Välkommen till

Astris Gata 76

2:a Eriksberg

Ljus tvåa högst upp i huset med solig söderbalkong & attraktivt läge

I lugn och vacker miljö på Eriksbergsplatån bor man med direkt närhet till den maritima miljön som kännetecknar Norra Älvstranden. Lägenheten har ett ljust och insynsskyddat läge högst upp i huset med generösa fönsterpartier och balkong i söderläge mot innergården. Modernt och bekvämt boende som präglas av stilrena materialval och hög komfort. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Lägenheten nyproducerades 2013.

Västra Eriksberg är ett stort område med varierande karaktär och förutsättningar. Området präglas av varvsepokens minnesmärken samt fina fritids- och rekreationsområden. Kvarnberget har härliga naturstigar, historiska lämningar och utsiktspunkter medan Färjenäsparken bjuder på stora gräsytor och vackra skogsdungar. Längs strandpromenaden ligger småbutiker, restauranger och fik och vid Eriksbergstorget finns special- och servicebutiker. Goda kommunikationer med stombuss samt Älvsnabben. På Lindholmen ligger universitetsområdet Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. På promenadavstånd från Västra Eriksberg ligger Eriksbergs köpcenter med mataffär, systembolag med mera.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 55 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Mattlackad ekparkett och väggar målade i färgen Lin.

Härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till en rymlig balkong. Balkongen har ett soligt söderläge och vetter mot den lugna innergården. Mattlackad ekparkett och väggar målade i vitt.

Stilrent kök med köksinredning i vitt från Myresjö, arbetsytor i laminat "Mörk drivved" och vitt stående kakel. Under väggskåpen sitter infällda spotlights med dimmer. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys i rostfritt.

Från vardagsrummet nås sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng och ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Mattlackad ekparkett och väggar målade i färgen Drivved.

Helkaklat badrum med antracitgrått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt duschhörna med avskiljande glasvägg. Här finns även kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I taket sitter infällda spotlights.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta