Såld

Nyproduktion med utsikt över havet, på ett av Varbergs bästa lägen

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Krabbes Väg 25

3:a Varberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 947 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 68 kvm
Våning:
4/6, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Krabbes Väg 25,
432 52 Varberg
Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

I ett unikt läge, ett stenkast från havet och den halländska kustlinjen, byggs Brf Kasematten 2 på ett av Varbergs bästa lägen. Här bor man på gränsen mellan hav och stadsliv, med utsikt över horisonten. Lägenheten har hög standard med ljus enstavsparkett i ek från Kärhs och fönsterbänkar av vit carrara marmor. Modernt grått kök från Marbodal med bänkskiva och stänkskydd i marmor samt vitvaror från Siemens. Öppen social planlösning och härligt ljusinsläpp. Stora skjutdörrar i glas ut mot lägenhetens generösa balkong med fin havsutsikt. Balkongen är delvis inglasad vilket skapar ett uterum som man kan njuta av under stora delar av året. Stilrent badrum med inredning från Svedbergs, behaglig golvvärme och egen tvättavdelning. Hiss direkt ner till föreningens garage där man har möjlighet till en garageplats, enkelt och smidigt!

På Krabbes väg bor man inte långt från natur och strövområden, och samtidigt ligger Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser alldeles runt hörnet. Havet och strandpromenaden är bara några minuters promenad bort och till torget går man på mindre än en kvart. Tågstationen finns på bekvämt avstånd så att man snabbt och smidigt kan ta sig in till Göteborg eller söderut. På fina cykelvägar tar man sig enkelt runt i Varberg med cykel. Lägg till bilpoolen, som är kopplad till bostadsrättsföreningen, så får man möjlighet att leva lite mer miljösmart. Det finns fina rekreationsmöjligheter i närheten - Påskbergsskogen med sina motionsslingor, stadens många idrottsanläggningar och inte minst strandpromenaden - där man kan njuta av den friska havsbrisen och den majestätiska vyn ut över havet. Här är det lätt att känna såväl puls som stillhet, njuta av stadens atmosfär och närheten till havet.

Lägenhetens 68 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. I entrén ligger mörkgrå klinker men i övrigt har lägenheten genomgående ljus ekparkett 1-stav från Kärhs och vitmålade väggar.

Modernt kök med köksinredning i grått från Marbodal och rostfria vitvaror från Siemens. Bänkskiva och stänkskydd i marmor. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Fint ljusinsläpp från ett fönster med fönsterbräda i vit carrara marmor. Öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar generösa sällskapsytor.

Ljust och luftigt vardagsrum som kan inredas med soffa och matsalsbord. Stora skjutpartier i glas ut till lägenhetens generösa balkong med fin havsutsikt. Balkongen är delvis inglasad vilket skapar ett uterum som man kan njuta av under stora delar av året.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Fint ljusinsläpp från ett fönster med fönsterbräda i vit carrara marmor.

Det mindre sovrummet kan inredas med en enkelsäng och här finns förvaring i form av två garderober. Fint ljusinsläpp från ett fönster med fönsterbräda i vit carrara marmor.

Genomtänkt badrum med stilrena materialval och egen tvättavdelning. Grått klinkergolv med behaglig golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av vägghängd wc, handdukstork samt badrumsinredning och hörndusch från Svedbergs. Den avskilda tvättdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsyta och förvaringsskåp. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Information Ekonomi

Avgift: 2 947 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för garage med 550 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 448 kr. Andel i föreningen är 1,6966%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1301 (25-1301).

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6, hiss finns.

Byggår: 2017.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 68 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Fastigheten kommer anslutas till fibernätet.

Uteplats: Generös balkong med fin havsutsikt. Balkongen är delvis inglasad vilket skapar ett uterum som man kan njuta av under stora delar av året.

Bilplats: Huset har ett underliggande garage med totalt ca 44 parkeringsplatser. På fastighetens markplan finns även fyra parkeringsplatser. Möjlighet till garageplats finns för 550 kr/mån.

Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på plan 0. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd samt miljöstation för hushållsavfall- och källsortering.

Information Förening

Förening: Brf Kasematten 2.

Allmänt om föreningen: Brf Kasematten 2 ligger i Varbergs kommun. Byggnaderna uppfördes 2016-2017 genom totalentreprenad av Derome Hus AB. Inflyttning beräknas preliminärt till december 2017. Föreningen består av två flerbostadshus med 48 bostadsrättslägenheter.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administrers av Bonea.

Counter