Ekonomi

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 223 000 kr (faställt 2015). 210, Småhusenhet, tomtmark.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg.

Gemensamhetsanläggning: Ale Skepplanda GA:6.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1974-10-04).

Information

Fastighetsbeteckning: Skepplanda 2:362.

Byggnadssätt: Vatten och avlopp saknas.

Tomt: Tomtarea 1 388 m² (friköpt).

Bostäderna

Välkomna till Kvarnabovägen 6! I en härlig skogsmiljö, på kort avstånd från Skepplanda centrum erbjuds nu denna fina tomt! Tomten ligger i en sluttning med soligt söderläge och skogen precis bakom. På tomten får man bygga ett enplanshus i suterräng med en byggnadshöjd på 3,5 meter. Byggnadsytan får vara 1/5 av tomten.

Skepplanda är en tätort i norra delen av Ale kommun. Orten ligger mellan Göteborg och Trollhättan, cirka 3,5 mil nordost om Göteborg. Det är ett mindre samhälle där bebyggelsen till största delen består av villor. På Kvarnabovägen 6 bor man naturnära med kort gångavstånd till Skepplandas centrum Albotorg med bra utbud av vardaglig service, goda kommunikationer, Alboskolan samt Skepplanda Sim & Idrottshall.

För den som gillar naturen och promenader i väglöst land ligger Risveden - ett av Västsveriges största sammanhängande skogsområden - och väntar strax intill. Men Skepplanda har mer att erbjuda än fina naturupplevelser.

E45 har nyligen byggts om och är nu en fyrfältsväg med planskilda korsningar och järnvägen har byggts ut till dubbelspårig med kortare restider och bättre vägar till Göteborg som resultat. Närmsta pendeltågsstationen är Älvängen.

Counter