Såld

Optimalt planerad med härlig balkong in mot gården

Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Matilda Öhrfeldt
assisterande mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Mölndalsvägen 41

2:a Johanneberg / Almedal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 762 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 61,5 kvm
Våning:
2, hiss
Byggår:
1983
Adress:
Mölndalsvägen 41,
412 63 Göteborg
Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Matilda Öhrfeldt
assisterande mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Perfekt disponerad 2 rum & kök med lugnt gårdsläge vilket gör bostaden till bäst belägen i föreningen. Härlig balkong in mot lugn innergård. Bostaden är i mycket bra skick och har genomgående fräscha ytskikt i samtliga rum. Ljust och lättmöblerat vardagsrum som går hand i hand med köket och känns mycket socialt. Stort och rymligt kök med väl tilltagen matplats. Fräscht snyggt renoverat badrum med lyxig dusch, genomtänkta detaljer & stilrena färgval. Riktigt bra förvaringsmöjligheter i bostaden tack vare generös klädkammare. Bekvämt och trivsamt boende med hiss. Stabil förening med gemensamt gym, bastu, tennisbana & samlingslokaler. Här bor man lugnt och trivsamt med närhet till kommunikationer, affärer, ICA MAXI stormarknad och Chalmers. Korsvägen ligger tillsammans Göteborgs City puls endast några minuters gångväg bort. Varmt välkomna på visning!

Bostadens 61,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnade och rymlig hall. Plats för avhängning finner ni till vänster i hallen. Snyggt och praktiskt golv i ljus ton, väggarna är tapetserade med en härlig mönstrad tapet som går i vitt och grått. Från hallen når ni med enkelhet bostadens alla rum.

Kök:
I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens kök som är smart planerat med goda förvaringsmöjligheter. Skåpinredningen går i vitt och det finns generösa arbetsytor för den som gillar att laga mat. Utrustningen består av spis, ugn, mikro, köksfläkt, diskmaskin samt frys/kyl. Centrerat i köket har ni ett stort fönster som bidrar med ett härligt ljusinsläpp i rummet och här har även matplatsen sin givna placering.

Vardagsrum:
Ni når vardagsrummet både genom innehallen och köket. Vardagsrummet är stort och luftigt här finns plats för både soffgrupp och läshörna. Här hittar ni parkettgolv i fin läggning samt ljusgrå väggar. Här finner ni även utgången till bostadens härliga balkong med fritt läge som vetter mot den välskötta och fridfulla gården.

Sovrum:
Bostadens sovrum är väl tilltaget, här finns plats för både dubbelsäng med tillhörande möblemang. Ljusa väggar och snyggt golv. I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare.

Badrum:
Helkaklat badrum i vitt med fondparti på duschväggen. Inredningen består av wc, handfat, handfatskommod, spegel samt trendig dusch.

Information Ekonomi

Avgift: 3 762 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I avgiften ingår ett obligatoriskt tillägg på 375kr, detta är en värmeavgift.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr. Andel i föreningen är 0,3977%. Andel av årsavgift är 0,39772%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 7.

Våningsplan: Våningsplan 2, hiss finns.

Byggår: 1983.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 61,5 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Energiprestanda 92 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät.
Comhem och Bredbandsbolaget.
Internet: Bredband.
Comhem och Bredbandsbolaget.

Uteplats: Balkong.

Gårdsplats/innergård: Härligt grönskande, barnvänlig innergård med lekplats och två gemensamma grillplatser.

Bilplats: Föreningen hyr garageplatser på Framnäsgatan 13. Vid intresse kontakta fastighetsskötaren som har hand om uthyrningen. Platserna är enligt uppgift inhägnade och låsta med möjlighet till tvättplats. Kortare kötid i dagsläget. Flera avgiftsbelagda besöksparkeringar i området.

Övriga utrymmen: I föreningen finns en härlig bastu för medlemmar. Denna ligger i uppgång 37. Välutrustat gym till höger om uppgång 29. I föreningen finns även en kvarterslokal, uppgång 37. Går att hyra mot en kostnad av 250 kr.

I varje uppgång finner ni ett cykelrum och barnvagnsförråd, samt fler cykelställ på innergården. Övriga utrymmen är till exempel en tennisbana. Källarförråd vilket följer lägenheten på ca 3-4 kvm.

Totalt finns det fem stycken tvättstugor i föreningen, en utrustad med grovtvättmaskin. Majoriteten av alla tvättmaskiner, torkskåp samt torktumlare har bytts ut mot mer effektiva och energibesparande modeller. Soprum med grovsopor och full återvinning.

Information Förening

Förening: Riksbyggens Brf Göteborgshus nr 48. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Krokslätt 1:12 i Göteborgs kommun med därpå uppförda 3 st byggnader med 211 lägenheter och 4 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1983-1985. Fastighetens adress är Mölndalsvägen 27-43 i Göteborg.

Utfört underhåll är bland annat; Föreningen har precis slutfört OVK-kontrollen och stammarna spolades i början februari månad år 2017 (något som planeras göras vart tionde år för att förlänga livslängden). Stammar har en livslängd enligt branschpraxis på ca 50-60 år.

Styrelsen siktar på att hålla nere kostnaderna för de boende och samtidigt hålla en hög standard i huset genom att kontinuerligt genomföra renoveringar.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning sköts sedan 2018-01-01 av https://bredablickforvaltning.se.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna Försäkringar.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Counter