Snart till salu

Fantastisk trea med söderbalkong i obelånad förening

Matilda Öhrfeldt
ansvarig mäklare

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Landshövdingegatan 32D

3:a Krokslätt

Kortfakta

Avgift:
3 359 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 72 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Byggår:
1959
Adress:
Landshövdingegatan 32D,
431 38 Mölndal
Intresserad av denna bostad - Matilda Ö
Intresserad av denna bostad - Matilda Ö

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på matilda.ohrfeldt@lundin.se.

Välkomna till denna fantastiska trea i mycket bra skick, bara ett stenkast från Göteborgs stadsgräns! Stilrena och fräscha ytskikt är genomgående i bostaden och inbjuder till egen inredning samt möjligheten att sätta sin egen prägel. Ni har en social planlösning med väl tilltagna rum att trivas i. Ljust kök som passar den som gillar att laga mat. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt en luftig utgång till bostadens stora och härliga balkong i söderläge med en grönskande vy. Två rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober samt ett helkaklat nytt och fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.
Nära till GBG C, Safjällets naturområde, Chalmers, Sahlgrenska, affärer, och skola. Det finns även bra kommunikationer med buss i området som snabbt tar dig in till Göteborgs stad eller Mölndals Galleria. Denna lägenhet har något för de allra flesta!

Denna bostad är belägen högst upp i huset med en härlig balkong i söderläge!

Ni välkomnas in i en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.
Från hallen nås bostadens helkaklade badrum i ljusa nyanser, badrummet renoverades 2016. Utrustningen består av WC, handfat, tvättmaskin, handdukstork, dusch samt en härlig golvvärme. Bostadens kök är ljust och fint samt smart planerat. Goda förvarningsmöjligheter i ett flertal skåp och lådor. Här får med enkelhet ett matbord för fyra personer plats. Utrustningen består av Spis/häll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang så som tv-möbel m.m samt matsalsbord för de som önskar. Från vardagsrummet nås bostadens fantastiska balkong i lugnt söderläge med många soltimmar samt en grönskande vy. I anknytning till vardagsrummet finner ni bostadens master bedroom med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Bostadens andra sovrum är mysigt och här får med enkelhet både en säng med tillhörande möblemang plats samt skrivbordshörna.

Information Ekonomi

Avgift: 3 359 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 2,53746%. Andel av årsavgift är 2,50635%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 22/1202.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3, ej hiss.

Byggår: 1959.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 72 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

TV- och internetanslutning: TV: via ComHem.
Internet: via ComHem.

Uteplats: Bostaden har balkong i söderläge.

Bilplats: Föreningen förfogar över 22 parkeringsplatser varav 12 med el-uttag. Plats med el-uttag kan hyras till en kostnad om ca 280 kr/månad och utan el-uttag för 170 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 14 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 450 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga garage- och parkeringsplatser.

Övriga byggnader: Föreningens tvättstuga är belägen i källarplan och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel, en centrifug samt två torkrum.
I föreningen finns också cykel och barnvagnsrum.

Information Förening

Förening: HSB Brf Älgen 9 i Mölndal.


Allmänt om föreningen: HSB Brf Älgen 9 i Mölndal bildades 1963. Föreningen äger fastigheten Älgen 9 med adress Dalbogatan 1A-E och Landshövdingegatan 32 A-D och 34 A-B. Föreningen består av 46 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Mölndal. Föreningen har en god ekonomi och inga lån.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som uppdaterades 2010.

Gjorda renoveringar:
2007 rensades och filmades avloppsnät och vattenlås byttes ut efter behov. Samma år byttes fläkt i torkrum.
2010 byggdes några lokaler om till lägenheter. I samband med detta utfördes viss dränering på gård. Samma år utfördes relining av avloppsstammar, kall- och varmvattenledningar byttes och nya porttelefoner installerades.
2013/2014 byttes samtliga fönster.
2015 OVK.
2016 översyn av underhållsplanen.

Planritning

Counter