Såld

Havsutsikt samt rymlig klädkammare och två balkonger

Såld

Hälleflundregatan 22

3:a Fiskebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 987 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 91 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2013
Adress:
Hälleflundregatan 22,
426 58 Västra Frölunda

Beskrivning

Nu har du möjlighet att få bo granne med havet i Fiskebäck och kunna njuta av havsutsikten från två härliga balkonger. Vi har förmånen att förmedla en mycket exklusiv bostad där du kan njuta av havet varje dag och leva med årstidernas skiftningar. Här erbjuds du ett bekvämt och bekymmersfritt boende där hissen går direkt ner i garaget. För dig som vill åka kollektivt ligger busshållplatsen alldeles nära vid Fiskebäcks Brygga.
Bostaden bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Exklusiva materialval som bänkskivor i svart granit, golvvärme i hela lägenheten med vacker ekparkett med eklister och till detta vitmålade väggar. Helkaklat badrum med dusch, grafitgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med översittande förvaringsskåp. Lägenheten bjuder vidare på två sovrum varav ett med rymlig klädkammare som familjen använt som sovrum för sin minsta. Inre hall med skjutgarderob. Här finns även rikligt med förvaringsutrymmen bakom funktionella garderober.

Här bor ni i en lägenhet med villakänsla men med alla fördelar en bostadsrätt har att erbjuda.

Ett hem att trivas i.


Välkommen till en mycket stilren lägenhet längst fram i huset och med två härliga balkonger varifrån du kan se ut över havet och följa solens strålar. Här bor ni i en rofylld havsmiljö med fina promenadstråk utmed kajkanten och härliga salta bad. Perfekt för er som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hiss direkt ner i garaget.

Bostaden bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och ett underbart ljus från stora fönsterpartier. Exklusiva materialval som bänkskivor i svart granit, golvvärme i hela lägenheten med vacker ekparkett med lister i ek och till detta vitmålade väggar.

Entréhall
Ni kommer in i en rymlig möblerbar entréhall med plats för ytterkläder. Framför er har ni ett flertal garderober som ger bra med förvaring. Till vänster om entrén finns en inre hall med skjutdörrsgarderob och den inre hallen leder till det större sovrummet med klädkammare. Från entréhallen nås ytterligare ett sovrum, badrummet och längst bort ligger köket och vardagsrummet med öppen planlösning och stora fönster ut mot havet.

Sovrum 1
Drömmen om att vakna upp och se ut mot havet kan här bli san. Detta rofyllda sovrum har tre fönster som ger ett fint ljus åt rummet. Från ett av fönstren ser ni ut mot havet och hamnen. Här finns även en rymlig klädkammare som idag är förråd men som tidvis används som sovrum för familjens minsta.

Sovrum 2
Detta mysiga rum rymmer både säng, skrivbord och mer där till.

Badrum
Från hallen når det stilrena badrummet, inrett med smakfulla materialval. Vitt kakel och grafitgrått klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, vägghängd toalett, vit kommod med handfat och översittande spegel med infällda spotlights samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med översittande förvaringsskåp.

Vardagsrum
Med öppen planlösning mot köket ligger detta härliga vardagsrum med stora fönsterpartier åt både söder och öster vilket ger ett fantastiskt ljusflöde. Ett rum att umgås och trivas i. Från vardagsrummet och köket når ni två rymliga balkonger där ni kan njuta av solens strålar från tidig morgon till kvällen. På den ena kan ni starta dagen med frukost och se hamnen vakna till liv och på den andra kan ni avsluta dagen med en kopp the och se båtarna återvända till hamnen.

Kök
Med öppen planlösning mot vardagsrummet ligger det stilrena köket med vit inredning, rostfria vitvaror och beslag. Till detta arbetsvänliga kök har ni exklusiva stenskivor och stora kakelplattor som ger ett fint intryck. Maskinparken från Siemens består av spishäll, inbyggnadsugn och mikro i bra arbetshöjd, rostfri fläkt, kyl, frys samt integrerad diskmaskin. Invid fönstren med utsikt över hamnen finns en trevlig matplats där ni kan njuta av både en god måltid och utsikten.

Till sist kan sägas att detta är en fantastisk möjlighet! Här bor ni i en idyllisk miljö med utsikt mot havet. Perfekt för er som vill bo med havet som granne men snabbt kunna ta er in till centrala Göteborg med alla dess bekvämligheter. Ett hem för livsnjutaren!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 987 kr/mån. I avgiften ingår fast månadsavgift för internet/telefoni och värme samt obligatoriskt tillägg om
210 kr för kabel-tv, 100 kr för varmvatten samt 119 kl för kallvatten. Andel i föreningen är 2,47578%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 400 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 125 kr och hushållsel 275 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 321/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns.

Byggår: 2013.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 91 m².

Uppvärmning: Bergvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Via fiber.
Internet: Via fiber.

Uteplats: Uteplats 1: Främre balkong med havsutsikt
Uteplats 2: Rymlig balkong med morgonsol.

Bilplats: Möjlighet till parkeringsplats under huset.

Information Förening

Förening: Brf Fiskebäck Utsikten.
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.

Allmänt om föreningen: Föreningen har del i gemensamhetsanläggningar för kvartersgator och kaj. Därutöver kommer föreningens fastighet att delta i gemensamhetsanläggning innehållande föreningslokal, gästlägenhet, gästparkering, tvättstuga, källsortering och gemensamma ledningar med tillbehör. En gästlegenhet finns att hyra per natt samt även en båtplats för gäster.

Västra Göteborg

Saltstänkta klippor, båtliv och staden om hörnetVälkommen till de västra delarna av Göteborg, en härlig del av staden som har närhet både till storstadslivet och havet! Här finns flera havsnära områden såsom Kungsten, Ekebäck, Grimmered, Nya Varvet, Långedrag, Påvelund, Fiskebäck, Önnered, Näset, Askim, Hovås och Billdal. Majoriteten av bostäderna utgörs av radhus- och villaområden men även flerbostadshus med bostadsrätter finns. I stort sett varje område har förskolor, grundskolor och närservice och de stora köpcentrumen Frölunda Torg, Högsbo 421 och Sisjön erbjuder ett stort utbud av butiker, matställen och träningsanläggningar. Frölunda Torg är en stor knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer, varifrån det går snabbt och lätt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg. Utmed havet och kusten finns gott om badvikar, salta klippor och småbåtshamnar.

I Västra Göteborg lever du med havet och grönskan inpå knuten och med storstadspuls nära till hands. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter