Såld

Tomt i söderläge med möjligheter, ej knuten till någon husleverantör

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Dalenvägen 31

Kullavik

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Tomt:
ca 1 007 kvm
Adress:
Dalenvägen 31,
429 30 Kullavik

Beskrivning

Tomt med söderläge och stora möjligheter erbjuds nu i eftertraktade Kullavik.
Den avstyckade tomten ligger i ett mycket idylliskt och lummigt område. I den vackra trädgården med berg i dagen och stor gräsmatta växer idag äpple, plommon, körsbär, ek, Rhododendron, flertalet buskar och mycket mer därtill. Fastigheten är ej knuten till någon husleverantör! Mycket fördelaktigt läge med många soltimmar samt fantastiskt fina och unika omgivningar!

Service och diverse faciliteter finner du i Kullavik centrum, i närliggande Kungsporten och i Nya Hovås. Här finns både mataffär, gym, restaurang, apotek, bankomat, bensinstation med mera!
Pendlingsavstånd till Göteborg och Kungsbacka. Nära 158:an men tillräckligt långt bort för att slippa besväras av ljud från trafik.
Naturskönt med ca 2 km promenadväg till flera fina badplatser som Korshamn, Kyvik och Örsviken.
Havet och intilliggande strövområden och natur inbjuder till många härliga stunder och ett aktivt liv.
Upplev denna idyll i populära Kullavik och utforma drömboendet efter eget tycke och smak!

En lugn och lummig del av Kulavik med ypperliga kommunikationer till city med expressbuss endast en kort promenad bort.
Här är lätt att trivas!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 210, Småhusenhet, tomtmark.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-förmån: Officialservitut Vattenledning. Rättigheter-last: Last: Officialservitut Vattenledning, 1384-2018/12.1.

Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Kyvik GA:16.

Planbestämmelser: Detaljplan (1989-04-06).

Information Tomt

Fastighetsbeteckning: Spårhaga 2:177.

Typ: Tomt.

Tomt: Tomtarea 1 007 m² (friköpt).

-Kungsbacka

Storstadsliv, härligt friluftsliv och närhet till havet


Välkommen till Kungsbacka, en modern stad vid Kungsbackafjorden i Norra Halland med stort utbud och en lång och spännande historia. Kungsbacka stad är en egen kommun som är stort till ytan och indelat i mindre områden som exempelvis Anneberg, Fors, Hede, Kolla, Kullavik, Tölö och Varla. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt flera nybyggnationer.
Kungsbacka Innerstad är stadens äldsta centrum och dess charmiga trähus rymmer både bostäder och gott om butiker och matställen. Kungsmässan och Hede Fashion Outlet är två stora shoppingcentrum och kring dessa finns ett flertal stormarknader.

Kulturhuset Fyren är ett hus för alla sinnen och alla åldrar och rymmer bland annat bibliotek, konsthall, konsertsal och café. Kungsbacka Sportcenter har fotbollsplaner, ishall, simhall och gym. Här ligger även Kungsbacka teater och Aranäsgymnasiet. Kungsbacka resecentrum är knutpunkt för pendeltåg och bussar. Kungsbacka har flera vackra historiska miljöer i sin närhet, till exempel Tjolöholms slott, Äskhults by och fyren Nidingen. Här finns också ett stort antal natur- och kulturreservat samt flera fina badplatser och småbåtshamnar.

I Kungsbacka lever du med närhet till härlig natur, havet och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter