Snart till salu

Stor trea med balkong i söderläge

Poya Sondosi
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Övre Hallegatan 54

3:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Avgift:
4 487 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 83 kvm
Våning:
4/6, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Övre Hallegatan 54,
417 13 Göteborg
Alternativ planlösning korrigerad
Alternativ planlösning korrigerad
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

I hjärtat av centrala Hisingen med närhet till det mesta ligger denna moderna trea som nyproducerats under 2016. Lägenheten ligger på våning 3 av 6 med utsikt över gården och härlig balkong i söderläge. Ljusa sällskapsytor i öppen planlösning, genomgående stilrena materialval och hög komfort. Stort helkaklat badrum med tvättmöjlighet samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten kan enkelt göras om till en 4:a vilket gör den till ett perfekt val för den växande familjen.

Här bor ni precis i anslutning till Ramberget och Keillers Park, Göteborgs finaste utsiktsplats. En kort promenad från huset ligger Vågmästarplatsen och Kville Saluhall som lockar med de bästa delikatesserna från världens alla hörn. Runt hörnet ligger Backaplan där det inom de närmaste åren planeras nya bostäder samt ett nytt och modernt köpcenter. På behagligt avstånd ligger även Norra Älvstranden där natur och stad förenas: älven möter restauranger, butiker och kaféer. Här finns även Eriksbergs Köpcenter där man hittar det mesta man behöver. Goda kommunikationer med spårvagn som tar dryga 8 minuter in till centrala stan.

Information Ekonomi

Avgift: 4 487 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 2,583%. Andel av årsavgift är 2,583%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 100 kr och hushållsel 200 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1301.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6, hiss finns.

Byggår: 2016. Ombyggnation från kontorsfastigheter.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 83 m². Areauppgifter enligt säljaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

TV- och internetanslutning: TV: Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia Triple play-paket innehållande bredband, digital-TV, Video OnDemand samt IP-telefoni.

Uteplats: Balkong i Söderläge.

Bilplats: Föreningen hyr genom blockavtal 20 parkeringsplatser i garage av den angränsade fastigheten som ägs av Brf Linjalen. Kostnad för dessa är 800 kr/månad.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda 114 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2013-07-03. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Brf Skålpundet.
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.

Allmänt om föreningen: Brf Skålpundet består av 49 lägenheter med adressen Övre Hallegatan 54 samt Virveltorget 6. Fastigheten Brämaregården 60:3 innehas med tomträtt. Brf Skålpundet är en om- och tillbyggnad av en kontorsfastighet till lägenheter som färdigställdes 2016. Byggherre för projektet var Balder Projektutveckling AB och föreningen förvärvade fastigheten 2016. I föreningen finns det 49 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Bredablick. Oförändrade avgifter under 2017. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar, beslut tas på budgetmöte i november.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Alternativ planlösning korrigerad
Alternativ planlösning korrigerad
Counter