Såld

Havsutsikt samt rymlig klädkammare och två balkonger

Såld

Hälleflundregatan 22

3:a Fiskebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 987 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 91 kvm
Våning:
2/4, hiss
Byggår:
2013
Adress:
Hälleflundregatan 22,
426 58 Västra Frölunda

Beskrivning

Nu har du möjlighet att få bo granne med havet i Fiskebäck och kunna njuta av havsutsikten från två härliga balkonger. Vi har förmånen att förmedla en mycket exklusiv bostad där du kan njuta av havet varje dag och leva med årstidernas skiftningar. Här erbjuds du ett bekvämt och bekymmersfritt boende där hissen går direkt ner i garaget. För dig som vill åka kollektivt ligger busshållplatsen alldeles nära vid Fiskebäcks Brygga.
Bostaden bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Exklusiva materialval som bänkskivor i svart granit, golvvärme i hela lägenheten med vacker ekparkett med eklister och till detta vitmålade väggar. Helkaklat badrum med dusch, grafitgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med översittande förvaringsskåp. Lägenheten bjuder vidare på två sovrum varav ett med rymlig klädkammare som familjen använt som sovrum för sin minsta. Inre hall med skjutgarderob. Här finns även rikligt med förvaringsutrymmen bakom funktionella garderober.

Här bor ni i en lägenhet med villakänsla men med alla fördelar en bostadsrätt har att erbjuda.

Ett hem att trivas i.


Välkommen till en mycket stilren lägenhet längst fram i huset och med två härliga balkonger varifrån du kan se ut över havet och följa solens strålar. Här bor ni i en rofylld havsmiljö med fina promenadstråk utmed kajkanten och härliga salta bad. Perfekt för er som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hiss direkt ner i garaget.

Bostaden bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och ett underbart ljus från stora fönsterpartier. Exklusiva materialval som bänkskivor i svart granit, golvvärme i hela lägenheten med vacker ekparkett med lister i ek och till detta vitmålade väggar.

Entréhall
Ni kommer in i en rymlig möblerbar entréhall med plats för ytterkläder. Framför er har ni ett flertal garderober som ger bra med förvaring. Till vänster om entrén finns en inre hall med skjutdörrsgarderob och den inre hallen leder till det större sovrummet med klädkammare. Från entréhallen nås ytterligare ett sovrum, badrummet och längst bort ligger köket och vardagsrummet med öppen planlösning och stora fönster ut mot havet.

Sovrum 1
Drömmen om att vakna upp och se ut mot havet kan här bli san. Detta rofyllda sovrum har tre fönster som ger ett fint ljus åt rummet. Från ett av fönstren ser ni ut mot havet och hamnen. Här finns även en rymlig klädkammare som idag är förråd men som tidvis används som sovrum för familjens minsta.

Sovrum 2
Detta mysiga rum rymmer både säng, skrivbord och mer där till.

Badrum
Från hallen når det stilrena badrummet, inrett med smakfulla materialval. Vitt kakel och grafitgrått klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, vägghängd toalett, vit kommod med handfat och översittande spegel med infällda spotlights samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med översittande förvaringsskåp.

Vardagsrum
Med öppen planlösning mot köket ligger detta härliga vardagsrum med stora fönsterpartier åt både söder och öster vilket ger ett fantastiskt ljusflöde. Ett rum att umgås och trivas i. Från vardagsrummet och köket når ni två rymliga balkonger där ni kan njuta av solens strålar från tidig morgon till kvällen. På den ena kan ni starta dagen med frukost och se hamnen vakna till liv och på den andra kan ni avsluta dagen med en kopp the och se båtarna återvända till hamnen.

Kök
Med öppen planlösning mot vardagsrummet ligger det stilrena köket med vit inredning, rostfria vitvaror och beslag. Till detta arbetsvänliga kök har ni exklusiva stenskivor och stora kakelplattor som ger ett fint intryck. Maskinparken från Siemens består av spishäll, inbyggnadsugn och mikro i bra arbetshöjd, rostfri fläkt, kyl, frys samt integrerad diskmaskin. Invid fönstren med utsikt över hamnen finns en trevlig matplats där ni kan njuta av både en god måltid och utsikten.

Till sist kan sägas att detta är en fantastisk möjlighet! Här bor ni i en idyllisk miljö med utsikt mot havet. Perfekt för er som vill bo med havet som granne men snabbt kunna ta er in till centrala Göteborg med alla dess bekvämligheter. Ett hem för livsnjutaren!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 987 kr/mån. I avgiften ingår fast månadsavgift för internet/telefoni och värme samt obligatoriskt tillägg om
210 kr för kabel-tv, 100 kr för varmvatten samt 119 kl för kallvatten. Andel i föreningen är 2,47578%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 400 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 125 kr och hushållsel 275 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 321/1101.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4, hiss finns. Hiss direkt ner i källare till garage och förråd.

Byggår: 2013.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 91 m².

Uppvärmning: Bergvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Via fiber.
Internet: Via fiber.

Uteplats: Uteplats 1: Främre balkong med havsutsikt
Uteplats 2: Rymlig balkong med morgonsol.

Bilplats: Möjlighet till parkeringsplats under huset.

Information Förening

Förening: Brf Fiskebäck Utsikten.


Allmänt om föreningen: Föreningen har del i gemensamhetsanläggningar för kvartersgator och kaj. Därutöver kommer föreningens fastighet att delta i gemensamhetsanläggning innehållande föreningslokal, gästlägenhet, gästparkering, tvättstuga, källsortering och gemensamma ledningar med tillbehör. En gästlegenhet finns att hyra per natt samt även en båtplats för gäster.

Fiskebäck

I Fiskebäck kombineras skärgårdslivet med storstadslivet på ett självklart sätt. Fiskebäck, som ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, är ett område med tydlig havsprägel. Fiskebäck är namnet på den bäck och de gårdar som låg här en gång och runt vilka ett fiskeläge växte upp.

På vindlande gator med namn som Skäddegatan, Sikgatan och Makrillgatan ligger äldre och moderna villor om vartannat. Radhus, kedjehus och några flerbostadshus utgör också en del av Fiskebäcks bebyggelse.

Frölunda Torgs köpcentrum och Frölunda kulturhus ligger 5 minuters bilväg bort. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är två köpcentra i närheten. Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg.

Området är populärt bland barnfamiljer. Det finns flera förskolor att välja mellan och en grundskola, Fiskebäcksskolan. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, sjöscouting, fotboll och innebandy.

Fiskebäcks hamn är en av landets största. Södra skärgården öppnar sig precis utanför och erbjuder en härlig miljö året om. Badplatser hittar man vid Ganlet och Fiskebäcksbadet. Här finns också ett naturskönt rekreationsområde och ett vackert promenadstråk längs Eskils kanal.

Fiskebäcks trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planlösning
Planlösning
Counter