Charmfullt hörnläge med uteplats i sydväst


Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Åby Allé 25

Mölndal Åby

Kortfakta

Pris/Bud:
2 600 000 kr
Budgivning pågår
Avgift:
3 894 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 66 kvm
Våning:
BV
Byggår:
2016
Adress:
Åby Allé 25,
431 45 Mölndal

Beskrivning

Med ett perfekt och bekvämt hörnläge på markplan finner vi denna ljusa rymliga tvåa med en fantastisk uteplats i sydvästläge. 66 väldisponerade kvadratmeter med underbart ljusinsläpp från två väderstreck och genomgående hög standard med stilren karaktär. Planlösningen fördelar sig på ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum, hall samt ett stort master bedroom med en walk in closet. Här bor man i ett lugnt och centralt område med promenadavstånd till Mölndals galleria och fina naturområden med mera. Nära till kommunikationer och goda bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

Bostadens disposition: Denna ljusa, luftiga tvårumslägenhet har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Specialbeställda måttanpassade vita gardiner från Luxaflex.

Hallen har inbyggd garderobsförvaring samt hatthylla för avhängning.

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och har vit klassisk och stilren inredning samt vitt kakel över bänkytorna. Bänkskivor i mörk laminat. Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Trivsam och rymlig matplats med plats för middagsgäster och perfekt placering framför fönstret.

Vardagsrummet är ljust och mysigt med fönsterparti i vinkel och ljusinsläpp från två håll. Lättmöblerat för både soffa, fåtölj och TV-möbel. Utgång till den fantastiska uteplatsen i sydvästligt läge där man kan njuta av solen på egen täppa.

Sovrummet är generöst utformad med en rofylld harmonisk känsla med ett fönster som utblickar över den egna uteplatsen. Perfekt med en rymlig walk in closet vilken är inredd hyllsystem från Elfa. Sovrummet har rullgardin med mörkläggande funktion från Lunaflex.

Badrummet är helkaklat med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Skön golvvärme ger maximal komfort året om. Här finns toalett, dusch med glasdörrar samt handfat med kommod och badrumsskåp. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och förvaringsyta ovantill.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 600 000 kr

Avgift: 3 894 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,45043%. Andel av årsavgift är 1,45043%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 300 kr/mån. Fördelas enligt följande: hushållsel 300 kr
Angiven driftskostnad avser hushållselen. Förbrukningen kan variera beroende på hushållets sammansättning med mera. Kostnad för hemförsäkring tillkommer. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens kollektiva försäkring och behöver inte tecknas separat.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: E410003.

Våningsplan: Bottenvåning.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 66 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Uteplats: Stor träbelagd uteplats i soligt sydvästläge. Här finns plats för både loungemöbel samt matbord och grill.

Information Förening

Förening: Brf Kallblodet.
Föreningen tillåter delat ägande: Ej angiven.
I föreningen finns 60 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Det finns inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar. (Kontrollerat med med föreningen 2018-11-23).

Föreningens ekonomi: Överlåtelseavgiften samt pantsättningsavgiften betalas av köparen.

Kommande avgiftsförändringar: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Parkering: Föreningen förfogar över 59 garageplatser vilka kan hyras till en kostnad om ca 850 kr/månad. Separat köpsystem tillämpas.

TV och bredband: Kabel-tv via Sappa. Fiber finns indraget.

Övrigt: För mer information se föreningens hemsida: www.kallblodet.se.

Planritning

Counter