Såld

Möjlig trea i ett högt och fritt läge

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Rundbäcksgatan 16

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 825 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 64 kvm
Våning:
6/8, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Rundbäcksgatan 16,
417 24 Göteborg

Beskrivning

På våning 6 finns nu möjlighet att förvärva denna genomgångstvåa som med enkla medel kan bli tre rum och kök. Här bor man i ett högt och insynsskyddat läge, med utsikt över takåsarna. Lägenheten bjuder på en stor balkong belägen mot ett soldränkt söderläge. Exlusiva materialval och kvalitétskök från Marbodal med vitvaror från Siemens. HSB-hus med modern och hög standard. Förening med gemensam takterrass på hela 196 kvm. Här kan man njuta av både öppen himmel och vinterträdgård då 136 kvm utgörs av en inglasad del.

Kvillebäcken är en ny citynära stadsdel i Göteborg med all service på nära håll. Området består av en blandad bebyggelse med små mysiga gårdsgator, breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor du centralt med bra kommunikationer samt både gång- och cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och Kville Saluhall ligger runt hörnet. Det är nära till kajerna längs med Norra Älvstranden och Eriksberg samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. På bara 25 minuter med buss når du även salta bad.

Hall: Hall med avhängning direkt till höger. Här finns även en garderob för extra förvaring. På golvet ligger ett vitlackerat askgolv som ger ett mjukt intryck, spotlights i taket.

Vardagsrum: Vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Askgolvet löper vidare in denna yta. Lättmöblerade ytor som även går att dela av om man är i behov av ett extra sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen, belägen i ett perfekt söderläge.

Kök: Elegant kök från Marbodal, mörka skåpsluckor, vitt stänkskydd, och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens - induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl/frys.

Badrum: Helkalklat badrum med vägghängd WC. Handfat med kommod och spegelskåp med belysning (Svedbergs). Dusch, handdukskrokar, toalettpappershållare och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Bänkskiva i laminat, väggskåp med belysning. Dimmerstyrda spotlights i tak

Sovrum: Stort sovrum med gott om förvaring bakom garderobsparti (skjutdörrar). Här ryms enkelt dubbelsäng och sängmöbler.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 825 kr/mån. I avgiften ingår vatten.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,1752%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 330 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 30 kr, vatten/avlopp 150 kr och hushållsel 150 kr.
Individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel, faktisk kostnad beror på förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2603.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 8, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 64 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Bilplats: Garage med 48 bilplatser och 3 MC-platser. Separat kö.

Övriga byggnader: I föreningen finns gemensam takterrass om 196 kvm att nyttja för dess medlemmar, 136 kvm av denna del kommer vara inglasad. De har även en övernattningslägenhet som går att hyra. Gemensam tvättstuga i källarplan samt en gemensamhetslokal. Förråd hör till lägenheten.

Information Förening

Förening: HSB Brf Cinnober i Göteborg.


Allmänt om föreningen: HSB Brf Cinnober i Göteborg består av 89 bostadsrätter samt tre hyreslokaler avsedda som affärslokaler. Till föreningen hör adresserna: Gustaf Dahlénsgatan 18, Rundbäcksgatan 16 och 20, Solventilsgatan 17 A-D och Fjädringsgatan 15 och 17. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.

Föreningens ekonomi: Den ekonomsika förvaltningen administreras av HSB.

Kommande/gjorda renoveringar: Då fastigheten är ny ligger inga planerade renoveringar nära i tid.

Övrigt: Förvaltning av sopsugsanläggning. Föreningens andel av investering och driftskostnad är 4,7 %. Uppförande av gemensamhetsanläggningen ingår i totalentreprenaden.

Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen stod klar 2013 och har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter