Modern standard, klassiska materialval & uteplats

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Kvillegatan 7

3:a Porslinsfabriken

Kortfakta

Pris/Bud:
2 950 000 kr
Avgift:
3 378 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 66 kvm
Våning:
1/7, hiss
Byggår:
2011
Adress:
Kvillegatan 7,
417 08 Göteborg

Beskrivning

Välkomna till Porslinsfabriken som ligger med fint läge vid Kvillebäcken. Med bekvämt läge i markplan ligger denna välplanerade trea med uteplats, genomgående modern standard och klassiska materialval. Köket har köksinredning i vitt med rostfria vitvaror och badrummet är helkaklat med grått klinker och vitt kakel.

Porslinsfabriken ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Stadsdelen präglas av Kvillebäcken och de fina innergårdarna som omringar området. Här bor man endast en hållplats från Nordstan och cirka 15 min gångavstånd till centrala stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara någon minut. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Rumsbeskrivning: Bostadens 66 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter via klassisk hatthylla och garderob intill. Genomgående i hela bostaden är vitmålade väggar och enhetlig ekparkett på golv.

Kliver ni vidare in i bostaden möts ni av ett socialt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönster och balkongdörr. Ni finner olika möbleringsalternativ som inkluderar en större soffgrupp med bord och tv-möbel. Från denna del av bostaden har ni även utgången till den härliga uteplatsen. Som ett extra rum på sommaren, perfekt för att sitta ned och njuta med vänner och familj i loungemöbler.

Köket bjuder in till härlig matlagning. Goda förvaringsmöjligheter för köksredskapeni flertalet över – och underskåp. Inredningen går i vitt med släta köksluckor tillsammans med vitt kakel på vägg och ljus bänkskiva i laminat. Vitvarorna består av spis med inbyggd ugn, köksfläkt, diskamskin och fullstor kyl och frys. Ett matsalsbord med plats för minst fyra sittande gäster har en given plats intill fönstret.

Två bra sovrum i bostaden, där det finns utrymme för en dubbelsäng i vardera tillsammans med avlastningsmöbel. Båda rummen har garderober som hjälper till med förvaringen.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och grått klinker på golv. inredningen består av WC, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, badkar med duschvägg i glas. Till sist har ni en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 950 000 kr

Avgift: 3 378 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och Telia triple play. Vatten avräknas individuellt efter förbrukning och debiteras med månadsavgiften. Föreningen har också separat mätning av hushållsel för varje lägenhet. Andel i föreningen är 0,86371%. Andel av årsavgift är 0,8657%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 215/1004.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 7, hiss finns.

Byggår: 2011.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 66 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme.

Ventilation: Frånluft med återvinning.

TV- och internetanslutning: TV: Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Uteplats: Lägenheten har en uteplats.

Bilplats: Föreningen har tillgång till 76 parkeringsplatser och 1 MC-plats i samfällighetens garage under husen. Kösystem tillämpas, i dagsläget är det ca 3 personer i kö (2018-11-27). Är du intresserad av att hyra parkeringsplats i garaget kontaktar man Riksbyggen tel. 0771-860 860.

Utöver dessa har föreningen även tillgång till parkeringsplatser utomhus längs med Lundbyleden. Det gäller platserna 2-22 samt 57-76 (vilka är uppskyltade som besöksparkering). Parkeringsautomat finns intill husväggen vid Kvillegatan 1.

Energideklaration: Energiklass B, energiprestanda 59 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Övriga byggnader: I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 4 (vilket är adresserat som Kvillegatan 1).

Föreningen har en trevlig gemensam innergård. Där finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Information Förening

Förening: Brf Fältspaten.

I föreningen finns 133 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2007 och äger fastigheten Brämaregården 13:2. Fastigheten är bebyggd med fyra byggnader som färdigställdes 2012. I
föreningen finns 133 lägenheter fördelade p fördelade på 36 st 1 rok, 46 st 2 rok, 46 st 3 rok och 4 st 5 rok. Föreningen har också del i samfälligheterna Göteborg Brämaregården 13:2, 13:3 och 13:4 som förvaltar markanläggningar för innergårdar och anslutningsvägar samt ett större parkeringsgarage där föreningen disponerar 76 platser.

Gemensamma utrymmen: I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 4 (vilket är adresserat som Kvillegatan 1).

Föreningen har en trevlig gemensam innergård. Där finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Parkering: Föreningen har tillgång till 76 parkeringsplatser och 1 MC-plats i samfällighetens garage under husen. Kösystem tillämpas, i dagsläget är det ca 3 personer i kö (2018-11-27). Är du intresserad av att hyra parkeringsplats i garaget kontaktar man Riksbyggen tel. 0771-860 860.

Utöver dessa har föreningen även tillgång till parkeringsplatser utomhus längs med Lundbyleden. Det gäller platserna 2-22 samt 57-76 (vilka är uppskyltade som besöksparkering). Parkeringsautomat finns intill husväggen vid Kvillegatan 1.

TV och bredband: Telia är leverantör av bredband, TV och telefoni. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen stod klar 2013 och har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter