräknad kostnad för varmvatten enligt schablon, ca 126 kr/mån tillkommer på fakturan i efterhand. Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten kommer att mätas separat och avisieras i efterskott kvartalsvis. Varje lägenhet tecknar eget elavtal för hushållsel och hemförsäkring.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 3-1201.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns.

Byggår: 2015-2017.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 55 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: I månadsavgiften ingår Telia Triple Play - TV, bredband och
IP-telefoni. En multimediacentral finns i varje lägenhet; trådlös TV och bredband ger stor valfrihet i bostaden.

Uteplats: Balkong i västerläge med utgång från sovrummet.

Gårdsplats/innergård: Husens tak blir gröna och kommer rymma takterrasser för de boende med fin utsikt över stan. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge. Gården är upphöjd och har en generös stentrappa i söderläge.

Bilplats: Föreningen har via Parkeringsbolaget tillgång till 39 garageplatser i garage under huset. Kostnad beräknas vara ca 1000 kr/mån.

Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns barnvagnsförråd, föreningslokal med övernattningsmöjlighet samt låsta cykelförråd på gården. Postboxar i entrén. I hus 2 finns avfallsrum med källsortering i tre fraktioner. Återvinningsrum för övrigt avfall finns på Borstbindaregatan 2.

Information Förening

Förening: Brf Greenroof.

Allmänt om föreningen: Brf Greenroof ligger i Kvillebäcken och består av 100 bostadsrättslägenheter och en hyreslokal. Husen toppadas av takterrasser med fin utsikt över city. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 75:1 med adress Solventilsgatan 12-14, Gamla Tuvevägen 6-8 och Långängen 5A-B. Kvarteret består av ett vinklat lamellhus i 5 våningar och ett punkthus i 8 våningar. Husen är ritade av Erséus Arkitekter och har byggts genom totalentreprenad av Veidekke Bostad. Byggnaden projekteras för Miljöbyggnad nivå Silver. Inflyttning våren/sommaren 2017.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Brf Ekonomen.

Försäkring: Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring samt bostadstillägg ingår. Försäkringsbolag är ännu ej fastställt.

Centrala Hisingen

Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby sjukhus och ett köpcentrum med apotek. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Counter