Snart till salu

Citynära med inglasad balkong & gemensam takterrass

Anders Pettersson
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Fjärdingsgatan 15

3:a Nya Kvillebäcken

Kortfakta

Avgift:
3 825 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 64,1 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2016-2018
Adress:
Fjärdingsgatan 15,
417 23 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Välkomna till nya Kvillebäcken och Fjärdingsgatan 15! Näst högst upp i huset ligger denna väldisponerade trea om 64 kvm med öppna sociala ytor, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt inglasad balkong. Marbodalkök med kvalitativa vitvaror i rostfritt från Siemens och Bosch samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Alla färger och materialval har valts med stor omsorg för att ge en modern känsla men även hålla över tid.

HSB Brf Cinnober är verkligen något utöver det vanliga. På åttonde våningen finns en stor takterrass som är öppen mot himlen och här kommer det finnas relaxmöbler och solstolar. Det finns också en inglasad vinterträdgård som förlänger sommaren rejält. Är du kaffesugen eller hungrig så behöver du inte gå långt. I samma kvarter finns kaffebaren Alkemisten, en juicebar och Kville Saluhall med delikatesser från jordens alla hörn. En sex minuters spårvagnstur tar dig in till Centralstationen. Lika enkelt är det med cykel, buss eller bil.

Information Ekonomi

Avgift: 3 825 kr/mån. I avgiften ingår värme. Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten, kallvatten samt el.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,1749%. Andel av årsavgift är 1,17517%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 4401/1301.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5, hiss finns.

Byggår: 2016-2018.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 64,1 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

TV- och internetanslutning: TV: Föreningen har tecknat avtal med Telia avseende Telia Bredband 100/100, TV-paket lagom och bredbandstelefoni Mini.

Uteplats: Stor inglasad balkong i österläge.

Bilplats: Till fastigheten hör 48 st garageplatser. Kostnad 1250 kr/ månad. Det finns även 3 MC platser. Separat kö.

Övriga byggnader: I föreningens högsta hus, på åttonde våningen, finns den stora takterrassen som kallas Toppen. 136 kvadratmeter av terrassen är en inglasad vinterträdgård som förlänger sommaren rejält. Det kommer att bli en tempererad del där det ska inredas med tropiska växter, medan kallväxthuset kommer fyllas med medelhavsväxter. Här uppe har du en fantastisk utsikt åt alla håll. 60 kvadratmeter av takterrassen är öppen mot himlen och här kommer det att finnas både solstolar och relaxmöbler. En perfekt plats att njuta av grillkvällar, sola eller bara vara. I anslutning till terrassen finns även gemensamhetslokal och tvättstuga.

Det finns även övernattningslägenhet och cykelrum. Till lägenheten hör även ett förråd.

Information Förening

Förening: HSB Brf Cinnober i Göteborg.
Föreningen tillåter delat ägande: Ej angiven.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Cinnober i Göteborg består av 89 bostadsrätter samt tre hyreslokaler avsedda som affärslokaler. Till föreningen hör adresserna: Gustaf Dahlénsgatan 18, Rundbäcksgatan 16 och 20, Solventilsgatan 17 A-D och Fjädringsgatan 15 och 17. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.

Föreningens ekonomi: Den ekonomsika förvaltningen administreras av HSB.

Kommande/gjorda renoveringar: Då fastigheten är ny ligger inga planerade renoveringar nära i tid.

Övrigt: Förvaltning av sopsugsanläggning. Föreningens andel av investering och driftskostnad är 4,7 %. Uppförande av gemensamhetsanläggningen ingår i totalentreprenaden.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter