Snart till salu

Genomgångslägenhet och balkong i sydvästläge

Anders Pettersson
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Östra Eriksbergsgatan 104

3:a Eriksberg

Kortfakta

Avgift:
4 372 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 80 kvm
Våning:
3/6, hiss
Adress:
Östra Eriksbergsgatan 104,
417 64 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Modern genomgångstrea i direkt närhet till Eriksbergstorget. Här bor man i ett fritt läge med älvutsikt mellan husen. Balkong med solmöjligheter från förmiddag till eftermiddag. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng. Separat gäst-WC och helkaklat badrum med stilrena materialval och egen tvättavdelning. Elegant kök i klassisk stil från Marbodal.

I föreningen har man tillgång till en gemensamhetslokal, övernattningsrum, lägenhetsförråd, cykelplatser och garage i källaren. Observera att detta är ett 55+ boende.

Ta en långpromenad längs kajen eller njut av områdets stora utbud. Nära till service och goda kommunikationer med buss och Älvsnabben. Eriksbergstorget ligger intill bostaden och på ett par minuters gångavstånd ligger mataffären Tempo, apotek m.m. Dessutom det stora köpcentret, Coop och Ica i närheten.

Information Ekonomi

Avgift: 4 372 kr/mån. I avgiften ingår värme och kabel-TV. Andel i föreningen är 1,97369%. Andel av årsavgift är 1,97369%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 6, hiss finns.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 80 m².

Bilplats: Föreningen disponerar över 36 p-platser, varav 18 ligger i eget garage och övriga i Deckshuset.

Övriga byggnader: Källarförråd. Det finns även en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra.

Information Förening

Förening: BRF Sjöportsterrassen.
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Sannegården 28:4 och upplåter 52 lägenheter med en total bostadsareal om 4.206 kvm. Föreningen godtar endast medlemmar som fyllt 55 år, det går även bra med äkta makar där minst en av makarna fyllt 55.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter