Såld

Välplanerat hem med radhuskänsla och naturutsikt

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare

Lundin Kungsbacka

Med Lundin Kungsbacka får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Gårdskullavägen 7B

Kungsbacka Gårdskulla

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 278 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 56,5 kvm
Våning:
BV
Byggår:
1963
Adress:
Gårdskullavägen 7B,
434 41 Kungsbacka

Beskrivning

Med ett lugnt och centralt läge utan trappor ligger denna trevliga bostad som erbjuder välplanerade rum och lummig grönska utanför köksfönstret. Lägenheten har ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till bostadens fantastiska balkong, vilken även nås från det generösa sovrummet. Kök i original som avdelas från vardagsrummet genom en glasvägg, vilken låter ljuset stråla genom rummen. Hall med avhängningsmöjlighet samt en stor klädkammare. Badrum i förbättrat originalutförande. Föreningen har en gemensam tvättstuga med torkrum och det finns källarförråd. Det centrala läget innebär närhet till både innerstan, centralstationen samt allt vad Kungsbacka har att erbjuda. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen med er bokning till visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 278 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband. (Grundavgiften ligger på 2 479 kronor och det obligatoriska tillägget på 799 kronor avser kabel-tv, bredband och värmeavgift).
Inre reparationsfond är 15 464 kr. Andel i föreningen är 3,0835%. Andel av årsavgift är 3,08339%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: hushållsel 300 kr
Kostnad för hemförsäkring tillkommer. Det obligatoriska bostadsrättstillägget ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Iden 2.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 10/1003.

Våningsplan: Bottenvåning.

Byggår: 1963.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 56,5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Energiprestanda 188 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2009-03-06. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Riksbyggen BRF kungsbackahus nr 3. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns tvättstuga, mangelrum, lägenhetsförråd, cykelförråd samt ett miljörum för sophantering.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten IDEN 2 på adressen Gårdskullavägen 5-7+9 A-B i Kungsbacka kommun. Bostadshusen är uppförda 1963 med 32 lägenheter på sammanlagt 1 808 kvm. Föreningen innehar 30 parkeringsplatser. Det finns i nuläget (2018-11-30) lediga platser och en köpare får därför i mån av plats, nyttja en av platserna kostnadsfritt. Överlåtelseavgift om 1138 kronor samt ev. pantsättningsavgift om 455 kronor betalas av köparen.

Föreningens ekonomi: Riksbyggens kontor i Göteborg har biträtt styrelsen med föreningens förvaltning enligt tecknat avtal. Föreningen planerar att höja avgifterna med 2 % från och med januari 2019.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen kommer att installera mekanisk frånluftsventilation och arbetet med att gjuta/täta ventilationskanalerna kommer att påbörjas i december 2018 och fortsätta efter årsskiftet.

TV och bredband: Via Comhem. Bredbandet är på 50/10 samt digitalt grundutbud på TV.

-Kungsbacka

Storstadsliv, härligt friluftsliv och närhet till havet


Välkommen till Kungsbacka, en modern stad vid Kungsbackafjorden i Norra Halland med stort utbud och en lång och spännande historia. Kungsbacka stad är en egen kommun som är stort till ytan och indelat i mindre områden som exempelvis Anneberg, Fors, Hede, Kolla, Kullavik, Tölö och Varla. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt flera nybyggnationer.
Kungsbacka Innerstad är stadens äldsta centrum och dess charmiga trähus rymmer både bostäder och gott om butiker och matställen. Kungsmässan och Hede Fashion Outlet är två stora shoppingcentrum och kring dessa finns ett flertal stormarknader.

Kulturhuset Fyren är ett hus för alla sinnen och alla åldrar och rymmer bland annat bibliotek, konsthall, konsertsal och café. Kungsbacka Sportcenter har fotbollsplaner, ishall, simhall och gym. Här ligger även Kungsbacka teater och Aranäsgymnasiet. Kungsbacka resecentrum är knutpunkt för pendeltåg och bussar. Kungsbacka har flera vackra historiska miljöer i sin närhet, till exempel Tjolöholms slott, Äskhults by och fyren Nidingen. Här finns också ett stort antal natur- och kulturreservat samt flera fina badplatser och småbåtshamnar.

I Kungsbacka lever du med närhet till härlig natur, havet och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter