Stilrent parhus i hjärtat av Askim Nybyggt 2018

Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Hults gata 51 B

Askim

Kortfakta

Pris/Bud:
6 000 000 kr
Rum:
5 rum
Boarea:
121 kvm
Byggår:
2018
Tomt:
268 kvm
Adress:
Hults gata 51 B,
436 44 Askim
Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68031-745 20 53
niklas.kocev@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Välkommen till det här trevliga parhuset i lugnt och barnvänligt område, med närhet till flera skolor.

I närområdet finns diverse önskvärd service, som otaliga butiker i Sisjö industriområde och Nya Hovås. Bland mycket annat återfinns golfbanor, simhall, bagerier, restauranger, gym, motionsspår, vårdcentral, förskolor och skolor.

Nyproducerat parhus i sober stil och stora sociala ytor för vänner och familj, härligt ljus, genomgående golvvärme, fiberanslutning och insynsskyddad baksida med tillhörande altan.

Närhet till busshållplats, med ypperliga kommunikationer som tar dig till Linnéplatsen på ca 15 minuter och Nils Ericssonsterminalen på ca 30.

Lockas man av sjö likväl som hav ligger vackra badsjön Sisjön samt Askimsbadet, i närheten, med motionsspår och svårslagen natur. En ytterst levande och attraktiv stadsdel!

Hall:
Grå klinker och vitmålade väggar. Möblerbar med förvaring i en skjutdörrsgarderob med Elfa förvaringssytem. Under trappan finns ett förråd som nås från hallen. Ljus och öppen hall som leder dig vidare in i vardagsrummet med öppen planlösning eller upp till andra våningen.

Vardagsrum:
Vardasgrummet ligger i anslutning till köket och husets centrala del och matplats. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Matplats för stora som små sällskap. Här kan många socila tillställningar hållas med vänner och familj. Plats för soffgrupp och tillhörande möblemang.

Kök:
Välplanerat kök i stilrena färgval. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Köksinredning i mörkgrå och ovan köksbänken sitter vitt kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, integrerad kyl i fullhöjd och frys i fullhöjd, integrerad varmluftsugn samt mikrovågsugn med varmluftsfunktion.

Badrum:
Stilrent badrum i klassiska färgval och flera bekvämligheter, även välplanerad placering i hallen nära sociala ytor och entré. Ljusgrå klinker och helkaklade väggar i vitt. Utrustningen består av handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC och dusch. I badrummet finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare Miele.

Allrum övervåning:
Mötesplatsen på övervåningen är ett perfekt tv-rum för familjen där man kan umgås och ha mysiga kvällar och långa helgfrukostar framför tvn. Perfekt familjerum utanför sovrummen och husets privata del. Här finns ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Från sällskapsrummet nås bostadens samtliga sovrum.

Sovrum 1:
Husets master bedroom. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i form av garderob. Här ligger parkettgolv samt målade ljusa väggar. Detta följer även i resterande sovrum.

Sovrum 2:
Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring sker i form av garderober.

Sovrum 3
Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för säng och skrivbord. Förvaring i form av två garderober.

Badrum övervåning:
Rymligt badrum även här i stilrena färgval. Grått klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC, dubbelhandfat med kommod, spegelskåp med belysning och duschr. I båda badrummen finns även golvvärme.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 6 000 000 kr.

Taxeringsvärde: (fastställt 0). OBS! Preliminär typkod, kan komma att ändras. 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 38 693 kr/år. Fördelas enligt följande: uppvärmning 20 328 kr, försäkring 2 500 kr, vatten/avlopp 5 687 kr, renhållning 2 178 kr och hushållsel 8 000 kr.
Driftskostnaden är baserad på schabloner, och är en ca-uppgift.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Kraftledning; Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hult GA:36, Göteborg Hult S:40.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Hult 2:176.

Typ: Parhus.

Besiktigad: Nej.

Byggår: 2018.

Storlek: Boarea 121 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 5 rum, varav 3 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Lackerad plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: Värmepump frånluft samt golvvärme i bottenplan (betongplattan )samt övervåning.

Energideklaration: Status: Energideklaration ej utförd. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

TV- och internetanslutning: TV: Fastigheten har förberett för fiber. Ej ansluten.

Bilplats: Bilplats 1: P-plats.
Bilplats 2: P-plats.

Tomt: Tomtarea 268 m² (friköpt).

Askim

Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bosätta sig på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Askim har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Närservice och vårdmottagningar finns vid Askims torg och Båtsmanstorpet och Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, frisörer, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och skog och allt det som den moderna människan kan tänkas behöva.

Välkommen!

Planritning

Counter