Såld

Välplanerad 3:a med uteplats i söderläge

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Södra Nygatan 13

Kungsbacka Söderstaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 305 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 70,4 kvm
Våning:
1, hiss
Byggår:
2010
Adress:
Södra Nygatan 13,
434 50 Kungsbacka

Beskrivning

Nu erbjuds en riktig pärla med ett fantastiskt gårdsläge centralt i Kungsbacka! Perfekt för er som söker en solig uteplats på en lugn och rofylld innergård men ändå vill bo med närhet till allt som man kan tänkas behöva. Bostaden är bekvämt belägen en trappa upp med hiss. Trevlig planlösning med fönster åt två väderstreck. Separat kök och matplats med utgång till uteplatsen. Stort master bedroom med förråd/klädkammare samt ett mindre sovrum. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Stilrent badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare . Möjlighet finns till snabbt tillträde. Välkommen att boka er på visning!

Vi möts av en hall med avhängningsmöjlighet. På golvet ligger ett ekparkettgolv vilket fortsätter även i resten av lägenhetens rum. Väggarna är vitmålade och släta.

Direkt till vänster finner vi badrummet som är helkaklat i stilrena toner med vitt kakel på väggarna och grått golvklinker. Duschhörna samt handfat, handdukstork, wc och kommod. Tvättmaskin samt torktumlare (Båda från Siemens) med praktisk tvättho samt arbetsyta och förvaring ovanför.

Från hallen nås även det mindre sovrummet där man får plats med t.ex. säng och skrivbord.

Vi fortsätter in mot vardagsrummet som har en härlig rymd och atmosfär. Här inryms enkelt både soffgrupp och matplats om man önskar. Vädringsbalkong ut mot gatan.

Köket ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Vit köksinredning samt mörkt kakel över arbetsplatsen. Laminatbänkskivor samt rostfria vitvaror från Siemens; -diskmaskin, hel kyl & frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt spishäll. Mysig matplats framför fönstret och uteplatsen. Utgång till den egna uteplatsen i söderläge.

Huvudsovrummet är av generös storlek och här finns gott om plats för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Praktisk garderobslänga för klädförvaring. Från rummet nås dessutom en stor klädkammare/förråd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 305 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,03722%. Andel av årsavgift är 1,03651%.

Driftkostnad: Summa driftkostnader: 300 kr/mån fördelat enligt följande:
Hushållsel 300 kr/mån.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: D 521 Lgh 57/1102.

Våningsplan: Våningsplan 1, hiss finns. Våningsplan 1 med hiss samt trappor. Från innergården sett ligger lägenheten på markplan.

Byggår: 2010.

Storlek: 3 rum. Boarea ca 70,4 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Telia triple play.

Uteplats: Stenbelagd uteplats i soligt söderläge, omgiven av häckar och staket. Skyddad gemensam innergård med växtlighet och grillmöjligheter.

Energideklaration: Energiprestanda 133 kWh/m² år.
Status: Energideklaration senast utförd 2013-02-13.

Övriga byggnader: Det finns cykelförråd och samlingslokal samt övernattningsrum.

Information Förening

Förening: Brf Södercentrum 4 i Kungsbacka.
I föreningen finns 89 st lägenheter och 7 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Södercentrum 4 vilken bebyggdes med ett flerbostadshus 2010-2011. Föreningen upplåter 89 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt.

Föreningens ekonomi: Inga avgiftshöjningar är beslutade. Kontrollerat med föreningen 2018-10-23. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.