Ljus trea med fin utsikt och inglasad balkong


Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Önskevädersgatan 41

3:a Biskopsgården

Kortfakta

Pris/Bud:
1 690 000 kr
Avgift:
4 053 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 72,4 kvm
Våning:
4/8, hiss
Adress:
Önskevädersgatan 41,
418 35 Göteborg

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Önskevädersgatan 41! Ni har nu chansen att förvärva denna mycket trevliga trea med inglasad balkong och en fantastisk utsikt i Biskopsgården. Ljusa och fina ytskikt som ger en naturell bas att inreda efter. Bostaden har två mycket bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter med två klädkammare. Bra kök med ytor som kan tänkas behövas för att skapa en härlig middag och ett vardagsrum som bjuder in till umgänge. Från stora sovrummet utgång till inglasad balkong med fantastisk utsikt över Göteborg. Det helkaklade badrummet har ett mysigt bubbelbadkar som är perfekt nu under kyliga vinterkvällar. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron.

I norra Biskopsgården är omgivningarna trivsamma och det mesta man kan önska finns i närheten. I närområdet ligger det flertalet skolor och Vårväderstorget med bland annat Willys och vårdcentral. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. Kommunikationerna är goda då spårvagn 5, 6 och 10 snabbt tar er in till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Norra Älvstranden och Chalmers Lindholmen.

Varmt välkomna på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 690 000 kr

Avgift: 4 053 kr/mån. 3 903:- + inglasning balkong 150:-. Andel i föreningen är 0,74824%. Andel av årsavgift är 0,74824%.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Göteborg Biskopsgården 55:6.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 22-2055-2-62-6/1401.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 8, hiss finns.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 72,4 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Senaste renovering/ombyggnad: Inga större renoveringar inplanerade framöver.
Gjorda renoveringar:
1995 utfördes byte av V/A-stammar samt renovering av badrum.
2014 installerades 3-fasel i alla lägenheter.
2015 byttes termostater ut och en radonmätning med godkänt resultat utfördes. Samma år renoverades även tak, trädgårdsarbeten och ommålning utfördes av sockel samt entrédörrar.
2016 renoverades hissen.

Informationen ovan kommer från föreningens senaste årsredovisning 2016/2017 och är kontrollerad med föreningen den 10/1-2018.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel TV.
Internet: ComHem alt. fiber via Bredbandsbolaget.

Uteplats: Balkong om ca 6 kvm med fantastisk utsikt över Göteborg.
Läge sydost. Inglasad.

Energideklaration: Energiprestanda 130 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2009-11-17. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: HSB Vindrosen. Föreningen är en bostadsrättsförening (oäkta).
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.
I föreningen finns 140 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Vindrosen äger fastigheterna Biskopsgården 55:5, 55:6 och 55:7 med adresserna Önskevädersgatan 34-47. Föreningen består av 140 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Tomten innehas med tomträtt och under 2018 ska tomträttsavgälden att omförhandlas och höjas.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. 2017-07-01 höjdes avgifterna med 4 % för att täcka kostnaderna för den kommande förändringen av tomträttsavgälden, sophantering och ombyggnadet av parkeringplatserna. i dagsläget finns det inga planerade avgiftsförändringar planerade (2018-01-10).

Kommande/gjorda renoveringar: Inga större renoveringar inplanerade framöver.
Gjorda renoveringar:
1995 utfördes byte av V/A-stammar samt renovering av badrum.
2014 installerades 3-fasel i alla lägenheter.
2015 byttes termostater ut och en radonmätning med godkänt resultat utfördes. Samma år renoverades även tak, trädgårdsarbeten och ommålning utfördes av sockel samt entrédörrar.
2016: renoverades hissen.

Informationen ovan kommer från föreningens senaste årsredovisning 2016/2017 och är kontrollerad med föreningen den 10/1-2018.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter