Snart till salu

Toppmodernt boende med terrass

Jonas Criff
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Bratteråsbacken 37

1:a Eriksberg

Kortfakta

Avgift:
3 038 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 35 kvm
Våning:
1, ej hiss
Byggår:
2009
Adress:
Bratteråsbacken 37,
417 62 Göteborg
Jonas Criff
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jonas.criff@lundin.se.

Välkomna till denna etta, som går att använda som 1,5:a!
På bästa adress vid Eriksbergstorget, endast ett stenkast från kajpromenaden ligger detta ljusa och rymliga boende. Utgång till Terrass med morgonsol. Hög standard genom snygga tillval av kvalité. Mycket fräsch, välplanerad och modern lägenhet med bra planlösning och stora fönster. Sovplatsen kan även flyttas till hallen och på så sätt skapa en trivsam 1,5:a. Härligt och fullutrustat kök med plats för matbord framför flera fönsterpartier. Ljusa fräscha ytskikt och ekparkett. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin! .

I närheten finns allt man behöver inom service, såsom närbutik, vårdcentral, apotek, träningscenter (friskis och sats) samt caféer och restauranger. Framförallt ger vattnet i hamnen en underbar känsla. Goda kommunikationer med Älvsnabben direkt till andra sidan älven samt bussar in till centrum och centralstationen på några minuter, med ständiga avgångar. Ta en långpromenad längs kajen med havet som granne eller njut av områdets stora utbud!

Vi kommer in i den öppna hallen. Ekparkettgolv i hallen och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter, genom en avhängningsyta och garderober.

Intill hallen ligger det fräscha badrummet. Stort med en härlig duschhörna. Här är det helkaklat och stilrent. Snygga och större klinkerplattor i grafitgrått på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns det bekvämligheter som en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med tillhörande arbetsyta, golvvärme och handdukstork. Toalett, handfat med kommod och ett badrumsskåp med spegel ovan.

Vidare genom hallen leds vi in i det rymliga vardagsrummet. Det genomgående ekparkettgolvet flyter snyggt in i detta behagliga rum. Här är det också vitmålade väggar med en fondvägg. Gott om plats för valfritt möblemang och möjlighet att skärma av för sängen i en sov avdelning. Från vardagsrummet når vi utgången till terrassen.

I anslutning till vardagsrummet, finner vi det underbara köket. Här är det stilrent utvalda tillval med gott om utrymme och förvaring´. Vita luckor med rostfria handtag. Rejäla arbetsytor med en rostfri diskho och en bänkskiva i ek. Rostfria vitvaror, såsom en inbyggd mikro, kyl/frys, diskmaskin samt ugn och spis med häll med en fläkt ovan. Plats för matbord framför härliga fönsterpartier som ger fin morgon- och förmiddagssol. Här är det också ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Information Ekonomi

Avgift: 3 038 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 448 kr. Andel i föreningen är 1,8647%. Andel av årsavgift är 1,86448%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 00221.

Våningsplan: Våningsplan 1, ej hiss.

Byggår: 2009.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 35 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Energiprestanda 120 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel TV som är ansluten till Canal Digital. Ett Basutbud på 18 analoga kanaler ingår i månadsavgiften. För 35 kr/mån kan man få ett digitalt basutbud.
Internet: Till fastigheten finns bredband och IP-telefoni via GothNet. Man kan välja mellan 9 olika bredbandsleverantörer.

Uteplats: Terrass.

Bilplats: Föreningen har 33 parkeringsplatser på området bakom Magasinet. Kostnaden för en plats är 300 kr/mån. Kontakta Yvonne Björnström i styrelsen.
Det går också att hyra plats i P-huset framför huvudentrén (Deckshuset). Kontakta Aspelin&Ramm på telefon 031-760 11 90.

Övriga utrymmen: Det finns ett tillhörande förråd för lägenheten och ett cykelförråd som kan användas av föreningens medlemmar.

Information Förening

Förening: Brf Mjölner på Norra Älvstranden. I föreningen finns 33 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Mjölner på Norra Älvstranden förvärvade 2006 fastigheten Sannegården 7:8 med adress Bratteråsbacken 37 och 39. I föreningen finns 33 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. JM har renoverat fastigheten med originalbyggnation från 1914. Lägenheterna var inflyttningsklara 2009.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. Föreningens ekonomi är god och bygger på en solid grund. Det finns inga avgiftshöjningar planerade för 2017. Kontrollerat med föreningen 2017-05-05.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2014 till 2043. Inga större renoveringar är planerade för 2017 utan föreningen följer underhållsplanen.
2016 OVK.
2017 tvätt och oljning av terrasser.
2019 planeras OVK, målning av golv i lägenhetsförråd, justering och smörjning av fönster, översyn av tegelfasader samt bättring av sockel.

Övrigt: Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Juvelen. Föreningens andel är 22,1%.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder. Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar. På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren. Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!


 

Planritning

Counter