Såld

Superfin lägenhet med stor balkong i soligt västerläge Nyproducerad 2015

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Kadettgatan 3

4:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 687 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 92 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Kadettgatan 3,
415 28 Göteborg
Vinn Samsungs design-TV

Beskrivning

Välkomna till Kvibergs stad och Brf Löjtnantshjärtat som är vackert beläget vid Kvibergs Park och Säveån. Husen har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och lägenheterna har genomtänkta planlösningar och hög inredningskvalitet.

Vi har nöjet att erbjuda en välplanerad 4:a som är helt ny från 2015 med hög standard och fina materialval. Ljus och luftig bostad med fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusflöde i hela lägenheten. Stor balkong i soligt västerläge mot innergården. Tre rymliga sovrum, stort badrum, separat klädkammare i två av sovrummen samt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet!

Kvibergs stad är en ny stadsdel som växer fram längs Säveån, bortom Gamlestan och Bellevue. Tanken bakom Kvibergs stad är en stadsdel som smälter in både bland Kvibergs regementsbyggnader, industrier och villor. Kvarteret har ett stilrent, modernt uttryck och kopplingar till Kvibergs historia. På bara 10 minuter är du inne i stans nöjesutbud men Gamlestaden bjuder även på flertalet caféer och restauranger med smaker från olika delar av världen. Goda kommunikationer med flera buss- och spårvagnslinjer i direkta närområdet. Det är också ett område som ligger väldigt nära vacker natur och har Kvibergs kasern som ett landmärke. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall och Göteborgs nya sportarena.

Hall
Ljus och rymlig hall med plats för av hängning samt städskåp och garderob. Ekparkett på golvet samt vita målade väggar som är genomgående i hela lägenheten.

Badrum
Till vänster om hallen ligger badrummet. Vita helkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Här finns tvättmaskin, torktumlare med bänk och skåp ovan, toalett, handfat samt duschhörna med vikbara duschväggar.

Kök
Rakt fram från hallen når man det stora köket och vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning. Köket är välutrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt samt inbyggnads Micro. Vita luckor och skåp är stilrent kombinerat med en mörkgrå bänkskiva i laminat med vitt kakel ovan.

Vardagsrum
I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som har ett stort fönsterparti med utgång mot balkongen i västerläge. God plats för soffgrupp och matbord.

Sovrum 1
Väl tilltaget sovrum om ca 14kvm med god plats för dubbelsäng samt annan möblering. Här finns även en klädkammare som rymmer det mesta av förvaring.


Sovrum 2
Intill vardagsrummet ligger det andra sovrummet om ca 9 kvm. Perfekt som barn rum, eller kontor.

Sovrum 3
Trevligt sovrum om ca 8 kvm med egen klädkammare!

Välkommen!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 687 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 476 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,908%. Andel av årsavgift är 2,15%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 3-1104.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns. Våningsplan 2 av 5.

Byggår: 2015.

Storlek: 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 92 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Telia Tripple play.

Uteplats: Balkong, läge väster.

Övriga byggnader: Det finns cykelförråd och källarförråd.

Information Förening

Förening: BRF Löjtnantshjärtat. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 70 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Löjtnantshjärtat består av 70 lägenheter i två flerbostadshus som nyproduceras som totalentreprenad av Skanska. Föreningens fastighet är Kviberg 741:177 med adress Rustmästaregatan 13 och 15 samt Kadettgatan 1 och 3. Inflyttning skedde under perioden maj-september 2015.

Gemensamma utrymmen: Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Försäkring: Bostadsrättstillägg för hemförsäkring ingår, (boende måste dock skaffa själva hemförsäkringen själv).

Parkering: Föreningen förfogar över totalt 38 st standard + 2 st handikappanpassade p-platser. Numrerade parkeringsplatser på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan.
Här gäller grönt parkeringstillstånd och kostar 500 kr/mån. För närvarande är det separat kö till föreningens alla p-platser.

TV och bredband: Föreningen har ett gruppavtal med Telenor som innefattar Telefoni, IP-TV (T-1 Bas), samt Bredband 250/250 Mbit/s.
Här finns det möjlighet att uppgradera sitt TV-utbud samt Internethastighet separat. Telenor Stream ingår även i gruppavtalet. Medlemmar ansvarar själva för att ontakta Telenor i samband med tillträde och utträde av lägenhet för att ansluta eller avsluta sin personliga kundbild hos Telenor gällande utrustning och personliga tjänstetillval.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. I den nya delen av Kviberg som växer fram byggs nu ett ”mini-centrum” med bl.a. livsmedelsbutik och gym, som är planerat att stå klart till april 2020. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning