Snart till salu

Modern standard, klassiska materialval & uteplats

Anders Pettersson
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kvillegatan 7

3:a Porslinsfabriken

Kortfakta

Avgift:
3 378 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 66 kvm
Våning:
1/7, hiss
Byggår:
2011
Adress:
Kvillegatan 7,
417 08 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Välkomna till Porslinsfabriken som ligger med fint läge vid Kvillebäcken. Med bekvämt läge i markplan ligger denna välplanerade trea med uteplats, genomgående modern standard och klassiska materialval. Köket har köksinredning i vitt med rostfria vitvaror och badrummet är helkaklat med grått klinker och vitt kakel.

Porslinsfabriken ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Stadsdelen präglas av Kvillebäcken och de fina innergårdarna som omringar området. Här bor man endast en hållplats från Nordstan och cirka 15 min gångavstånd till centrala stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara någon minut. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Information Ekonomi

Avgift: 3 378 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och Telia triple play. Vatten avräknas individuellt efter förbrukning och debiteras med månadsavgiften. Föreningen har också separat mätning av hushållsel för varje lägenhet. Andel i föreningen är 0,86371%. Andel av årsavgift är 0,8657%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 215/1004.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 7, hiss finns.

Byggår: 2011.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 66 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft med återvinning.

TV- och internetanslutning: TV: Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Uteplats: Lägenheten har en uteplats.

Bilplats: Föreningen har tillgång till 76 parkeringsplatser och 1 MC-plats i samfällighetens garage under husen. Kösystem tillämpas, i dagsläget är det ca 3 personer i kö (2018-11-27). Är du intresserad av att hyra parkeringsplats i garaget kontaktar man Riksbyggen tel. 0771-860 860.

Utöver dessa har föreningen även tillgång till parkeringsplatser utomhus längs med Lundbyleden. Det gäller platserna 2-22 samt 57-76 (vilka är uppskyltade som besöksparkering). Parkeringsautomat finns intill husväggen vid Kvillegatan 1.

Energideklaration: Energiklass B, energiprestanda 59 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 4 (vilket är adresserat som Kvillegatan 1).

Föreningen har en trevlig gemensam innergård. Där finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Information Förening

Förening: Brf Fältspaten.
Föreningen tillåter delat ägande: Nej.
I föreningen finns 133 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2007 och äger fastigheten Brämaregården 13:2. Fastigheten är bebyggd med fyra byggnader som färdigställdes 2012. I
föreningen finns 133 lägenheter fördelade p fördelade på 36 st 1 rok, 46 st 2 rok, 46 st 3 rok och 4 st 5 rok. Föreningen har också del i samfälligheterna Göteborg Brämaregården 13:2, 13:3 och 13:4 som förvaltar markanläggningar för innergårdar och anslutningsvägar samt ett större parkeringsgarage där föreningen disponerar 76 platser.

Gemensamma utrymmen: I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 4 (vilket är adresserat som Kvillegatan 1).

Föreningen har en trevlig gemensam innergård. Där finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Parkering: Föreningen har tillgång till 76 parkeringsplatser och 1 MC-plats i samfällighetens garage under husen. Kösystem tillämpas, i dagsläget är det ca 3 personer i kö (2018-11-27). Är du intresserad av att hyra parkeringsplats i garaget kontaktar man Riksbyggen tel. 0771-860 860.

Utöver dessa har föreningen även tillgång till parkeringsplatser utomhus längs med Lundbyleden. Det gäller platserna 2-22 samt 57-76 (vilka är uppskyltade som besöksparkering). Parkeringsautomat finns intill husväggen vid Kvillegatan 1.

TV och bredband: Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter