Snart till salu

Helrenoverad lägenhet i toppskick

Jennieann Nyström
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 75 jennieann.nystrom@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Solrosgatan 6A

3:a Kålltorp

Kortfakta

Avgift:
3 775 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 65 kvm
Våning:
1/3
Adress:
Solrosgatan 6A,
416 51 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.nystrom@lundin.se.

Information Ekonomi

Avgift: 3 775 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 65 m².

Information Förening

Förening: Brf Solrosgatan 6 A-C.


Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Solrosgatan 6 A-C har förvärvat fastigheten Göteborg Kålltorp 37:10 med en total bostadsarea på ca 916 kvadrat fördelade över 21 st lägenheter.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Bredablick. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2016-04-18).

Kommande/gjorda renoveringar: Inga planerade renoveringar (2017-07-27).
En kommande besiktning som skall utföras hösten 2017.

TV och bredband: Grundutbud Comhem.

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter