Hus med härlig trädgård och fina ytskikt.

Jonas Criff
ansvarig mäklare
Matilda Öhrfeldt
assisterande mäklare

Lundin Härryda

Med Lundin Härryda får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Kappasvägen 4

Villa Landvetter

Kortfakta

Pris/Bud:
4 480 000 kr
Rum:
6 rum
Boarea:
ca 130 kvm
Biarea:
ca 42 kvm
Byggår:
1930
Tomt:
ca 2 726 kvm
Adress:
Kappasvägen 4,
438 34 Landvetter
Lundin
Lundin

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva detta fina hus i omåttligt populära Landvetter!

Här finner ni ett fantastiskt kök med lyxiga vitvaror och bra arbetsytor för den som gillar att laga mat. Huset erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med sociala sällskapsytor samt utgång till bostadens mysiga uterum och uteplats, där många härliga sommarkvällar kan spenderas. På entré plan har man även valt att placera bostadens allrum och ett sovrum. I anslutning till Entrén finner ni ett bostadens helkaklade badrum med dusch, badkar, handfat samt spegel. På övreplan nås bostadens gäst-Wc samt ytterligare två sovrum i bra storlek, dessa rymmer med enkelhet en större säng med tillhörande möblemang och de härliga fönsterpartierna ger ett behagligt ljusinsläpp.
Här bor ni nära skolor, förskolor, naturområden, elljusspår, butiker och service. På promenad- och cykelavstånd till Landvetter centrum.
Välkommen på visning!

Bostad: Entréplan:
Välkomnade och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av fri avhängning och garderober. På golvet ligger en snygg och praktisk klinker i grå nyans och väggarna är vitmålade.

Från hallen når du ett av bostadens många sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Väggarna är ljusa och på golvet ett fint parkettgolv.

Intill sovrummet på bottenplan finner ni ett härligt allrum med gott om plats för både en större soffa samt tillhörande möblemang så som soffbord fåtölj m.m.

Vardagsrummet är stort och luftigt, här får man med lätthet plats med en större soffgrupp samt matsalsbord för ett större sällskap. Rummet har högt i tak och bra ljusinsläpp tack vare de stora fönster som finns i rummet. På golvet ligger ett välskött trägolv och väggarna är vitmålade. Centrerat i rummet har ni en kamin som används flitigt under årets kallare månader och som ger en riktig myskänsla!

Köket är nyrenoverat och perfekt för den som gillar att laga mat. Det finns bra arbetsytor och rikligt med förvaring i form av lådor och skåp. Köksinredningen går i vitt med silvriga beslag. Inredningen består av induktionshäll, köksfläkt, ugn, diskmaskin samt en kyl och frys. Från köket tar man sig vidare till bostadens inglasade uterum.

Helkakaklat badrum i ljusa nyanser. Här erbjuds både dusch, handfat, Wc och ett härligt badkar.
Tvättstugan är nyligen omgjord och har stora arbetsytor.

Övreplan:
Bostaden har ytterligare 2 sovrum som nås på övreplan. I dessa sovrum finns det plats för större säng samt skrivbord, byrå, garderob m.m. Det mindre sovrummet används idag som kontor.

Bostaden har även en WC placerad på övreplan. Inredningen wc och handfat samt, spegel.
På utsidan av huset finner ni härlig grönska och ett mycket användbart trädäck som används flitigt under årets varmare månader.

I anslutning huset finns ett rejält garage med plats för bilar, trädgårdsredskap och utemöbler exempelvis.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 4 480 000 kr

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 685 000 kr varav byggnadsvärde 1 216 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Gemensamhetsanläggning: Härryda Landvetter GA:10.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Landvetter 3:50.

Typ: Friliggande villa.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1930.

Storlek: Boarea ca 130 m², biarea ca 42 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 6 rum, varav 3 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Torpargrund. Stomme: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster och isolerglas.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme/ L/L- system.

Tomt: Tomtarea 2 726 m² (friköpt).

Planritning

Counter