Enastående utsikt från 12:e våningen

Patrik Henningsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Anders Pettersson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Götaverksgatan 20

2:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
3 950 000 kr
Avgift:
4 012 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 62 kvm
Våning:
12/16, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Götaverksgatan 20,
417 55 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Patrik
Intresserad av denna bostad - Patrik
Älvsnabben tar dig enkelt till andra sidan
Älvsnabben tar dig enkelt till andra sidan
Slottsberget
Slottsberget
Lindholmens teater- & biohus
Lindholmens teater- & biohus
I grannområdet - Sannegårdshamnen - hittar vi Haga Spa
I grannområdet - Sannegårdshamnen - hittar vi Haga Spa
Här erbjuds både avkoppling och mat
Här erbjuds både avkoppling och mat

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med fantastiskt ljus och utsikt över hamn och stad. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med glasade pardörrar ut mot balkongen med bästa sol- och utsiktsläge. Välutrustat kök med påkostade materialval och maskiner. Stort sovrum med utsikt och morgonsol. Tjusigt badrum med stilsäkra materialval, tvättmaskin och torktumlare.

Nya kvarteret Dockan ligger mellan forna Götaverkens två stiliga tegelbyggnader och öppnar upp sig ut mot sydost och den planerade parken. Här byggs ett dynamiskt och hållbart kvarter med Svanenmärkta hus i Lindholmshamnens anrika varvsområde. Här bor man inbäddad i grönska, bara ett stenkast från vattnet och kajen. Bra kommunikationer med både buss och båt. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben, gratisbåten med skytteltrafik till Rosenlund vilket gör att man når Järntorget på 10 minuter. Inom ett par år beräknas även den nya linbanan vara färdig och hållplatsen kommer att ligga bara ett stenkast hemifrån. I närheten finns också all den service man kan tänkas behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 10 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, förskolor, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger ligger inte heller långt bort. På andra sidan allén byggs även Karlastaden som kommer ge Göteborg ett nytt landmärke.

Rumsbeskrivning: Stor och praktisk hall med plats för ytterkläder och förvaring.
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fönsterpartier och två håll. Plats för ordentlig soffgrupp och stort matbord. Utgång genom helglasade pardörrar ut mot balkongen med fint solläge och fantastisk utsikt.
Välutrustat kök med ljusa snickerier och påkostade maskiner från Siemens.
Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Fin utsikt och skön morgonsol.
Stort badrum med dusch, handdukstork och tvättmaskin med torkfunktion. Kakel på väggar, klinker på golvet.
Enhetligt vitlaserat parkettgolv i hela lägenheten.
Belysningsknapp i hallen som tänder och släcker hela lägenheten.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 950 000 kr

Avgift: 4 012 kr/mån. I avgiften ingår värme. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för tv/bredband/iptelefoni om 165kr. Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1-2203.

Våningsplan: Våningsplan 12 av 16, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 62 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Digitalt grundutbud för tv-kanaler samt bredband 250/250 Mbit via Bredbandsbolaget tillkommer till avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån.

Uteplats: Stor balkong med fantastiskt sol- och utsiktsläge.

Bilplats: Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset samt två platser för bilpool. Kostnad för en plats är 1 400 kr/mån. Hiss direkt upp till lägenhetsplanen.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd. Cykelparkering finns i källarplan samt på gården. Barnvagnsrum och rullstolsförråd finns under hus 1. Grön innergård med lekplats, sittplatser, fina planteringar och odlingsplatser.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmspiren.


Allmänt om föreningen: Brf Lindholmspiren äger fastigheten Lindholmen 45:1. Föreningen består av totalt 133 bostadsrättslägenheter belägna i tre flerfamiljshus med adress Götaverksgatan 18-26. Hus 1 är ett punkthus med 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Beräknad inflyttning är november/december 2018.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter