Såld

Totalrenoverad exklusiv villa

Matilda Ivarsson
ansvarig mäklare

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Eckragatan 25

Långedrag

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
8 rum
Boarea:
214 kvm
Byggår:
1929
Tomt:
1 028 kvm
Adress:
Eckragatan 25,
426 76 Västra Frölunda
Matilda Ivarsson
ansvarig mäklare

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Välkommen till Eckragatan 25!
Välkommen till Eckragatan 25!
Ett klassiskt hem renoverat i toppklass!
Ett klassiskt hem renoverat i toppklass!
Riktigt smakfullt
Riktigt smakfullt
Allt håller högsta standard
Allt håller högsta standard

Beskrivning

Nu har vi glädjen att erbjuda den här fantastiska villan i absoluta toppklass på älskade Eckran i hjärtat av Långedrag! Totalrenoverat med stor omsorg och hög detaljfinish. Mycket välplanerat med stora sociala ytor i två plan och hela 5 sovrum. Stilsäkert kök med vita snickerier och exklusiv maskinell utrustning.
I öppen planlösning ligger vardagsrum, burspråk och matsal där känslan förhöjs av den moderna braskaminen samt de stora fönsterpartierna och den enkla accessen till det stora altandäcket.
Renoverade badrum på båda plan och stor tvättstuga med separat entré.
Från våning 2 har man havsutsikt från balkong och terrass!
Genomgående mycket smakfullt och enhetligt, ypperlig harmoni mellan färg- och materialval i exklusivt utförande.
Ett stenkast från skola och förskola, och en kort promenad till havet, kommunikationer, butiker och restauranger. En fantastiskt levande och anrik del av staden och ett unikt hem som bör upplevas!

Våning 1

Vacker skiffergång välkomnar till den här spektakulära villan där gammal charm möter dagens alla moderna faciliteter i perfekt harmoni!
Hall med gott om plats för klädvård i öppen planlösning mot vardagsrumsdel och kök, vacker ljus nyinlagd parkett vilken löper vidare in i samtliga rum, enhetligt och snyggt.
Sällskapsrum med utgång till det ovanligt stora altandäcket i soldränkt läge. Modern planlösning och naturligt öppet flöde mellan vardagsrum, burspråk, matplats och kök; socialt och inbjudande och dessutom finns här braskamin.
Köket är fullutrustat med vitvaror av toppklass, integrerad diskmaskin, fullhöjds- kyl och frys, induktionsspis och vinkyl. Vita snickerier med vit mosaik över bänken och goda arbetsytor.
På detta våningsplan finns två möjliga sovrum, varav det ena idag är Tv-rum. Vidare finns här en mycket rymlig tvättstuga med separat entré och ett helkaklat modernt badrum med dusch.

Våning 2

En trappa upp ligger ännu ett allrum, via detta når man en rymlig balkong med havsutsikt! Här finns även ett helkaklat fräscht badrum med badkar, klädkammare samt tre sovrum, varav det ena har utgång till en härlig terrass/balkong.
Ett hem som både är ytterst modernt men samtidigt har kvar sin originalcharm. Här är verkligen lätt att trivas!

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 4 248 000 kr varav byggnadsvärde 1 137 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 31 008 kr/år. Fördelas enligt följande: uppvärmning 18 808 kr, försäkring 5 000 kr, vatten/avlopp 5 400 kr och renhållning 1 800 kr.
Driftskostnaden är en ca-uppgift.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-last: Avtalsservitut Vattenledning.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Vattenledning.

Planbestämmelser: Stadsplan (1962-03-26) , Tomtindelning (1962-12-14).

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Älvsborg 31:20.

Typ: Friliggande villa. 1 ½ plan.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1929.

Senaste renovering/ombyggnad: Tillbyggt 2011. Omfattande renoveringar interiört och exteriört mellan 2011-2017..

Storlek: Boarea 214 m². Areauppgifter enligt mätning. 8 rum.

Byggnadssätt: Undergrund: Berg. Grundmur: Murad natursten och betong. Grund: Betongplatta, underliggande isolerad och krypgrund. Stomme: Plank-och träregelstomme. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Taktegel, papp och plåt. Utv plåtarbeten: Lackad plåt. Hängrännor: Lackad plåt. Fönster: Isolerglas. Ventilation: Självdrag. Murstock: Skorsten av plåt.

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Bergvärme, vattenburet system.

Energideklaration: Energiklass C. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel Tv.
Internet: Fiber, flera möjliga leverantörer på nätet.

Övriga byggnader: Parkeringsplats med plats för 1 bil samt parkering på gatan.

Tomt: Tomtarea 1 028 m² (friköpt). Stort altandäck, gräsmattor runt huset och vacker grönska, äppelträd och fina planteringar. Sol från tidig förmiddag till kvällen.

Counter