Såld

Nyrenoverad fyra med inglasad västerbalkong som passar perfekt för barnfamiljen

Niklas Kocev
ansvarig mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Sandrevelsvägen 17

4:a Skogome

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 666 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 94,2 kvm
Våning:
2/2
Byggår:
1967
Adress:
Sandrevelsvägen 17,
422 50 Hisings Backa

Beskrivning

Välkomna till en välplanerad fyra som har totalrenoverats under 2018 med genomgående fina materialval. Lägenheten ligger högst upp på gaveln av huset med fint ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck. Härlig inglasad balkong i fritt västerläge med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Stilrent renoverat kök och badrum med klassiska materialval. Tre rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen, goda förvaringsmöjligheter samt två badrum som underlättar för den stora familjen. Parkeringsplats ingår i avgiften!

Härligt området som passar perfekt för barnfamiljer och fritidsaktiviteter. Här har ni närhet till bland annat Skogomeskolan, en liten välskött och populär skola med endast 160 barn. Skogomeskolan är omgiven av skog och skön natur. På promenadavstånd ligger Hökällans naturområde och Kvillebäcken som används aktivt i undervisningen. Skolan har även tre fritidshem för barn mellan 6 och 9 år. I anslutning till skolan finns en förskola med fyra avdelningar. Högstadiet finns vid Sankt Jörgen. För er som tycker om en aktiv fritid finns fina löparspår invid omtyckta fågelsjöar och golfbanan Albatross bland mycket annat. Goda kommunikationer med buss 52 som har hållplats i närområdet.

Lägenheten som har totalrenoverats under 2018 disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en rymlig möblerbar hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två platsbyggda dubbelgarderober med överskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Härligt vardagsrum som präglas av vacker fiskbensparkett och rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt över omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och övrigt möblemang.

Nyrenoverat kök med minimalistisk köksinredning i vitt samt integrerade och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerade kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för fyra personer. Ett fönster mot gården bidrar med ljusinsläpp.

Tre rymliga sovrum som alla har plats för dubbelsäng alternativt säng och arbetshörna. Två av sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med överskåp medan det tredje har utgång lägenhetens inglasade balkong. Balkongen har ett fritt västerläge med vidsträckt utsikt över omgivningarna.

Lägenheten har även två nyrenoverade badrum med gråa klinkergolv och vita helkaklade väggar. Båda badrummen har inredning som utgörs av wc, handfatskommod, spegelskåp och duschhörna med avskiljande glasväggar samt fönster som bidrar med dagsljus. Det största badrummet har dessutom en tvättmaskin som underlättar i vardagen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 666 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Föreningen har enhetsmätning av el efter faktisk förbrukning som debiteras separat på avgiftsavierna.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen.
Inre reparationsfond är 15 288 kr. Andel i föreningen är 1,17295%. Andel av årsavgift är 1,17295%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 400 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 126.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 2.

Byggår: 1967.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 94,2 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

TV- och internetanslutning: TV: Digitaltv, bredband och IP-telefoni från Comhem ingår i avgiften. Det är ett basutbud som ingår och om man vill utnyttja det får bostadsrättsinnehavaren själv kontakta Comhem och beställa nödvändig utrustning som även den ingår.

Uteplats: Inglasad balkong i fritt västerläge med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Tack vare inglasningen blir balkongen som ett extra rum.

Bilplats: Parkeringsplats i avgiften. Avgiftsbelagd gästparkering finns.

Energideklaration: Energiprestanda 135 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ettt källarförråd. Föreningen har en liten lokal som går att hyra med pentry. Gemensam tvättstuga som står står mitt på gården där du ostört kan tvätta måndag till söndag mellan kl. 6-22. Här har du hela 5 tvättmaskiner för färgtvätt, 1 för vittvätt, 1 för mattvätt. 4 torkrum samt 2 torktumlare.

Information Förening

Förening: HSB Brf Skogome i Göteborg. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).


Allmänt om föreningen: HSB Brf Skogome äger fastigheterna Skogome 2:75-2:76 med adresserna Sandbanksvägen 4-26 samt Sandrevelsvägen 1-17. Föreningen består av 126 lägenheter, 3 lokaler och 132 parkeringsplatser.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Beslut om eventuella avgiftsförändringar tas när budgeten görs. Föreningen har brutet räkenskapsår.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan. De närmsta året planeras renovering av tvättstuga. På längre sikt planeras målning av trappuppgångar och källare. Ytterligare längre fram ligger renovering av tak.
GJORDA RENOVERINGAR:
Hösten/vintern 2014-2015 utfördes stamrenovering.
Under 2015 har en del takrenoveringar gjorts samt relining i bottenplattan. 2016 utfördes dränering och byte av rör mellan husen.
Föreningens fasader på södergavlar är nyligen renoverade. I samband med detta sattes nya ytterdörrar in med nytt låssystem. Föreningen har genomfört en radonmätning av samtliga fastigheter och åtgärder har vidtagits. Radonarbetet fortgår.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

Centrala Hisingen

Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. I kvarteren finns ett bra utbud av närbutiker, matställen och frisörer. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser med smaker från när och fjärran. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här även träningsställen och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården. Kommunikationerna i området är mycket goda och på bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i en skön harmoni. Toppmoderna och exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla och genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder. Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, föreningsliv, skolor och affärsverksamheter. Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag- som kvällstid där man kan njuta av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn. Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar. Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur över älven till Lilla Bommen eller Stenpiren. Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb. Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.

Gerrebacka

Här kombineras lantliv och storstadsliv. Området består av olika bostadsområden i skiftande byggstilar och omgärdas av vidsträckt, vacker natur. Här finns både bostadsrätter, radhus och friliggande villor som alla har naturen inpå knuten. I närliggande Kärra centrum hittar man god vardagsservice och i Bäckebol och vid Backaplan finns flera köpcentrum och stormarknader. Det finns flera idrottsanläggningar och föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. I Tolsered ligger 4H-gården som har aktiviteter och kurser hela året. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv och vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Till havet och badsjöar är avståndet inte heller långt.

Hisings Backa

Hisings Backa består av flera mindre områden såsom Brunnsbo, Backadalen och Backatorp. Bebyggelsen består av en blandning av funktionella lägenhetskomplex, mysiga villa- och radhusområden och spännande nybyggnationer. Backaplan och Bäckebol ligger i närheten med flera köpcentrum och stormarknader. Selma Lagerlöfs Torg och området runtomkring står inför en stor förändring med planerad om- och tillbyggnation. I den första etappen kommer det bland annat att byggas nya bostäder, verksamhetslokaler, idrottshall samt torg- och parkstråk. På sikt planeras det för omkring 3000 nya bostäder. I Hisings Backa finner man även Sankt Jörgen Park Resort med spa- och konferenscenter och Sankt Jörgen Park Golf med sin vackra 18-hålsbana. Möjligheter till motion hittar man bland annat vid Backavallens motionscentrum och Backa Röds näridrottsplats. Hisings Backa inbjuder till ett bekvämt boende omgivet av vackra naturmiljöer nära storstadslivet, med goda kommunikationer till Göteborgs stadskärna.

Hisings Kärra

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra beläget i vidsträckt, vacker natur. Här kombineras lantliv och storstadsliv på ett naturligt sätt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med ängs- och betesmarker, skogspartier, bondgårdar samt fristående villor. Kärra centrum erbjuder god närservice och vid Backaplan och i Bäckebol finns ett flertal stormarknader. Det finns gott om aktiva idrottsklubbar och föreningar i området. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel. Skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv och i de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Avståndet till havet och mysiga badsjöar är heller inte långt.

Kvillebäcken

I Kvillebäcken bor man bekvämt i storstaden, nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen, som stod klar 2013, har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är Saluhallen en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Vackra grönområden och parker finns på nära håll, däribland Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, Hisingsparken och Slätta Damm. Hänförande utsikt över Göteborg får man uppifrån Ramberget. Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Lindholmen

När man kliver av färjan på Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas. Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk för alla åldrar, såväl dag- som kvällstid. Här finns många mysiga caféer och restauranger, som snabbt blir favoriter.
På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området. Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan. Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren. Föredrar man att åka buss trafikerar även flera busslinjer sträckan. Har man egen båt finns det möjlighet att hyra båtplats i exempelvis Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller vid Eriksbergsdockan. På Lindholmen bor man nära både havet och staden i en unik Göteborgsmiljö.

Sannegårdshamnen

Sannegården utgörs av både toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet och gamla, genuina varvsbyggnader samt arbetarbostäder. Området präglas av expansion och framåtanda och här finns ett rikt utbud av såväl föreningsliv och kulturliv, som skolor föreningsliv och affärsverksamheter. Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden bjuder på såväl ett brett utbud av restauranger och caféer som härligt folkliv. Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. Kommunikationerna till stadskärnan är väldigt bra. Vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg kan man kliva på färjan in till stan. Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller vid Eriksbergsdockan.

Säve

I Säve bor man bekvämt i vackra och vidsträckta naturmiljöer, nära Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av vackra gamla hus i skärgårdsstil, gårdar och moderna bostäder. Närmaste köpcentrum är Tuve Torg där det bland annat finns matbutiker och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola. Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol. Göteborgs stadskärna nås dessutom lätt med buss eller bil. Säve omges av ett frodigt landskap med lummiga skogsdungar och stengärdsgårdar. Det finns gott om naturområden att vistas i, såsom Djupedal och naturreservatet vid Nordre Älv.

Torslanda

Torslanda är ett mycket populärt område, vilket gjort att det expanderat starkt under de senaste decennierna. Området består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan. Vid Torslanda Torg och Amhults Torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola. Havet finns nära till hands var du än bor i Torslanda. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Här finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Tuve

I Tuve bor man i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar. Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat matbutiker och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola. Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol. I området finns flera aktiva idrottsföreningar, och stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man också vid Tuvevallens motionscentral, där även Kättilsröds 4H-gård ligger alldeles intill. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss och vill du ta ett dopp i havet så ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter