Snart till salu

Stor tvåa med balkong

Poya Sondosi
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Sägengatan 6

2:a Backa

Kortfakta

Avgift:
4 819 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 68 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1969
Adress:
Sägengatan 6,
422 58 Hisings Backa
Planritning
Planritning
Intresserad av denna bostad - Poya
Intresserad av denna bostad - Poya

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

Näst högst upp i huset ligger denna rymliga tvåa med insynsskyddat läge, klassiskt kök med nya vitvaror samt generöst vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till en härlig balkong. Lägenheten har även ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt totalrenoverat och stambytt badrum med stilrena materialval. Ett extra plus är att parkering ingår i avgiften!

Här bor man i en välskött HSB-förening som under de senaste åren gjort stora renoveringar så fastigheterna är i väldigt gott skick. Området ligger med närhet till naturen samt promenadavstånd till både Selma Lagerlöfs torg, förskolor och skolor. Nära till goda bussförbindelser med buss 18 & 19.

Information Ekonomi

Avgift: 4 819 kr/mån. Andel i föreningen är 0,19143%. Andel av årsavgift är 0,19143%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 230 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 30 kr och hushållsel 200 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3, ej hiss.

Byggår: 1969.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 68 m². Areauppgifter enligt säljaren.

Ventilation: Frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: ComHem.
Internet: ComHem.

Energideklaration: Energiklass C, energiprestanda 145 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2009-12-21. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Hisings Backa

Hisings Backa består av flera mindre områden såsom Brunnsbo, Backadalen och Backatorp.
Här bor man både nära Göteborgs centrum och vackra naturmiljöer.
Fram till 1960-talet låg främst bondgårdar i detta område som kallades ”Hisingens trädgård”. Idag består bebyggelsen av en god blandning av funktionella lägenhetskomplex, mysiga villa- och radhusområden och spännande nybyggnationer.

Hisings Backa erbjuder god närservice för de boende. Backaplan och Bäckebol ligger i närheten med flera köpcentrum och stormarknader. Selma Lagerlöfs Torg och området runtomkring står
inför en stor förändring med planerad om- och tillbyggnation. I den första etappen kommer det bland annat att byggas 800 nya bostäder, verksamhetslokaler, idrottshall samt torg- och parkstråk. På sikt planeras det för omkring 3000 nya bostäder. På Hisings Backa finner man även Sankt Jörgen Park Resort med spa- och konferenscenter och Sankt Jörgen Park Golf med sin vackra 18-hålsbana.

För barnfamiljer finns det gott om skolor att välja på, både kommunala och fristående. I stadsdelen finns flera aktiva idrottsföreningar inom exempelvis handboll, fotboll och innebandy. Möjligheter till motion hittar man bland annat vid Backavallens motionscentrum och Backa Röds näridrottsplats.

Vacker natur finns på nära avstånd och lummiga skogar bäddar in flera av bostadsområdena.
Omgivningarna kring Hökällan är exempel på gröna miljöer att vistas i och njuta av.

Hisings Backa inbjuder till ett bekvämt boende omgivet av vackra naturmiljöer nära storstadslivet, med goda kommunikationer till Göteborgs stadskärna. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter