Såld

Nyproducerad hörnlägenhet med stor söderbalkong

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Anna Branzells Gata 24

3:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 809 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 70 kvm
Våning:
3/3, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Anna Branzells Gata 24,
415 26 Göteborg

Beskrivning

Ta chansen att bli första ägare till denna ljusa hörnlägenhet med stor solig balkong med bästa läget och härligt fritt utsiktsläge mot Säveån. Perfekt läge högt upp i huset, obs ingen lägenhet ovanför! Planlösningen är ytterst effektiv med öppet samband mellan vardagsrum och kök, perfekt för trevligt umgänge. Lägenheten har genomgående snygga ekparkettgolv och vita väggar vilket gör det enkelt att sätta sin egna prägel här. Köksdelen är utrustad med vitvaror från Siemens. Spis med induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Spiskåpa från Franke. Vita släta luckor från Marbodal, rostfria handtag, bänkskiva av laminat och kakel från Centro. Ett stort och ett mindre sovrum. Härligt fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare inrett i en sober neutral färgskala. Goda förvaringsmöjligheter i dubbla skjutdörrsgarderober i hall och sovrum.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 809 kr/mån. inklusive värme, kallvatten kabel Tv och Bredband. Andel i föreningen är 0,9964%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 21204.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3, hiss finns.

Byggår: 2019.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 70 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer.

Övrigt byggnad: Miljöhus för avfall. Cykelförråd i källaren och i separat cykelförråd på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd.

TV- och internetanslutning: TV: Avtal tecknas med TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet ingår. Ingår i avgiften.

Uteplats: Balkong i söderläge.

Bilplats: Det kommer att finnas 74 markparkeringar i anslutning till fastigheten som tillhör föreningen.

Övriga byggnader: Ett vindsförråd medföljer lägenheten.

Information Förening

Förening: Brf Kvibergs Esplanad.

I föreningen finns 108 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Inflyttning med början under andra kvartalet 2019.
För vidare information, vänligen se ekonomisk plan.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!

Planritning

Counter