Såld

En sagolik bostad utöver det vanliga

Peter Johansen
ansvarig mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Arsenalsgatan 12C

2:a Kungshöjd

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 645 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 72 kvm
Våning:
3/4, ej hiss
Byggår:
1910
Adress:
Arsenalsgatan 12C,
411 20 Göteborg
Peter Johansen
ansvarig mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

En underbar lägenhet med genomtänkt färgsättning där blandningen mellan tidlösa dåtidens detaljer vackert gifter sig med nutidens moderna faciliteter.
Man blir helt enkelt genuint glad av att kliva in i denna bostad som erbjuder 72 härliga kvadratmeter! Ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot ett tidlöst kök i harmonisk grå nyans. Klassiska spegel luckor och en självklar bänkskiva i Carrera marmor möter väl genomtänka beslag i mässing.
Här disponerar man ytterligare ett väl tilltaget sovrum, dåtidens karakteristiska klädkammare och förråd samt ett ljust och fräscht badrum.
Bygglov för balkong finns!

Välkommen till denna drömbostad!

De 72 kvm disponeras enligt följande:

I entrén välkomnas ni av en varm känsla, ljus grå toner på väggarna, ett genomgående vitlaserat brädgolv och rymd tack vare den generösa takhöjden och den direkta anslutningen till sällskapsrummet. Bostaden präglas av tidlösa detaljer med moderna inslag. En riktig pärla!

I vardagsrummet finns det gott om plats för både soffgrupp och matbord utan att den luftiga känslan går förlorad. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I detta härliga rum finns många av bostadens fantastiska attribut såsom det vackra golvet, djupa nischer och maffiga fönsterbräder, vilket gör denna pärla till det lilla extra.
Köket som ligger i öppen anslutning till vardagsrummet är noggrant utformat för maximal känsla. Här finns det gott om utrymme för matlagning och för att sitta ner vid matplatsen och äta i goda vänners lag. Inredningen går i grå ton och smyckas av beslag i tidlös mässing Köksluckorna följer bostadens röda tråd och harmoniserar med övriga.

Från hallen nås sovrummet. Rofyllt och skönt. Förvaring i form av klädkammare och ytterligare skåp från dåtidens epok.

Badrummet når du via hallen och är helkaklat med duschörna wc, handfat och tvättmaskin.

Bostaden måste upplevas på plats, välkommen att boka din plats på visning

Information Ekonomi

Avgift: 2 645 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 115 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 445 kr. Andel i föreningen är 3,3916%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 00017 (17).

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4, ej hiss.

Byggår: 1910.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 72 m².

Uteplats: Det finns bygglov för balkong. Köpare av lägenheten kommer ha möjlighet att anskaffa balkong då beställningar ska göras inom en månad.

Övriga utrymmen: Det finns källarförråd.

Information Förening

Förening: Brf Arsenalsgatan 12.

Allmänt om föreningen: Föreningen har 19 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. Total yta 2 015 kvm. Byggnaden är uppförd 1910 och är i gott skick. Se årsredovisning. Äkta bostadsrättsförening med friköpt tomtmark.

Counter