Genomgångslägenhet och balkong i sydvästläge

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Östra Eriksbergsgatan 104

3:a Eriksberg

Kortfakta

Avgift:
4 372 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 80 kvm
Våning:
3/6, hiss
Adress:
Östra Eriksbergsgatan 104,
417 64 Göteborg

Beskrivning

Modern genomgångstrea i direkt närhet till Eriksbergstorget. Här bor man i ett fritt läge med älvutsikt mellan husen. Balkong med solmöjligheter från förmiddag till eftermiddag. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng. Separat gäst-WC och helkaklat badrum med stilrena materialval och egen tvättavdelning. Elegant kök i klassisk stil från Marbodal.

I föreningen har man tillgång till en gemensamhetslokal, övernattningsrum, lägenhetsförråd, cykelplatser och garage i källaren. Observera att detta är ett 55+ boende.

Ta en långpromenad längs kajen eller njut av områdets stora utbud. Nära till service och goda kommunikationer med buss och Älvsnabben. Eriksbergstorget ligger intill bostaden och på ett par minuters gångavstånd ligger mataffären Tempo, apotek m.m. Dessutom det stora köpcentret, Coop och Ica i närheten.

Information Ekonomi

Avgift: 4 372 kr/mån. I avgiften ingår värme och kabel-TV. Andel i föreningen är 1,97369%. Andel av årsavgift är 1,97369%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 6, hiss finns. Våningsplan 3 av 6.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 80 m².

Bilplats: Föreningen disponerar över 36 p-platser, varav 18 ligger i eget garage och övriga i Deckshuset.

Övriga byggnader: Källarförråd. Det finns även en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra.

Information Förening

Förening: BRF Sjöportsterrassen.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Sannegården 28:4 och upplåter 52 lägenheter med en total bostadsareal om 4.206 kvm. Föreningen godtar endast medlemmar som fyllt 55 år, det går även bra med äkta makar där minst en av makarna fyllt 55.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter