Nyproducerad trea på våning 9 med inglasad balkong

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Matilda Öhrfeldt
assisterande mäklare

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Gräddgatan 7

3:a Kallebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
3 050 000 kr
Avgift:
3 967 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 69,5 kvm
Våning:
9/14, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Gräddgatan 7,
412 76 Göteborg
Kallebäcks Torn Översikt - NY 2
Kallebäcks Torn Översikt - NY 2
Kallebäcks torn badrum - NY
Kallebäcks torn badrum - NY
Kallebäcks Torn Kök-Vardagsrum - NY
Kallebäcks Torn Kök-Vardagsrum - NY

Beskrivning

Nyproducerad trea till salu i fantastiska Kallebäcks torn. Med närhet till det mesta och bra kommunikationer.

Härlig trea med inglasad balkong och social planlösning. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar med en härlig känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut på bostadens inglasade balkong som har ett fantastiskt läge och vetter mot mot Göteborg stad, här kan du njuta från tidig vår in på sen höst. Bostaden har två stycken sovrum, ett större sovrum som med enkelhet rymmer en större säng med tillhörande möblemang. Detta sovrum är välutformat och har en rymlig förråd/klädkammare i anslutning till rummet. De andra sovrummet är lite mindre och går att nyttja efter behov. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch och kombitvättmaskin.

I Kallebäcks torn bor du helt perfekt! En snabbväxande stadsdel med både frisörsalong, pizzeria, mataffär och bra kommunikationer i området. Från Kallebäck tar du dig lätt med buss till både Korsvägen och Avenyn på ca 10-15 minuter. Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen du vill åka.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 050 000 kr

Avgift: 3 967 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Individuell mätning av varmvatten och elförbrukning tillkommer samt kostnad för kabel-tv/bredband. Andel i föreningen är 1,4614%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1801/1801.

Våningsplan: Våningsplan 9 av 14, hiss finns. Våningsplan 9 av 14.

Byggår: 2018.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 69,5 m².

Senaste renovering/ombyggnad: Byggnaden är helt ny och något ombyggnadsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning: TV: Tv, bredband och telefoni via fiber.

Bilplats: Bilparkering i garage med hiss direkt ner.

Information Förening

Förening: Brf Kallebäcks Torn.

Allmänt om föreningen: Brf Kallebäcks Torn äger fastigheten Kallebäck 7:11 med adress Gräddgatan 7. Föreningen består av ett fjortonvåningshus med totalt 84 bostadsrättslägenheter. Huset byggs av Stena Fastigheter och har preliminär inflytt vintern 2018/2019. Bostäderna byggs för certifiering Miljöbyggnad Silver.

Försäkring: Fastigheten kommer att vara fullvärdesförsäkrad inklusive styrelseförsäkring.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaden är helt ny och något ombyggnadsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid.

Parkering: Bilparkering i garage med hiss direkt ner. 1100kr/månad.

TV och bredband: Tv, bredband och telefoni via fiber.

Kallebäck

Kallebäck är ett trivsamt, stadsnära område i utkanten av Örgryte som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne. Läget är centralt med närhet till både Mölndals centrum och Göteborgs södra centrum.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består till stor del av väl¬hållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen men det har också uppförts flera toppmoderna höghus. Kallebäck är dessutom ett område som fortfarande är under stor utveckling.

Promenad- och cykelvägar går genom området, likaså busslinje 50. På andra sidan leden, utmed Mölndalsvägen, ligger flera stormarknader, träningsställen och restauranger.

Runt Kallebäck finns vidsträckta skogar med härliga ytor för motion och rekreation samt badsjöar. Alldeles runt hörnet ligger Delsjöns golfbana som är en mycket vacker park- och skogsbana. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kallebäck inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter