Snart till salu

Nyproducerad tvåa högst upp i huset med fantastisk balkong och unik utsikt

Matilda Öhrfeldt
ansvarig mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kvarnbygatan 41

2:a Mölndal / Kvarnby

Kortfakta

Pris/Bud:
2 795 000 kr
Avgift:
3 289 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 48 kvm
Våning:
10/10, hiss
Adress:
Kvarnbygatan 41,
431 34 Mölndal

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på matilda.ohrfeldt@lundin.se.

Välkomna till Brf Kvarnbyterrassen som har ett fantastiskt läge och en svårslagen utsikt!

Nyproducerade tvåa i toppskick! Stilrena och fräscha ytskikt är genomgående i bostaden och inbjuder till egen inredning samt möjligheten att sätta sin egen prägel. Ni har en social planlösning med väl tilltagna rum att trivas i. Ljust kök som passar den som gillar att laga mat. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt utgång till bostadens stora och härliga balkong. Ett rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i garderober samt ett helkaklat nytt och fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta. Med promenadavstånd till Mölndals bro med dess bra kommunikationer samt Mölndals Centrum. Mölndals Centrum är just nu under byggnation och kommer stå färdigt 2018 med galleria och bostäder. Även närhet till Stensjöns badplats, naturområden eller den vackra parken runt Gunneboslott.

Rumsbeskrivning: Bostadens 48 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i hallen och slås direkt av det fina ljusa ytskikten som är genomgående i bostaden. På golvet ligger det ett snyggt grått klinkergolv som sedan går över till en ljusare parkett, väggarna är vitmålade. Plats för avhängning finner ni till vänster i hallen.

Köket är perfekt utformat för sociala tillställningar och mycket väl tilltaget med nya och trendiga materialval. Här har ni gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Skåpsluckor och lådor går i vitt tillsammans med rostfria beslag. Ovanför bänkytan sitter ett snyggt kakel som bidrar med en modern känsla. Utrustningen består av spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Det stora och härliga fönsterpartiet bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. I köket finns även plats för matsalsbord och stolar.

Genom öppen planlösning når vi bostadens härliga vardagsrum, även här är känslan av nyproducerat slående. Väggarna är vita och på golvet fortlöper det snygga ljusa parkettgolvet. Sobra ytskikt som gör det enkelt för er att sätta en egen prägel med hjälp av möbler och textiler. I vardagsrummet får enkelt en större soffgrupp plats med tillhörande möblemang samt tv-möbel. Fönster längst med balkongen där ni har en fantastisk och unik utsikt. Ni finner även utgången till bostadens härliga balkong i vardagsrummet som bjuder in till festligheter, möblera efter smak och njut under varmare månader. Här ser ni ut över fantastiska Mölndal i bästa läge.

Rogivande och generöst utformat sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter har ni i garderober längst väggen. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från fönstret och de ljusa ytskikten återfinns även i detta rum.

Tidlöst helkaklat badrum i vitt kakel med avbrott för en grå och härlig nyans på klinkergolvet. Inredningen består av wc, vit handfatskommod, spegel med belysning, duschhörna samt tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Infällda spotlights gör rummet komplett.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 795 000 kr

Avgift: 3 289 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I månadsavgiften ingår ett obligatoriskt tillägg om 315kr (115kr för varmvatten och 200kr för bredband)
Månadsavgift 2 973,42 + obligatoriska tillägg 315 = 3 288,42kr/månaden.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 445 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,89464%. Andel av årsavgift är 0,8946%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: F1302.

Våningsplan: Våningsplan 10 av 10, hiss finns.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 48 m².

TV- och internetanslutning: TV: Comhem ingår i avgiften.

Bilplats: Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån.

Information Förening

Förening: Brf Kvarnbyterrassen.

I föreningen finns 82 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvarnbyterrassen
Med ett högt läge i Mölndal kan Brf Kvarnbyterrassen erbjuda ett modernt boende med fantastiska utblickar över omgivningen. Närheten till Kvarnbyns genuina miljöer med sitt forsande vatten, Gamla Torgets service och närheten till kollektivtrafik.

Föreningen består av 82 lägenheter, samt 9 lgh i ett LSS-boende. Under/bakom huset finns även ett 4-vån garage innehållande 194 p-platser där Brf Kvarnbyterrassen har 88 p-platser.

Parkering: Garage finns med totalt 88 platser som tillhör brf Kvarnbyterrassen. Kostnad för att hyra garageplats är 900kr i månaden. Alla lägenheter är garanterade 1 p-plats per lägenhet.

TV och bredband: Tv och bredband via comhem, aviseras tillsammans med avgiften på 200kr/månad.

Gårdsplats: På den övre terrassen finns trevliga grönområden med bänkar och sittplatser. Här finns även en mindre lekplats och lekytor för barn. Mitt på terrassen är också hisshuset placerat för att komma upp till de övre lägenheterna.

Vid Samuel Nordbergsgatan finns ytterligare grönområden samt en trevlig lekplats. Intill uppfarten vid garaget finns också att utegym att tillgå.

Planritning

Counter