Såld

Fantastisk lägenhet med inglasad balkong och härlig utsikt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vänortsgatan 30

3:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 605 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 81 kvm
Våning:
5/5, hiss
Byggår:
2012-2013
Adress:
Vänortsgatan 30,
431 60 Mölndal

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna fina trea på Vänortsgatan 30!
En mycket stilfull lägenhet, men smakfulla materialval, öppna och trevliga sällskapsytor och en härlig inglasad balkong med utsikt och soligt söderläge! Här bor man med promenadavstånd till Mölndals nybyggda Galleria, fina naturområden, förskola, skola samt kommunikationer som på bara några minuter tar dig till Göteborgs innerstad. Området kring Bosgården har trevliga lekplatser, fina promenadstråk och ligger centralt men ändå lugnt. Ett perfekt läge!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

Beskrivning : Hall
Rymlig och trevlig hall med garderob som ger bra förvaring. Plats finns för större skjutdörrsgarderob om detta önskas. I anslutning till garderoben finns också ytterligare plats för ytterkläder. Praktisk klinker precis innanför entrén.

Badrum
Stilrent badrum i tidlös design med modern inredning. Badrummet är utrustat med kommod med förvaring, dusch, inbyggd toalett, spotlights, handdukstork, förvaringsskåp samt uppgraderad tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Kök
Ett underbart kök som bjuder in till trevliga middagar och mysiga hemmakvällar tack vare de stora ytorna och det fina ljuset från fönstret ovanför diskbänken. Genomgående vita luckor som stilrent går ihop med det vita kaklet och den mörka bänkskivan. Uppgraderade vitvaror från Siemens i rostfritt stål, likaså ugn och micro är uppgraderade till Siemens. Vidare finns även en påkostad induktionshäll med flexibla zoner, och diskmaskin från Siemens. Matbordet har sin givna plats intill väggen alternativt helt fristående och rymmer platser för 4-6 personer.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en härlig rymd och präglas av att fantastiskt ljus från två väderstreck. Rummet ger gott om plats åt soffgrupp, tv-bänk, soffbord samt en byrå eller annat möblemang om man så önskar.

Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen i soligt söderläge, som med fördel är helt inglasad men går att öppna helt och hållet. Denna rymliga balkong kan därför användas under flera tillfällen än enbart sommaren. Plats finns åt en loungegrupp eller ett matbord där man kan njuta av den fantastiska utsikten.

Sovrum 1
Det större sovrummet ger plats åt den dubbelsäng, sängbord, byrå eller en bokhylla. Smakfull fondvägg i mörka nyanser som passar perfekt tillsammans med parkettgolvet. Strax utanför sovrummet finns en rejäl klädkammare med elfasystem som ger riktigt bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Rummet har fönster åt söder samt en lekfull fondvägg i behagliga färger. Här ryms en enkelsäng, skrivbord samt byrå eller garderob.

Garage finns att hyra och nås direkt från trapphuset via hiss eller trappor.

Området kring Bosgården är barnvänligt, centralt men fantastiskt lugnt. Närhet till Mölndals Centrum, Mölndals Galleria, förskola, skola, lekplatser, naturområden, pizzeria samt några meter ifrån kommunikationsmöjligheter.

Tillval vid nyproduktion

Kök och badrum
-Högsta valet på induktionshäll i kök.
-Högsta valet på kyl/frys med högre energiklass.
-Uppgraderad micro och ugn.
-Uppgraderad diskmaskin
-Uppgraderad tvättmaskin och torktumlare

Övrigt
-Klinker i hall
-Fondtapeter i kök, sovrum och barnrum.

Tillval efter nyproduktion

-Inglasning av balkong 2017.
-Elfa-system i klädkammare.
-Trätrall på balkong.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 605 kr/mån. Utöver avgiften faktureras varmvatten på ca 90kr/månad, kallvatten ca 236kr/månad samt kabel-tv ca 86kr/månad.
Samtliga poster faktureras på samma avi som månadsavgiften.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,415%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 550 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 250 kr och hushållsel 300 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 30/1501.

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5, hiss finns.

Byggår: 2012-2013.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 81 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel-tv är inräknat på avgiftsavin på ca 86kr/månad.
Internet: Fiber är indraget i fastigheten.

Uteplats: Stor inglasad balkong med soligt söderläge!

Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda 76 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: Miljöhus finns på gården.

Information Förening

Förening: Brf Österport V. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

I föreningen finns 82 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Österport registrerades 2011 och föreningen består av 82 lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Skanska bebyggde fastigheten som stod klar för inflyttning 2013 (äger marken).

För mer info, besök gärna föreningens Hemsida: http://brfosterport.se/.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, barnvagnsrum, miljöhus och samlingslokal som även används som övernattningslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi: Inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat med styrelsen 19-02-26.

Parkering: Det finns 53 p-platser i garaget och 26 p-platser ovan jord. Parkering utomhus administreras av styrelsen. En garageplats kostar för närvarande 820 kr/mån och en p-plats utomhus 320 kr/mån. Föreningen administrerar p-platserna utomhus. Man anmäler sig till kön genom att maila till osterport.v@gmail.com. Q-Park administrerar p-platserna i garaget. De nås på 0771-96 90 00.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV via Sappa och internet via Svenska Stadsnät: www.svenskastadsnat.se/molndal.

Counter