Såld

Nyrenoverad fyra med inglasad västerbalkong som passar perfekt för barnfamiljen

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Sandrevelsvägen 17

4:a Skogome

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 666 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 94,2 kvm
Våning:
2/2, ej hiss
Byggår:
1967
Adress:
Sandrevelsvägen 17,
422 50 Hisings Backa
Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se
Christoffer Lennartsson
assisterande mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Beskrivning

Välkomna till en välplanerad fyra som har totalrenoverats under 2018 med genomgående fina materialval. Lägenheten ligger högst upp på gaveln av huset med fint ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck. Härlig inglasad balkong i fritt västerläge med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Stilrent renoverat kök och badrum med klassiska materialval. Tre rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen, goda förvaringsmöjligheter samt två badrum som underlättar för den stora familjen. Parkeringsplats ingår i avgiften!

Härligt området som passar perfekt för barnfamiljer och fritidsaktiviteter. Här har ni närhet till bland annat Skogomeskolan, en liten välskött och populär skola med endast 160 barn. Skogomeskolan är omgiven av skog och skön natur. På promenadavstånd ligger Hökällans naturområde och Kvillebäcken som används aktivt i undervisningen. Skolan har även tre fritidshem för barn mellan 6 och 9 år. I anslutning till skolan finns en förskola med fyra avdelningar. Högstadiet finns vid Sankt Jörgen. För er som tycker om en aktiv fritid finns fina löparspår invid omtyckta fågelsjöar och golfbanan Albatross bland mycket annat. Goda kommunikationer med buss 52 som har hållplats i närområdet.

Lägenheten som har totalrenoverats under 2018 disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en rymlig möblerbar hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två platsbyggda dubbelgarderober med överskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Härligt vardagsrum som präglas av vacker fiskbensparkett och rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt över omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och övrigt möblemang.

Nyrenoverat kök med minimalistisk köksinredning i vitt samt integrerade och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerade kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för fyra personer. Ett fönster mot gården bidrar med ljusinsläpp.

Tre rymliga sovrum som alla har plats för dubbelsäng alternativt säng och arbetshörna. Två av sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med överskåp medan det tredje har utgång lägenhetens inglasade balkong. Balkongen har ett fritt västerläge med vidsträckt utsikt över omgivningarna.

Lägenheten har även två nyrenoverade badrum med gråa klinkergolv och vita helkaklade väggar. Båda badrummen har inredning som utgörs av wc, handfatskommod, spegelskåp och duschhörna med avskiljande glasväggar samt fönster som bidrar med dagsljus. Det största badrummet har dessutom en tvättmaskin som underlättar i vardagen.

Information Ekonomi

Avgift: 5 666 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och digitaltv/bredband/IPtelefoni samt parkering. Föreningen har enhetsmätning av el efter faktisk förbrukning som debiteras separat på avgiftsavierna.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr.
Inre reparationsfond är 15 288 kr, kontrollerad 2018-02-09. Andel i föreningen är 1,17295%. Andel av årsavgift är 1,17295%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 400 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 126.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 2, ej hiss.

Byggår: 1967.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 94,2 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Energideklaration: Energiprestanda 135 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

TV- och internetanslutning: TV: Digitaltv, bredband och IP-telefoni från Comhem ingår i avgiften. Det är ett basutbud som ingår och om man vill utnyttja det får bostadsrättsinnehavaren själv kontakta Comhem och beställa nödvändig utrustning som även den ingår.

Uteplats: Inglasad balkong i fritt västerläge med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Tack vare inglasningen blir balkongen som ett extra rum.

Gårdsplats/innergård: Välskött lekplats i området för familjen små medlemmar.

Bilplats: Parkeringsplats i avgiften. Avgiftsbelagd gästparkering finns.

Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ettt källarförråd. Föreningen har en liten lokal som går att hyra med pentry. Gemensam tvättstuga som står står mitt på gården där du ostört kan tvätta måndag till söndag mellan kl. 6-22. Här har du hela 5 tvättmaskiner för färgtvätt, 1 för vittvätt, 1 för mattvätt. 4 torkrum samt 2 torktumlare.

Information Förening

Förening: HSB Brf Skogome i Göteborg. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).

Allmänt om föreningen: HSB Brf Skogome äger fastigheterna Skogome 2:75-2:76 med adresserna Sandbanksvägen 4-26 samt Sandrevelsvägen 1-17. Föreningen består av 126 lägenheter, 3 lokaler och 132 parkeringsplatser.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Beslut om eventuella avgiftsförändringar tas när budgeten görs. Föreningen har brutet räkenskapsår.

Försäkring: Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Länsförsäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan. De närmsta året planeras renovering av tvättstuga. På längre sikt planeras målning av trappuppgångar och källare. Ytterligare längre fram ligger renovering av tak.
GJORDA RENOVERINGAR:
Hösten/vintern 2014-2015 utfördes stamrenovering.
Under 2015 har en del takrenoveringar gjorts samt relining i bottenplattan. 2016 utfördes dränering och byte av rör mellan husen.
Föreningens fasader på södergavlar är nyligen renoverade. I samband med detta sattes nya ytterdörrar in med nytt låssystem. Föreningen har genomfört en radonmätning av samtliga fastigheter och åtgärder har vidtagits. Radonarbetet fortgår.

Counter