Såld

Bekvämt boende i vacker skärgårdsidyll

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kyrkvägen 22

3:a Tjörn

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 287 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 58 kvm
Byggår:
Varierande från 1896-2004
Adress:
Kyrkvägen 22,
471 41 Rönnäng
Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Välkommen till Hotell Bergabo, beläget i hjärtat av Rönnäng. En havsnära skärgårdsidyll med bekvämt läge längs västkusten. Här erbjuds en bostadsrätt på anläggningen om tre rum och kök med balkong.

Hotell Bergabo bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt, vilket sker mot ersättning per dygn och utan någon begränsning för hur mycket du får vistas där per år. Ett utmärkt val för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med bra service när det passar dig.

I Rönnäng finns på gångavstånd service i form av livsmedelsbutik och restaurang. Det närliggande samhället Skärhamn har även ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag. Från Rönnäng avgår färjan till Åstol, Dyrön & Tjörnekalv och på sommartid går det även båtturer från Rönnäng till både Marstrand & Käringön. Badplatser med bryggor, sandstrand och hopptorn finns på bekvämt gångavstånd.

Hotell Bergabo är Tjörns största hotell med 115 sängar fördelade på 43 rum. Bergabo är även ett populärt val för konferens och anordning av bröllop. Till anläggningen hör flertalet konferenssalar med plats för 120 personer, egen spaavdelning med avslappnande bastu och massagebad med utsikt ut över havet. Restaurangen erbjuder vällagade måltider för varje tillfälle.
Anläggningen genomsyras av en gammaldags atmosfär som lyfter fram det höga och fina kustläget och gör det enkelt för sina boenden att komma i stämning och trivas. Njut av härliga promenader längs Rönnängs mysiga gator, eller ta färjan över till de tre skärgårdspärlorna Dyrön, Tjörnekalv och Åstol. För dig som önskar att aktivera dig under vistelsen erbjuds bland annat RIB-orientering, vinprovning, kajakpaddling och akvarellkurs.

Övrig information
Som ambassadör på Bergabo Hotell (ägare av bostadsrätt) får du:
- Gratis Spa i Bergabad
- 50% rabatt på mat
- Frukost 50kr/pp i samband med boende.
- Gratis tillgång till hotellets cyklar
- Gratis lokalhyra, t ex konferenslokal
- Ambassadörsrabatt, gäller julbord, bokning av konferenser, kalas mm.

För var natt lägenheten hyrs ut via hotellverksamheten tillfaller 790 kr/dygn dig som bostadsrättsinnehavare.

De 58 kvm är disponerade enligt följande:

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en ljus hall och väggarna är målade i vitt. Här finns plats för avhängning, övrig möblering, samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. UItanför dörren har du även en uteplats att umgås på.

Kök med köksinredning i vitt som bryts av med vitt kakel och grå markerande fog. Generösa arbetsytor i fritt och härligt läge mot idyllisk miljö. Utrustningen består av spis, ugn, fläkt, samt kyl med frys. En öppen planlösning binder samman köket med vardagsrummet och skapar en social planlösning. Golvet kläs av och väggarna är målade i vitt med fondvägg i stilren kulör. I köket ryms en större matplats för många personer och stora fönster bidrar med ljusinsläpp. Vardagsrummet kan inredas med soffa och tv-möbel.

Här har ni utgång till den stora balkongen i fritt och insynsskyddad läge med lummiga miljöer omkring.

I båda sovrummen ryms dubbelsäng med tillhörande möblering. Golvet är i plastmatta och väggarna målade i vitt och stilren fondvägg

Badrummet har vita helkaklade väggar samt plastmatta på golv. Inredningen består av wc, handfat, spegel samt dusch.

Information Ekonomi

Avgift: 3 287 kr/mån. I avgiften ingår vatten, kabel-TV och parkering. Andel i föreningen är 9,3%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 370 kr/mån.
Föreningen fakturerar ett schablonbelopp för el och värme om ca 370 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 409.

Byggår: Varierande från 1896-2004.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 58 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Bergvärme, luftvärmepump och direktverkande el.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till digitaltv.
Internet: Bredband via WiFi.

Uteplats: Balkong.

Bilplats: Parkeringsplats ingår.

Övriga utrymmen: I föreningen finns gemensam tvättstuga och föreningslokal. Det finns även tillgång till Spa-anläggning med bastu, D7CW, relax och utomhusspa.

Information Förening

Förening: Brf Bergabad.

Allmänt om föreningen: Brf Bergabad registrerades 2016-03-30. Föreningen består av 39 lägenheter sopm upplåts med bostadsrätt. Inflytt 2016.

Counter