Såld

Nyproducerad hörntvåa med öppen planlösning

Jennifer Bäck
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 81 jennifer.back@lundin.se
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Fsg. chef, Mäklare, Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vallhamra torg 14

2a: Sävedalen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 010 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 54 kvm
Våning:
3/5, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Vallhamra torg 14,
433 65 Sävedalen

Beskrivning

Nu finns möjligheten att bli den första som flyttar in i den här ljusa luftiga tvåan med öppen planlösning och lugna fina ytskikt. Bostaden är nyproducerad 2018 och har generösa fönsterpartier åt två väderstreck och en härlig balkong i soligt söderläge. Trevliga sällskapsytor med vardagsrum, matplats och vitt kök från Marbodal i öppet samband. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en praktisk skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående klassiska materialval och hög standard. Bostäderna är dessutom certifierade enligt systemet Miljöbyggnad nivå silver vilket innebär en hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning.

Nya Vallhamra torg ligger mitt i Sävedalen och granne med Delsjöns naturreservat. Backsippan är etapp två av Nya Vallhamra torg som när allt är klart kommer bestå av över 200 nya bostadsrätter, fräscha butiker och vardaglig service; en trygg och modern plats där människor kan mötas och leva tillsammans. Goda kommunikationer med flera busslinjer som tar ca 10 minuter in till centrala Göteborg eller Partille centrum. På det befintliga Vallhamra torg finns idag ICA Supermarket, blomsterhandel, konditori, frisör, fotvård, pizzeria och spel-och tobaksbutik. Apotek, vårdcentral och tandläkare ligger också här.

Rumsbeskriving: Bostadens 54 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med gott om plats för ytterkläder i en rymlig garderob med skjutdörrar i spegelglas. Redan här slås man av lägenhetens härliga ljusinsläpp med genomblick från entrén till balkongen. Bostaden har genomgående mattlackad trestavsparkett i ek och vita väggar.

Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger både ett härligt ljus i lägenheten och förträffliga sällskapsytor för familj och gäster. Köket från Marbodal är stilrent med vitt kakel, vita släta luckor med diskreta handtag och grå bänkskiva. De rostfria vitvarorna består av häll, inbyggnadsfläkt, -ugn och -mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Rummet har ett fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti i anslutning till den helglasade balkongdörren, precis intill den trivsamma matplatsen där även ett större middagssällskap får plats. Vardagsrummet ger flera möbleringsalternativ för soffgrupp och TV-möbel. I enlighet med resten av lägenheten ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita.

Balkongen ligger mot söder och är utformad så att det finns utrymme för både kaféset, solstol och växter.

Bostadens sovrum kan inredas med en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och har goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob av spegelglas med praktisk inredning som sträcker sig längs hela väggen. Fönster åt två väderstreck ger ett trivsamt rum att vakna utvilad i.

Helkaklat badrum i sober färgskala med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 010 kr/mån. I avgiften ingår värme, kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer efter faktisk förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 185 kr och en pantsättningsavgift om 474 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,9564%. Andelstal enligt ekonomisk plan. Andel av årsavgift ej redovisad.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 598 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr, vatten/avlopp 248 kr och hushållsel 200 kr.
Observera att driftskostnaden är uppskattad och kan variera. Avgift för kall- och varmvatten regleras av föreningen efter faktisk förbrukning.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 511102.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 54 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Information Förening

Förening: Brf Backsippan. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).

I föreningen finns 79 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Backsippan består av fyra flerbostadshus i fyra till fem våningar med totalt 79 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och två lokaler. Föreningens fastighet är Ugglum 1:141 i Partille kommun med adress är Vallhamra Torg 10-16. I föreningen finns även tillgång till rum för cyklar, barnvagnar och rullstolar samt förråd på samtliga källarplan.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Aspelin Ramm Fastigheter AB under de första 2 åren.

Kommande/gjorda renoveringar: Byggnaderna är certifierade som Miljöbyggnad Silver. Vilket innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan och uppfyller samtidigt de extra höga kraven på god isolering mot kyla, fukt och ljud.

Parkering: Som boende i föreningen kan man hyra parkeringsplats av AR Vallhamra Servicefastigheter AB, som garanterar föreningen 58 platser. Kostnad för att hyra en plats är 1000 kr/månad. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Detta ingår i avgiften.

Gårdsplats: Gemensam gård med grönytor och sittplatser, pergola, grillplats samt lekytor för de små.

Sävedalen

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter