Såld

Nyproduktion med låg avgift & sydvästbalkong

Anders Pettersson
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Götaverksgatan 20

1:a Lindholmen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 141 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 34,5 kvm
Våning:
3/16, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Götaverksgatan 20,
417 55 Göteborg
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild

Beskrivning

Funktionell och yteffektiv etta med fint ljusinsläpp samt en härlig sydvästbalkong med pardörrar. Ett extra plus är att denna lägenhet har en lägre avgift än standard då man vid upplåtelsen valde att betala en upplåtelseavgift om 125.000 kr. Lägenheten erbjuder kvalitet in i minsta detalj och generös förvaring. Stilrent kök från Marbodal med kvalitativa vitvaror från Siemens samt modernt badrum med inredning från Vedum och kombomaskin som förenklar vardagen.

Nya kvarteret Dockan ligger mellan forna Götaverkens två stiliga tegelbyggnader och öppnar upp sig ut mot sydost och den planerade parken. Här byggs ett dynamiskt och hållbart kvarter med Svanenmärkta hus i Lindholmshamnens anrika varvsområde. Här bor man inbäddad i grönska, bara ett stenkast från vattnet och kajen. Bra kommunikationer med både buss och båt. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben, gratisbåten med skytteltrafik till Rosenlund vilket gör att man når Järntorget på 10 minuter. Inom ett par år beräknas även den nya linbanan vara färdig och hållplatsen kommer att ligga bara ett stenkast hemifrån. I närheten finns också all den service man kan tänkas behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 10 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, förskolor, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger ligger inte heller långt bort. På andra sidan allén byggs även Karlastaden som kommer ge Göteborg ett nytt landmärke.

Rumsbeskrivning:
Inne i bostaden välkomnas ni av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Längre in i lägenheten finns även ytterligare en garderob och städskåp. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Ljust allrum med ljusinsläpp från två fönsterpartier samt pardörrar ut till en balkong i sydvästläge. Allrummet kan inredas med soffa, säng och matplats.

Köket har köksinredning i lingrönt från Marbodal med laminatbänkskiva i antracitgrått och stänkskydd i samma material. Under väggskåpen sitter infällda spotlights. Utrustningen består av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Badrummet har mellangrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt blankt kakel från Höganäs. Inredningen består wc, handfatskommod och spegelskåp från Vedum samt duschhörna med vikväggar i klarglas. Badrummet har även en tvättavdelning med arbetsyta, förvaring samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens, Energiklass A). I taket sitter infällda spotlights.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 141 kr/mån. I avgiften ingår värme. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för tv/bredband/iptelefoni om 165kr. Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning. Andel i föreningen är 0,515%. Andel av årsavgift är 0,385%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 290 kr/mån. Fördelas enligt följande: vatten/avlopp 40 kr och hushållsel 250 kr.
Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1-1305.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 16, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 34,5 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX-system (värmeåtervinning på frånluften).

TV- och internetanslutning: TV: Digitalt grundutbud för tv-kanaler samt bredband 250/250 Mbit via Bredbandsbolaget tillkommer till avgiften som ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån.

Uteplats: Sydvästbalkong med pardörrar.

Bilplats: Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset samt två platser för bilpool. Kostnad för en plats är 1 400 kr/mån. Hiss direkt upp till lägenhetsplanen.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd. Cykelparkering finns i källarplan samt på gården. Barnvagnsrum och rullstolsförråd finns under hus 1. Grön innergård med lekplats, sittplatser, fina planteringar och odlingsplatser.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmspiren.
Föreningen tillåter delat ägande: Ej angiven.

Allmänt om föreningen: Brf Lindholmspiren äger fastigheten Lindholmen 45:1. Föreningen består av totalt 133 bostadsrättslägenheter belägna i tre flerfamiljshus med adress Götaverksgatan 18-26. Hus 1 är ett punkthus med 16 våningar, hus 2 har en förskola med 3 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6-8 våningar. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Beräknad inflyttning är november/december 2018.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter