Etagelägenhet med stora terrasser


Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Brf Fritiden

3:a Nya Hovås

Kortfakta

Pris/Bud:
5 850 000 kr
Avgift:
4 934 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 98,5 kvm
Våning:
4/4, hiss
Byggår:
2017-2019
Adress:
Brf Fritiden
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Entréplan
Entréplan
Överplan
Överplan
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Illustration av inredning
Spektrumhuset, en stor kunskapsgalleria  som inhyser bla butiker, restaurang, skola mm
Spektrumhuset, en stor kunskapsgalleria som inhyser bla butiker, restaurang, skola mm
The House med Small Shops, showrooms och kontorsytor.
The House med Small Shops, showrooms och kontorsytor.
Origohuset med ett brett utbud inom dagligvaruhandeln och service
Origohuset med ett brett utbud inom dagligvaruhandeln och service
T-bryggan
T-bryggan
Hovås golfbana
Hovås golfbana
Säröbanan
Säröbanan
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus

Beskrivning

Rymlig och välplanerad etagelägenhet, högst upp i huset med stora terrasser för att avnjuta solen från morgon till kväll. Härliga sociala ytor med stort vardagsrum-kök-matplats och direktutgång till terrassen i syd-väst läge. Två badrum med dusch, ett på vardera plan. Genomgående parkettgolv i lägenheten och klinkergolv i badrummen.
Inflyttning i januari-februari 2019.

Nya Hovås är ett spännande område med stora visioner. Skanska Nya Hem bygger ett kvarter med 85 välplanerade bostadsrätter med inflyttning första kvartalet 2019. Läs mer på skanska.se/nyahovas för mer information och fler planlösningar.

Brf Fritiden bjuder på en stor variation av lägenheter, där den gemensamma nämnaren är ett stort fokus på sociala ytor och bra förvaring. De allra flesta lägenheterna får även en väl tilltagen balkong, terrass eller uteplats. Flertalet har till och med två för sol både morgon och kväll!

Brf Fritiden är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material. Grundutförandet i ditt nya hem är påkostat redan från början, där man utgår från en bas med trestavig ekparkett och vita väggar. Det Svanenmärkta köket kommer från Marbodal och bjuder bland annat på induktionshäll och miljöklassade vitvaror i rostfritt utförande. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

OMRÅDET

"En småskalig blandstad i världsklass med plats för personlighet"

Nya Hovås är en mysig blandstad med närhet till hav, natur, butiker, caféer samt kommunikationer utanför dörren. Oavsett om du trivs bäst på granitklippor eller uteserveringar finns här något för dig - en plats för både urban citykänsla och gröna inslag. Den bakomliggande tanken har varit att jobba tillsammans för att se helheten i ett större perspektiv. Visionen är att skapa en småskalig blandstad i världsklass och här ska det erbjudas det människor behöver i form av daglig service och unika butiker. Det lite oväntade blandas med det nya konceptet för ett personligt utbud. Butikskonceptet Small Shops ska ge en känsla av "Linnégatan på landet" - ett småskaligt utbud med en personlig avsändare.

Kombinera det bästa av två världar genom att mixa småstadens gemyt och personlighet med storstadens kreativa nytänkande. Här skapas en unik miljö för handel, arbetsliv och boende. När området är färdigställt beräknas det finnas ca 1300 bostäder, 20-30 butiker samt 600 nya arbetsplatser.

I området finner vi Spektrumhuset som håller på att utvecklas till en 5000 kvadratmeter stor kunskapsgalleria som erbjuder en mix av aktiviteter, butiker och mötesplatser. På bottenplan finns Small Shops och en restaurang med bowlinghall i källaren. På plan ett finns ett kunskapstorg för kulturverksamheter och i de övre planen färdigställs nu en grundskola för årskurs 4-9 där skolgården ligger på taket.

Även populära Origohuset ligger i området och bjuder bland annat på en välsorterad mataffär, ett bageri och café, en blomsterbutik, ett gym samt vårdcentral.

Området är strategiskt placerat vid avfarten Brottkärrsmotet med endast 10 minuters bilfärd till centrala Göteborg och ca 20 minuter med buss. Ljuvliga klippbad, en golfbana och härliga naturområden finns i närområdet och gör Hovås till en aktiv stadsdel.

Källa: nyahovas.se

Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 5 850 000 kr

Avgift: 4 934 kr/mån.

Driftkostnad: Individuell mätning och debitering av el och varmvatten.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 22-1402.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4, hiss finns.

Byggår: 2017-2019.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 98,5 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Bergvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

TV- och internetanslutning: TV: TV, bredband 250/100 och IP-telefoni via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.
Internet: Bredband. Hastighet: 250 Mbit/s.

Uteplats: Uteplats 1: Terrass om ca 9 m², läge väster.
Uteplats 2: Terrass om ca 18 m², läge öster mot gården.

Övriga byggnader: Alla lägenheter har förråd i källaren. I föreningen finns det ett varmt cykelförråd i källare och ett kallt cykelförråd i komplementsbyggnad på gården. Det finns ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter förses med egen tvättmaskin och torktumlare, alternativt, kombimaskin.

Information Förening

Förening: Brf Fritiden. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.
I föreningen finns 85 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Fritiden är ett kvarter om tre husbyggnader i området Nya Hovås. Totalt 85 lägenheter fördelat på 1 rok till 4 rok. Byggår är 2017-2019 och preliminär inflyttning är beräknad till första kvartalet 2019.

Parkering: Gemensamt garage i källarplan med separat kö till platserna.

TV och bredband: Bredbandsbolaget levererar 250 MB som ingår i månadsavgiften.

Gårdsplats: Gemensam innergård.

Västra Göteborg

Saltstänkta klippor, båtliv och staden om hörnetVälkommen till de västra delarna av Göteborg, en härlig del av staden som har närhet både till storstadslivet och havet! Här finns flera havsnära områden såsom Kungsten, Ekebäck, Grimmered, Nya Varvet, Långedrag, Påvelund, Fiskebäck, Önnered, Näset, Askim, Hovås och Billdal. Majoriteten av bostäderna utgörs av radhus- och villaområden men även flerbostadshus med bostadsrätter finns. I stort sett varje område har förskolor, grundskolor och närservice och de stora köpcentrumen Frölunda Torg, Högsbo 421 och Sisjön erbjuder ett stort utbud av butiker, matställen och träningsanläggningar. Frölunda Torg är en stor knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer, varifrån det går snabbt och lätt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg. Utmed havet och kusten finns gott om badvikar, salta klippor och småbåtshamnar.

I Västra Göteborg lever du med havet och grönskan inpå knuten och med storstadspuls nära till hands. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Entréplan
Entréplan
Överplan
Överplan
Counter