Snart till salu

Funkis i toppskick med panoramautsikt & balkong i sydväst

Nicklas Arnesson
ansvarig mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Raketgatan 7

4:a Norra Guldheden

Kortfakta

Pris/Bud:
4 795 000 kr
Avgift:
7 287 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
ca 96 kvm
Våning:
6/6, hiss
Byggår:
1945
Adress:
Raketgatan 7,
413 20 Göteborg
Ett fantastiskt boende på våning 6/6 i ett av Göteborgs högst belägna områden
Ett fantastiskt boende på våning 6/6 i ett av Göteborgs högst belägna områden
Passa på att uppleva en lägenhet utöver det vanliga!
Passa på att uppleva en lägenhet utöver det vanliga!
Med en hänförande utsikt över hela Göteborg - kan det bli bättre?
Med en hänförande utsikt över hela Göteborg - kan det bli bättre?
Läppstiftet, Domkyrkan, Ullevi och Liseberg är bara smakprov
Läppstiftet, Domkyrkan, Ullevi och Liseberg är bara smakprov
Balkong i sydvästläge
Balkong i sydvästläge
Även balkongen har utsikt mot staden och älven
Även balkongen har utsikt mot staden och älven
Välkomna på visning!
Välkomna på visning!
Samtliga ytsikt är renoverade och har släta vita väggar
Samtliga ytsikt är renoverade och har släta vita väggar
Fungerande öppen spis
Fungerande öppen spis
Badrummet renoverades i samband med stambytet -07
Badrummet renoverades i samband med stambytet -07
Med ursprung från Bomässan 1945 - Bo bättre
Med ursprung från Bomässan 1945 - Bo bättre
Planlösning
Planlösning
Varmt välkommen att kontakta Nicklas Arnesson för mer information & visning!
Varmt välkommen att kontakta Nicklas Arnesson för mer information & visning!

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Passa på att uppleva en lägenhet utöver det vanliga! Ett fantastiskt boende på våning 6/6 i ett av Göteborgs högst belägna områden med ursprung från Bomässan 1945 - Bo bättre. 96 välplanerade kvm, badrum och gäst-wc samt en hänförande utsikt över hela Göteborg - kan det bli bättre? Hamninloppet, Läppstiftet, Domkyrkan, Ullevi och Liseberg är bara smakprov. Varsamt renoverad lägenhet i genomgående fint skick & fräscha materialval som klingar fint med husets ursprung och som snyggt bryts av med originaldetaljer så som djupa fönsternischer i kalksten samt flertalet platsbyggda garderober.

I Norra Guldheden får du det bästa av två världar, centralt beläget men man bjuds samtidigt på en grönskande omgivning och mycket livskvalité. Wavrinskys plats utgör en stor knutpunkt i den kommunala buss- & spårvagnstrafiken. Du kan nå stadens bästa sidor till fots och ca 10 minuter bort finner vi Slottsskogens grönområden, Linnéstaden, Vasastaden samt centrala Göteborgs alla fördelar.

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 96 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med vackra originalsnickerier, ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Redan här slås man av den generösa takhöjden vilket gör att hela lägenheten upplevs ljus och rymlig. Fri avhängning har ni direkt till er höger samt en platsbyggd garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med ett rejält fönsterparti med vackert burspråk samt djup nisch som släpper in rikligt med ljus. Våningsplanet bjuder på en magnifik vy över hela staden - här kan ni njuta - dag som kväll. Inte nog med det har ni även en fungerande öppen spis i vardagsrummet som värmer under kallare månader. God plats för både sällskapsdel samt matsalsdel. På golvet ser ni ett vackert parkettgolv i holländsk läggning som tröskellöst löper vidare till matsalsdelen. Väggarna går i vitt.

Matsalsdelen kan med fördel skärmas av och göras till ett mindre sovrum. Härifrån nås den härliga balkongen i sydvästligt läge. Balkongen bjuder på en fantastisk utsikt över stadens takåsar, hamninlopp och havet. Här finns plats för både bord och stolar. Här kan ni med oslagbar utsikt njuta av eftermiddags- och kvällssol.

Välbevarat arbetskök med originalinredning i klassisk L-form, flertalet skåp och lådor ger goda förvaringsmöjligheter för specerier och porslin. Skåpsluckor och lådor går i vitt tillsammans med vitt kakel ovanför den rejäla bänkskivan. Utrustat med spis, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Väggarna är vita och på golvet ligger ett vackert brädgolv i original.

I anslutning till kök och vardagsrum finns ytterligare en matsalsdel med plats för 4-6 personer framför ett härligt burspråk. Rikligt ljusinsläpp med spektakulär utsikt. Ett klassiskt, inbyggt vitrinskåp samt välbevarade, tidstypiska skjutdörrar som går att stänga från båda håll.

Bostaden har två sovrum som båda är väl tilltagna. Rummen har utrymme för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. I sovrummen finns tre platsbyggda garderober var med tillhörande överskåp vilket skapar goda förvaringsmöjligheter. På golvet har ni originalparkett och väggarna är vita. Sobra ytskikt som gör det enkelt för er att sätta en egen prägel i bostaden med möbler och textiler. Även från sovrummen har man en fantastisk utsikt över staden.

Mellan det två sovrummen har ni en passage med flertalet platsbyggda garderober med tillhörande överskåp som ger lägenheten ytterligare förvaringsutrymme.

Helkaklat och tidlöst badrum med vitt kakel på väggarna och naturfärgat klinkers på golvet där ni även har en behaglig komfortvärme. Inredningen består av wc-stol, tvättställ, spegelskåp med belysning, duschhörna, handdukstork samt ett praktiskt fönster. I badrummet är det även förberett för tvättmaskin.

I anslutning till hallen finns även en fräsch gästtoalett utrustad med wc-stol, tvättställ samt spegel. Grå natursten på golvet och halvkaklade väggar med grått kakel där resterande väggyta är vitmålad.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 4 795 000 kr

Avgift: 7 287 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 448 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,306%. Andel av årsavgift är 0,32217%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 310 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 160 kr och hushållsel 150 kr.
Kostnad för bostadsrättstillägg på hemförsäkring tillkommer på ca 540 per år, dvs 45 kr per månad.

Kostnad för hushållsström är beroende på elkonsumtion samt antal personer i hushållet.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2273/1603.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6, hiss finns.

Byggår: 1945.

Storlek: 4 rum och kök. Boarea ca 96 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät via Comhem.
Internet: Via Comhem eller fiber via Telia.

Uteplats: Balkong i sydvästläge.

Bilplats: Boendeparkering på gatan samt på de närliggande gatorna. För mer information se www.goteborg.se och sök dig vidare på Resor och Trafik/Bil/Parkering vidare under Parkeringstillstånd går det att läsa mer om Boendeparkering.
Garageplats kan eventuellt hyras i området. I föreningen finns 27 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 927 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga garageplatser. I övrigt har Wallenstam ett garage på Ängemarken 4 samt Eklandia Fastighets AB i Guldhedsgaraget på Reutersgatan 2c.

Energideklaration: Energiprestanda 170 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Brf Norra Guldheden nr 1. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.
I föreningen finns 454 st lägenheter varav 25 st hyresrätter och 8 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Norra Guldheden bildades 1999. Föreningen upplåter totalt 454 lägenheter varav 25 hyresrätter, och 8 lokaler med hyresrätt. Husen är i tre till sju våningar med adresser på Raketgatan, Daniel Petterssons Gata och Dalheimersgatan. De byggdes mellan 1945 och 1947 och föreningen förvärvade dem 2004. Juridiska personer beviljas ej medlemskap i föreningen om inte särskild grund föreligger. Husen omringas av grönområden med flera gräsytor och planteringar med växtlighet.

Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal
Föreningen har en lokal som man kan ordna möten eller ha fest för upp till 30 personer. Matlagning är inte tillåten i lokalen, men däremot får gärna medhavd dryck och förtäring bjudas. Föreningsrelaterade möten, det vill säga sådana som främjar trivsel och gemenskap för oss som bor här, är gratis. Privata arrangemang kostar 400 kr per tillfälle.

Övernattningslägenhet
Gästlägenheten har plats för sex nattgäster och kan hyras i upp till sju dygn. Här finns tillgång till pentry och badrum med dusch. Hyra för gästlägenheten är vardagar 400,-/dygn och helger 500,-/dygn.

Hobbylokal
I hobbylokalen finns tillgång till bänk med skruvstäd, rinnande vatten och elkontakt. Vill man ha tillgång till lokalen skall man kontakta fastighetsskötare Lars Hilmersson, se kontaktuppgifter i er trappuppgång.

Gym
Medlemmar i föreningen har tagit initiativet att sätta upp och göra i ordning ett gym, i källaren på Daniel Petterssons gata 4B. Föreningen tillhandahåller viss enklare utrustning. Egen utrustning kan förvaras i intilliggande förråd, alternativt i gymlokalen. Det som förvaras i gymlokalen är fritt för samtliga medlemmar att använda.
För att få tillgång till gymmet ska man vara medlem i gymgruppen. Anmälan om medlemskap görs till Riksbyggen Lars.Hilmersson@riksbyggen.se . Vid ansökan ska kontaktuppgifter anges i form av namn, mailadress och lägenhetsnummer. Medlemskap är tillsvidare avgiftsfritt.

Tvättstugor
Tvättstugorna är styrd av en timer som gör att maskiner endast går att använda under utsatta tvättider. Det innebär att tvättmaskiner och torktumlare alltid stängs av 22:00.
Tidigaste tvättstart på lördagar och söndagar har senarelagts, till klockan 08:00 istället för 07:00. Detta av
hänsyn till boende i direkt anslutning till tvättstugorna.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska och tekniska förvaltningen administreras av Riksbyggen. Föreningens ekonomi är god och föreningens 25 hyreslägenheter utgör en så kallad dold tillgång och den dag hyreslägenheterna säljs tillfaller pengarna bostadsrättsföreningens kassa. Överlåtelseavgift betalas av köparen. I dagsläget finns det inga avgiftshöjningar inplanerade under 2019.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen har sedan ombildningen 2004 gjort omfattande renoveringar på sina fastigheter och den tekniska statusen finns dokumenterad i den underhållsplan som upprättades 2009.

2005-2006 renoverades hissar och termostater installerades.
2005-2007 utfördes relining av rörstammarna i kök och badrum och elstammarna byttes ut till 3-fas. Under denna period renoverades även samtliga badrum och tvättstugor.
2007 installation av porttelefoner och postboxar.
2008 byggde föreningen nya sophanteringsstationer.
2009-2010 installation av fjärrvärmenät (Göteborgs Energi).
2010 installation av bredbandsuttag.
2011 Takbyte och fasadrenovering på Dalheimersgatan 2, 4 och 6.
2012-2013 upprustning och underhåll av föreningens förskolelokaler.
2014 renovering av skalskydd (tak, fönster och fasad) för Raketgatan 2, 9 och 10 samt
Daniel Pettersonsgata 1.
2015 Renovering av skalskydd (tak, fönster och fasad) för
Dalheimersgatan 1, 3 och 5 samt Raketgatan 15.
2016 utfördes renovering av skalskydd (tak, fönster och fasad) för Raketgatan 6, 8 och 12 samt renovering av fönster och balkonger Raketgatan 11 och 13.
2016 Dränerades fastigheten
2016 Installerades säkerhetsdörrar
2017 installerades ellysatorer på Daniel Petterssons gata 1 & 3 samt Raketgatan 6 för energibesparande och jämnare värme i husen. Under året har också fasadrenovering samt fönsterbyte utförts på Raketgatan 4, 11 samt kvarvarande delar av Raketgatan 8 och 13. Föreningen blev därmed klar med etapp 4 av tak- och fasadprojektet och alla skalskydd som varit i behov av renovering blev klara.
2017/2018 uppdaterades föreningens skyddsrum.
2018 genomfördes en inventering av de sju bostadshus som ännu inte skalskyddsrenoverats och trapphusrenovering genomfördes på Raketgatan 2, Dalheimersgatan 1 samt Daniel Petterssons gata 1. Pågående arbete med etapp 1 av el-renovering i källare, vind, garage och större lokaler, inklusive byte av armaturer. Under året utförs renoveringar på Daniel Petterssons gata 4 samt Raketgatan 1, 3, 5 och 7. Resterande hus renoveras löpande t.o.m. 2020. Föreningen har även påbörjat en trapphusrenovering under 2018, inklusive byte av källardörrar. Återstående trappor kommer renoveras inom de kommande 11 åren. Vidare planeras fortsatta skalskyddsrenoveringar, fönsterreparationer, installation av laddstolpar för elbilar samt förbättrade brandvägar. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

Mer detaljerad info om pågående renoveringar finner ni på www.brfnorraguldheden.se, samt föreningens årsredovisning.

Innerstaden

Storstadspuls, kaféliv, gröna oaser och historiska vingslagVälkommen till Göteborgs innerstad! Stadskärnan består av flera områden, däribland Vasastaden, där vårt kontor finns, Linnéstaden, Haga, Kungshöjd, Guldheden, Landala Egnahem, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Stampen och Gårda. Majoriteten av bostäderna utgörs av lägenheter men radhus och villor finns också. Här bor man med direkt närhet till Göteborgs stora utbud av kultur och nöje, med mängder av restauranger och caféer, shoppingstråk och träningsställen att välja mellan. Flera av Göteborgs Universitets institutioner samt Chalmers Tekniska högskola finns också här och stadens vackra parker finns på gång- eller cykelavstånd. Botaniska trädgården, Slottsskogen, Trädgårdsföreningen, Bältesspännarparken och Näckrosdammen är några av alla gröna oaser.

Guldheden

Guldheden är en trivsam stadsdel belägen på Göteborgs södra höjder med en byggnadsstil inspirerad av funktionalismen och folkhemstanken. Området är uppdelat på Norra Guldheden och Södra Guldheden och trots den täta bebyggelsen, upplevs stadsdelen som mycket grön. Bostadshusen är inbäddade i lummig grönska och gårdarna mynnar ofta ut i små grönområden med gång- och cykelvägar. Vid Guldhedstorget på Norra Guldheden ligger Olssons trädgård. Änggårdskolonin, Botaniska trädgården och Slottsskogen är fler gröna oaser i närheten. I området finns två vattentorn, varifrån man i det södra får en hänförande utsikt över staden samt möjlighet till en fika i kaféet. Det norra rymmer idag studentbostäder. Sahlgrenska sjukhuset har satt prägel på stadsdelen då flertalet doktorer och systrar gett namn åt Guldhedens gator. Vid Doktor Fries Torg finns bland annat mataffär, bibliotek, tandläkare och apotek. Även Guldhedstorget vid Wavrinskys plats - knutpunkt för flera spårvagns- och busslinjer - erbjuder ett bra utbud av restauranger och butiker. Här bor du centralt med närhet till stadens utbud.

Gårda

Gårda är en central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid.
I området finns såväl bostäder och kontor som gammal bebyggelse. I de egna kvarteren och i grannområdena, däribland i Focus-huset, finns ett stort utbud av mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Göteborgs evenemangsstråk löper från Ulleviarenorna bort till Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.
Nära Södra Gårda ligger Lisebergs pendelstation och Korsvägen, knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

Haga

Haga är en stadsdel med stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen består av gamla restaurerade landshövdingehus och tegelhus tillsammans med moderna bostäder, byggda delvis i samma stil. Kullerstensgatan Haga Nygata är områdets huvudgata och kantas av ett stort utbud av mysiga och personliga butiker, caféer och matställen. Liten Karin, Haga Trätoffelfabrik och kaféer som serverar gigantiska kanelbullar är några typiska Haga- företeelser. Under året ordnas olika arrangemang som till exempel Bondens marknad och den klassiska julmarknaden. Anrika Hagabadet ryms i vackra Renströmska badet och är en plats för alla sinnen.
Här bor du i en unik och mysig Göteborgsmiljö med direkt närhet till Järntorget, Linnéstaden, Vasastaden och Skansen Kronan.

Heden

Heden är en stadsdel där det sjuder av aktivitet och folkliv året om. Här samlas årligen mycket folk vid sportevenemangen Gothia Cup och Partille Cup. Här finns även en isbana öppen för allmänheten nära Exercishuset.
Flera av Hedens höga hus har pampiga fasader som ger karaktär åt stadsdelen. Många av stadsdelens gator kantas av mysiga kaféer, restauranger och trevliga butiker och med en kort promenad når man Göteborgs stadskärna. Området ligger mitt i Göteborgs evenemangsstråk som löper från Ulleviarenorna till Korsvägen med Liseberg och Världskulturmuseet. Mer av Göteborgs rika kulturliv finns vid Götaplatsen.

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil medan den övre delen karaktäriseras av ljusa funkishus.
Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer, restauranger och butiker. Med sin närhet till Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner är området populärt bland studenter. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

Kungshöjd, Otterhällan och Inom Vallgraven

Bebyggelsen inom vallgraven är idag en spännande blandning av historiska byggnader och toppmodern arkitektur. För den som bor här ligger allt nära till hands. Stadsdelen har ett av stadens största utbud av shopping, kaféer, restauranger och nöjesställen. Magasinsgatan, kvarteren runt Domkyrkan och Hamngatorna är några av alla shoppingstråk.
Uppe på Kungshöjd och Otterhällan får man en härlig utsikt över hamnen och skärgården utanför. Sköna oaser finner man här och var, exempelvis i Kronhusparken, Kungsparken och i anrika Trädgårdsföreningen med Palmhuset, Rosencaféet och Trädgår’n. Nere vid Lilla Bommen ligger Göteborgs gästhamn och Göteborgsoperan. Utmed kajerna på södra älvstranden växer ett nytt rekreationsområde fram.

Landala Egnahem

Landala Egnahem är beläget i Göteborgs södra centrum och är ett vackert och charmigt område beläget på en egen liten skogsklädd bergsplatå med vacker vy över staden.
Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villor och radhus men domineras av de omtalade chokladbruna villorna i nationalromantisk stil. Trappor och promenadvägar leder ner till Wavrinskys plats och Chalmers varifrån bussar och ett stort antal spårvagnslinjer går. På bara några minuter tar man sig ner till Göteborgs stadskärna. Vid Doktor Fries Torg, Guldhedstorget och Landala Torg hittar man ett stort utbud av butiker, caféer och matställen.

Linnéstaden

Linnéstaden kännetecknas av pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader. De vackra byggnaderna härstammar främst från början av förra sekelskiftet och bidrar till områdets stora charm och starka karaktär. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.
Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga butiker, kaféer och restauranger. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet. I populära Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor. I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö.

Lorensberg

De pampiga, välbevarade stenhusen i Lorensberg präglar stadsdelens utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Flera av stadsdelens gator kantas av mysiga kaféer och restauranger och trevliga butiker, och Göteborgs stadskärna nås med en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda, med Hedens busscentral och Korsvägen som knutpunkter.
Stadsdelen har ett rikt musik- och kulturliv och Lorensbergsteatern stod klar 1916. Vid Götaplatsen ligger Konstmuseet, Konserthuset, Stadsteatern och Stadsbiblioteket. Evenemangsstråket går genom stadsdelen från Världskulturmuseet och Liseberg bort till Ulleviarenorna. Näckrosdammens park ligger nära till hands, liksom Vasaparken och Trädgårdsföreningen.

Stampen & Prippska tomten

Stampen och Prippska tomten är en unik bostadsmiljö som andas både historia, nutid och framtid. Under 1600-talet uppfördes här Skansen Lejonet och de första fabrikerna. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som drevs i området. Pripps Bryggerier var det sista av bryggerierna att lämna området. Här blandas äldre tegelbyggnader med anor från 1900-talet med toppmoderna höghus och Odinsplatsens konkava funkisfasader.
I kvarteren finns butiker, restauranger och träningsställen. Här bor man nära Göteborgs stora shoppingutbud, däribland Nordstan som är ett av Sveriges största shoppingcenter.
Ett stenkast från Stampen ligger Ulleviarenorna och anrika Trädgårdsföreningen.

Vasastaden

Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av husen byggdes mellan 1870-1920 med inspiration från Paris och Wien. Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé med ett stort utbud av mysiga kaféer och restauranger. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping och nöjen. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området.

I Göteborgs innerstad lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planlösning
Planlösning
Counter