Nyproducerad lägenhet med balkong, härlig innergård & stadspulsen runt hörnet

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Hisingsgatan 10

1,5:a Kvillestaden

Kortfakta

Pris/Bud:
2 300 000 kr
Avgift:
3 549 kr/mån
Rum:
1,5 rum
Boarea:
ca 42 kvm
Våning:
1/6, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Hisingsgatan 10,
417 03 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Anders
Intresserad av denna bostad - Anders

Beskrivning

Välkomna till attraktiva Kvillestaden och denna nyproducerade 1,5:a om 42 kvm där kvadratmetrarna används på bästa sätt. Lägenheten präglas av tidlösa moderna materialval och hög komfort. Genomgående mattlackad ekparkett och ljusgråa målade väggar. Kök- och badrumsinredning från Vedum samt kvalitativa vitvaror från Siemens. Lägenheten har en härlig balkong i sydostläge, genomgående planlösning med fönster i två väderstreck samt en smart lösning på sovalkov som skiljer vardagsrum och kök.

Nya området Kvillestaden växer upp omgivet av äldre landshövdingehus som bevarar känslan av gamla Brämaregården och dess charm. Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här bor man med all tänkbar service på nära håll vare sig du väljer att gå till Kvilletorget, Backaplan eller Lindholmen. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn som bara tar några minuter in till centrala Göteborg. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på. På kort gångavstånd ligger Ramberget och Keillers park där man har en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Rumsbeskrivning: Lägenhetens ca 42 kvm är disponerade enligt följande:

Utanför ytterdörren möts man av en uteplats som vetter mot innergården. Väl innanför ytterdörren möts man av en entré med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i sex garderober varav ett städskåp och ett linneskåp. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och väggarna är målade i en ljusgrå nyans.

Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp med tillhörande tv-möbel och väggen mot badrummet är förstärkt med möjlighet att hänga upp en tv. Ljusinsläpp från ett stort fönster.

I passagen mellan vardagsrummet och köket ligger en mysig sovalkov som har plats för en 1,40 säng. Sovalkoven kan avgränsas mot köket med en smart skjutdörr.

Köket har klassisk köksinredning i vitt från Vedums serie Maja, arbetsytor i grå laminat och svart blankt kakel i rak liggande sättning. Under överskåpen sitter ledspotlights och eluttag. Kvalitativa vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, utdragbar kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. I köket ryms med lätthet en matplats för fyra personer och härifrån nås även lägenhetens härliga balkong i sydostläge.

Badrummet har klinkergolv i Limestone antrazite och helkaklade väggar i vitt blankt kakel. Inredningen består wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning och eluttag, handdukstork, duschhörna med vikväggar i klarglas som är delvis frostade samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I taket sitter infällda spotlights.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 300 000 kr

Avgift: 3 549 kr/mån. I avgiften ingår värme och Telia triple play. Kall- och varmvatten samt hushållsel tillkommer efter faktisk förbrukning. Andel i föreningen är 0,9084%. Andel av årsavgift är 1,8692%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 101005.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 1,5 rum och kök. Boarea ca 42 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX- Från- och tilluftsventilation med återvinning.

TV- och internetanslutning: TV: Föreningen tecknar fastighetsavtal med Telia vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-tv
samt bredband ca 100 Mbit/s.

Uteplats: Lägenheten har en härlig balkong i sydostläge.

Bilplats: Föreningen förfogar över 35 garageplaster i eget garage under huset varav åtta laddstationer för el-bil, två är avsedda för funktionshindrade. Kostnad för att hyra en plats är 1 000 kr/mån. Separat kö.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd och i föreningen finns även cykelförvaring, barnvagn- och rullstolsförråd samt källsortering.

Sydväst Arkitektur och Landskap är landskapsarkitekterna som fick i uppdrag att skapa en attraktiv gårdsmiljö för Brf Qvillestaden. I nära samarbete med husets arkitekter, Bornstein Lyckefors, har de skapat en levande innergård som präglas av naturmaterial och är byggd i olika nivåer med olika platser för medlemmarna att njuta i lugn och ro eller med större sällskap.

Information Förening

Förening: Brf Qvillestaden.

Allmänt om föreningen: Brf Qvillestaden är en nybildad förening med fastighetsbeteckning Brämaregården 18:5 vars bostadsrätter färdigställs under 2018. Adresserna är Hisingsgatan 10 och Madängsgatan 9. Föreningen består av 92 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Kommande/gjorda renoveringar: Nyproducerad lägenheter och innergård från 2018 så inga kommande renoveringar planerade.

Centrala Hisingen

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter