Såld

Påkostade tillval, välplanerade ytor & härlig balkong

Matilda Öhrfeldt
ansvarig mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Samuel Norbergsgatan 8

3:a Mölndal / Kvarnbyn

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 092 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 78 kvm
Våning:
3/10, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Samuel Norbergsgatan 8,
431 34 Mölndal

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska bostad i populära Brf Kvarnbyterrassen! Med genomgående påkostade tillval, välplanerade ytor och en härlig balkong bor man riktigt bekvämt! Här bor man med promenadavstånd till fina Stensjön och dess mysiga badplats, trevliga grönområden runt omkring, gedigna byggnader i Kvarnbyns område samt med närhet till Mölndals Galleria och kommunikationer. Föreningen har två lekplatser i området och garage finns att hyra! Varmt välkomna till en lägenhet med stil och svårslaget läge!

Rumsbeskrivning: Hall
Rymlig hall med rejäla skjutdörrsgarderober, klinker och gott om plats för ytterkläder eller en mindre byrå.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum i ljusa nyanser. Badrummet är fullt utrustat med värmegolv, bred kommod, dusch med frostat glas, toalett, handduksskåp samt tvättmaskin och torktumlare för upp till 8kg.

Sovrum 1
Det större sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Väggarna är ljusa och golvet kläs i ljus mattlackad parkett.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet ligger i anslutning till det större sovrummet och passar utmärkt som kontor eller barnrum. Även här finns garderober med bra förvaringsmöjligheter. Även här är det ljusa väggar.

Vardagsrum
Ett stort och härligt vardagsrum med gavelläge och utgång till balkong i sydväst, där sommarkvällarna kan avnjutas med forsens bris precis nedanför. Vardagsrummet har stora och fina fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här ger rummet plats åt stor soffgrupp och tv-bänk. Med sin öppna planlösning mot köket blir detta lätt en social del av lägenheten.

Kök
Stilfullt kök i mycket smakfulla detaljval, så som grå bänkskiva, bredare skåp, ramluckor, rostfria vitvaror samt silvriga knoppar och handtag. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, rostfri kyl och frys, induktionshäll, rostfri köksfläkt, inbyggt micro och ugn.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 092 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på varmvatten tillkommer på 184,5kr/månad samt bredband 200kr/månad. Samtliga kostnader kommer på samma avi.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,012312%. Andel av årsavgift är 1,2312%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 550 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 300 kr och hushållsel 250 kr.
Driften är en ungefärlig uppskattning på en lägenhet i denna storlek och kan variera beroende på förbrukning/avtal.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: A1202/1202.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 10, hiss finns. Två trappor upp.

Byggår: 2016.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 78 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning: Internet: Bredband och kabel-tv aviseras tillsammans med avgiften på 200kr/månad.

Uteplats: Balkong i sydväst.

Bilplats: I föreningen finns garage att hyra för 900kr/månad. Varje lägenhet är garanterad 1 garageplats och det finns möjlighet att hyra fler.

Övriga byggnader: Till varje lägenhet finns ett förråd som ligger i anslutning till garaget.

Information Förening

Förening: Brf Kvarnbyterrassen.

I föreningen finns 82 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvarnbyterrassen
Med ett högt läge i Mölndal kan Brf Kvarnbyterrassen erbjuda ett modernt boende med fantastiska utblickar över omgivningen. Närheten till Kvarnbyns genuina miljöer med sitt forsande vatten, Gamla Torgets service och närheten till kollektivtrafik.

Föreningen består av 82 lägenheter, samt 9 lgh i ett LSS-boende. Under/bakom huset finns även ett 4-vån garage innehållande 194 p-platser där Brf Kvarnbyterrassen har 88 p-platser.

Parkering: Garage finns med totalt 88 platser som tillhör brf Kvarnbyterrassen. Kostnad för att hyra garageplats är 900kr i månaden. Alla lägenheter är garanterade 1 p-plats per lägenhet.

TV och bredband: Tv och bredband via comhem, aviseras tillsammans med avgiften på 200kr/månad.

Gårdsplats: På den övre terrassen finns trevliga grönområden med bänkar och sittplatser. Här finns även en mindre lekplats och lekytor för barn. Mitt på terrassen är också hisshuset placerat för att komma upp till de övre lägenheterna.

Vid Samuel Nordbergsgatan finns ytterligare grönområden samt en trevlig lekplats. Intill uppfarten vid garaget finns också att utegym att tillgå.

Planritning

Counter