Såld

Högt upp i huset med inglasad balkong

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mölndalsvägen 67

4:a Johanneberg / Almedal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 212 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 101 kvm
Våning:
6/8, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Mölndalsvägen 67,
412 63 Göteborg
Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Gemensam takterass om ca 165 m²
Gemensam takterass om ca 165 m²

Beskrivning

Välkomna till Almedals terrasser och Brf Almedals trädgård som erbjuder ett boende med mycket stadskänsla samtidigt som man värdesätter det hållbara livet. Här bor man på ett av stadens smartaste lägen och lägenheterna som nyproducerades 2015 har genomtänkta planlösningar samt hög inredningskvalitet. Högt upp i huset ligger denna generösa fyra om 101 kvm med öppna sociala ytor och inglasad balkong med utsikt över omgivningarna. Tidlöst HTH-kök med vitvaror av hög klass från Siemens. Tre bra sovrum varav det största har utgång till lägenhetens härliga balkong. Stort helkaklat badrum och gästtoalett med inredning från Svedbergs. Lägenheten erbjuder även goda förvaringsmöjligheter i två generösa skjutdörrsgarderober och två klädkammare. Föreningen har en stor gemensam takterrassen med riktigt bra solläge och fin utsikt över Örgryte Koloniträdgårdar samt det parkliknande bostadsområdet i väster.

Grundtanken med Almedals terrasser var att bygga ett hus med lägenheter på en av de smartaste platserna i stan. Med "smart" menas inte bara att det är ett bra läge, där det är nära till det mesta utan det är även ett strålande läge för den som vill leva lite miljö- och transportsmart. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför ytterdörren och det är även nära till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Området vid Mölndalsvägen håller på att utvecklas till ett av de mest kreativa och spännande i Göteborgstrakten just nu.

Lägenhetens 101 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett från Kährs och väggarna är målade i vitt.

Ljusa sociala ytor i gavelläge med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet präglas av ett fantastiskt burspråk med generösa fönsterpartier i tre väderstreck som skapar den perfekta platsen för en matplats.

HTH-kök med köksinredning i vitt, bänkytor i svart granit och stänkskydd i vitt matt kakel i rak liggande sättning. Arbetsytorna belyses av infällda dimbara spotlights. En köksö bidrar med extra förvaring, arbetsyta och sittplats. Köket har utrustning från Siemens som utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Lägenhetens största sovrum har utgång till en inglasad balkong med utsikt över omgivningarna. Sovrummet har plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och goda förvaringsmöjligheter finns i form av en rymlig garderob med snygga skjutdörrar i betongimitation. Smalt fönster ovanför sängen blir ett fint inslag.

De två mindre sovrummen kan inredas med säng och arbetshörna. Förvaringsmöjligheter finns i en garderob respektive en klädkammare.

Välplanerat badrum som är helkaklat i grått och har inredning från Svedberg. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfat med kommod i svart ek och vattenfallsblandaren "Love me", spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med vikdörrar i klarglas samt både taksil och handdusch. Här finns även en tvättavdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. I taket sitter infällda dimbara spotlights.

Lägenheten har även en gästtoalett med grått klinkergolv, helkaklade väggar i vitt och inredning från Svedbergs. Även här finns behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfat med gråbetsad kommod och vattenfallsblandaren "Love me" samt spegelskåp med belysning. I taket sitter infällda dimbara spotlights.

Information Ekonomi

Avgift: 4 212 kr/mån. I avgiften ingår värme och Telia triple play.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 448 kr. Andel i föreningen är 2,1356%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 369 kr/mån. Fördelas enligt följande: vatten/avlopp 369 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: A1-1501.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 8, hiss finns.

Byggår: 2015.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 101 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Telia Triple play - TV, internet och IP-telefoni ingår i avgiften.

Uteplats: Inglasad balkong med utsikt och glaspartier mot söder och norr.

Gårdsplats/innergård: Gemensam innergård med sandlåda, utemöbler, planteringar och ett vackert lusthus i glas. Det finns även en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt.

Bilplats: Under huset finns ett parkeringsgarage där föreningen förfogar över 46 platser. Garageplats går att hyra för ca 1200 kr/mån. Till platserna är det separat kö. Från parkeringsgaraget tar man hissen upp till sin lägenhet.

Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd.

Information Förening

Förening: Brf Almedals trädgård.

Allmänt om föreningen: Brf Almedals trädgård består av 71 lägenheter och 4 lokaler i ett flerbostadshus som nyproducerats av Sverigehuset. Föreningen äger fastigheten Göteborg Krokslätt 184:2 med adress Mölndalsvägen 63-67.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av NordicLife Förvaltning.

Försäkring: Fastigheten är under entreprenadtiden försäkrad genom entreprenörens försorg. Vid slutbesiktning övertar föreningen ansvaret för att fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Fastigheten kommer då fullvärdesförsäkras hos Länsförsäkringar.

Övrigt: Föreningen är medlem i Almedals terrassers samfällighetsförening.

Counter