Såld

Topprenoverad etta med egen ingång och uteplats

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Matilda Öhrfeldt
assisterande mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Görjelycksgatan 23

1:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 277 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 34,5 kvm
Byggår:
1929
Adress:
Görjelycksgatan 23,
431 34 Mölndal

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska genomgångslägenhet med tillgång till en underbar uteplats i soldränkt läge! Lägenheten har ett nyrenoverat kök i stilrena materialval med riktigt bra förvaringsmöjligheter, samt ett modernt helkaklat badrum med tvättmaskin. I detta lugna och grönskande område bor man med närhet till Mölndals Galleria, bageri, pizzerior och härliga Stensjön och dess badplats. Välkommen att boka in er på visning!

Beskrivning : Bostaden disponeras enligt följande:
Vid ingången finner vi en fantastisk uteplats med riktig huskänsla! Här finns plats för en loungegrupp eller matbord för dess trevliga grillkvällar! Gräsmatta runtomkring samt rabatter kring husknuten ger verkligen en harmonisk vy.

Vidare in i bostaden möts vi av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter direkt till vänster. Golvet kläs i klinker och väggarna är vitmålade. Från hallen nås kök, badrum och bostadens vardagsrum/sovrum. Vidare in till vänster finner vi lägenhetens totalrenoverade kök från 2015. Genomgående vita luckor med bra förvaring i form av skåp och hyllor. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Matbordet har sin givna plats intill fönster med en fin vy över de grönskande omgivningarna.

Bostadens badrum finner vi i mitten av lägenheten och är totalrenoverat 2016 i stilrena färger. Här finns tvättmaskin, dusch, toalett samt kommod med förvaring. Även spotlights och handdukstork är installerat i denna stilfulla badrum! Från badrummet passerar man hallen för att komma till vardagsrummet som ger gott om plats för soffa, soffbord, tv-bänk samt säng och dess tillhörande möblemang. Rummet är helt kvadratiskt vilket gör det enkelt att möblera så som man önskar.

I området finns underbara promenadstråk och på bara några minuter når man Stensjön och dess härliga badplats. Här bor man i ett lugn och naturnära område med bara 10 minuters promenad från Mölndals Centrum och den nybyggda Gallerian. I Kvarnbyns anrika miljö möts man av gedigna byggnader, caféer, bageri och forsen som följer hela vägen ner mot centrum.

Observera att marken tillhör föreningen och ytorna/grönområdena runt omkring huset kan nyttjas av alla medlemmar.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 277 kr/mån. I avgiften ingår värme och kabel-tv.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,5643%. Andel av årsavgift är 1,62206%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 350 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr och hushållsel 200 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 14.

Byggår: 1929.

Storlek: 1 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 34,5 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

Uteplats: Uteplats, läge sydväst.

Energideklaration: Energiprestanda 63 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: HSB BRF Görjekullen.

I föreningen finns 36 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Nybyggnadsåret är 1984 då föreningen bildades efter renoveringarna som utförts av HSB bygg AB.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga finns i hus nummer 10 och 21.
Förråd finns även till lägenheten i husets källare.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Föreningen äger och förvarltar fastigheterna Görjelyckan 1 och Kikås 1:174.
Avgiften 2017 och 2018 ä oförändrade.

Kommande/gjorda renoveringar: De följer en 10 årig underhållsplan.

Parkering: P-plats kostar 275kr/månad. Totalt finns det 29 stycken. (separat kö).

Counter