Gaveltvåa i skandinavisk design med balkong & fantastisk utsikt på vån 9

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Gräddgatan 7

2:a Kallebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
2 575 000 kr
Avgift:
2 975 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 51 kvm
Våning:
9/14, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Gräddgatan 7,
412 76 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Anders
Intresserad av denna bostad - Anders

Beskrivning

FAST PRIS! Välkomna till Gräddgatan 7 och våning 9. Ett modernt boende Brf Kallebäcks Torn som är ett nytt snabbväxande område centralt beläget i Kallebäck med direkt närhet till centrum och kommunikationer. Lägenheterna är skandinaviskt ljusa och erbjuder en tidlös kvalitét med en utpräglad känsla för detaljer. De sobra materialvalen återspeglas i ljust trägolv, pärlgrå släta köksluckor med greppslist och mjölkvit blandare i badrummet. Köket smyckas av vita små sexkantiga hexagonkakelplattor och samma mönster pryder badrumsgolvet i form av stora hexagonklinkers. Kommoden i badrummet har vunnit Elle Decorations designpris Swedish Design Award 2017. Lägenheten har öppen planlösning med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och stor balkong med fantastisk utsikt. Här erbjuds man även smarta förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob och förråd direkt i lägenheten. Badrummet har egna tvättmöjligheter men det finns även en gemensam tvättstuga. Här är det bara till att flytta in, trivas och njuta!

I Kallebäcks Torn lever du ett stadsliv på höjden i en av Göteborgs mer snabbväxande stadsdelar. Här har man närhet till både stadslivets puls och naturens lugn. Vill man njuta av en god fika på söndagspromenaden finns två riktigt mysiga caféer att välja mellan, Kaffestugan Lyckan och Bertilssons stuga. Oavsett om man åker buss, cyklar eller kör bil kan man alltid lätt ta sig hem till Kallebäck från centrala Göteborg. I närheten ligger också Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och djurliv. Perfekt när man behöver en stunds avkoppling från vardagen. Från Kallebäcks Torn till Avenyn eller Nordstan tar det ca 15 minuter med cykel. Med bussen tar det ca 10 minuter till Korsvägen. Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen du vill åka. Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på de stora trafiklederna E6 och väg 40.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 575 000 kr

Avgift: 2 975 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Individuell mätning av varmvatten och elförbrukning tillkommer samt kostnad för kabel-tv/bredband. Andel i föreningen är 1,0959%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1803.

Våningsplan: Våningsplan 9 av 14, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 51 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FX-system.

TV- och internetanslutning: TV: Tv, bredband och telefoni via fiber.

Bilplats: Bilparkering i garage med hiss direkt ner.

Övriga byggnader: Förråd finns i lägenheten. I föreningen finns det gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsrum i källaren. Brf Kallebäcks Torns gröna gård uppmuntrar till att umgås och aktivera dig. Njut av utegym, grillmöjligheter och uteplats där du kan sitta och ta en kopp kaffe.

Information Förening

Förening: Brf Kallebäcks Torn.


Allmänt om föreningen: Brf Kallebäcks Torn äger fastigheten Kallebäck 7:11 med adress Gräddgatan 7. Föreningen består av ett fjortonvåningshus med totalt 84 bostadsrättslägenheter. Huset byggs av Stena Fastigheter och har preliminär inflytt vintern 2018/2019. Bostäderna byggs för certifiering Miljöbyggnad Silver.

Försäkring: Fastigheten kommer att vara fullvärdesförsäkrad inklusive styrelseförsäkring.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaden är helt ny och något ombyggnadsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid.

Parkering: Bilparkering i garage med hiss direkt ner. 1100kr/månad.

TV och bredband: Tv, bredband och telefoni via fiber.

Kallebäck

Kallebäck är ett trivsamt, stadsnära område i utkanten av Örgryte som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne. Läget är centralt med närhet till både Mölndals centrum och Göteborgs södra centrum.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består till stor del av väl¬hållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen men det har också uppförts flera toppmoderna höghus. Kallebäck är dessutom ett område som fortfarande är under stor utveckling.

Promenad- och cykelvägar går genom området, likaså busslinje 50. På andra sidan leden, utmed Mölndalsvägen, ligger flera stormarknader, träningsställen och restauranger.

Runt Kallebäck finns vidsträckta skogar med härliga ytor för motion och rekreation samt badsjöar. Alldeles runt hörnet ligger Delsjöns golfbana som är en mycket vacker park- och skogsbana. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kallebäck inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter