Såld

Högt upp i huset med gavelläge med två balkonger

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Lilla Marconigatan 3

3:a Västra Frölunda

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 472 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 94 kvm
Våning:
5, hiss
Byggår:
2011
Adress:
Lilla Marconigatan 3,
421 42 Västra Frölunda

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Lilla Marconigatan 3 i Västra Frölunda! För er som söker en bostad utöver det vanliga så har ni nu chansen att förvärva denna stilrena trerummare med gavelläge som ger ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Två balkonger som ger möjlighet till sol nästan hela dagen. Bostaden har genomgående sobra och enhetliga ytskikt med ljusa kulörer på väggar och ekparkett på golv. Social och öppen planlösning mellan vardagsrummet och det kvalitativa köket med allt ni kan tänkas behöva. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning som underlättar vardagssysslorna. En bostad där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron!

Varmt välkomna på visning!

Närhet till barnomsorg, kommunikationer samt butiker. Shoppingmeckat Frölunda Torg ligger bara ett par minuter bort från bostaden och här finns det mesta - allt från mat, inredning, kläder, bank och diverse annat. Det är också en enorm knytpunkt för kollektivtrafiken.

Rumsbeskrivning: Bostadens 94 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. En garderob tar hand om förvaringen av ytterkläderna och för den som önskar finns det plats för mindre avlastningsmöbel intill. Innanför dörren ligger parkettgolv precis som i resten av bostaden och väggarna är målade i vitt.

Vidare in i bostaden möts ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till samvaro och gemenskap och blir till en självklar plats att umgås på med vänner och familj.

Vardagsrumsdelen erbjuder plats för olika möbleringslaternativ, såväl för soffgrupp, soffbord och tv-bänk som för ett större matsalsbord för minst 10 gäster. En enskild del av vardagsrummet bortanför köket kan agera som en mysig läshörna med fåtöljer eller likande. Stora fönsterpartier i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och bidrar till känslan av rymd och ljus.

I köksdelen finns det såväl plats som möjlighet att laga mat tillsammans med vänner och familj. Skåpsluckor och lådor går i vitt. Bänkskiva i laminat och vitt kakel på vägg. Goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i flertalet över- och underskåp. Vitvarorna består av spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd samt fullstor kyl och frys. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

Från vardagsrumsdelen når ni även den inglasade balkongen som ligger med gavelläge med soligt syd- syd/väst till nordligt läge. Denna unika balkong har en övergripande panoramavy över grannskapet. Möbleringsalternativen är stora med plats för solsäng, bord eller loungemöbler.

Här finns två bra sovrum. Det större sovrummet ger utrymme för dubbelsäng med tillhörande möblering. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob längst ena väggen. Väggarna är målade i vitt med en fondtapetvägg och på golvet ligger ekparkett. Det andra sovrummet kan disponeras på olika sätt, sovrum, barnrum, kontor eller gästrum för den som önskar. Plats för en mindre dubbelsäng med tillhörande möblering och fint ljusflöde tack vare utgång till balkong. Väggarna är målade i vitt med en fondtapetvägg och på golvet ligger ekparkett.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och mörkt klinker på golv. Inredningen består av WC, handfat med kommod, ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas. Här har ni även en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare tillsammans med en diskho och ovansittande skåp för bra förvaring som underlättar vardagen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 472 kr/mån. inkl värme, VA och kabel-TV.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,01862%. Andel av årsavgift är 1,86211%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 00501.

Våningsplan: Våningsplan 5, hiss finns.

Byggår: 2011.

Storlek: 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 94 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

TV- och internetanslutning: TV: Föreningen har kabelnät samt bredband via fiber genom leverantören Canal Digital.

Uteplats: Två balkonger.

Bilplats: Föreningen förfogar över garageplatser som finns under huset med direkt access via hiss. En garageplats kostar 676kr/mån att hyra. I dagläsget är det ingen kö. Gästparkering finns vid Frölunda torg där man står gratis i 3 timmar.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett förråd i garagenivå. I föreningen finns det ett cykelförråd.

Information Förening

Förening: Brf Norra Cityhuset.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2008 och äger fastigheten Järnbrott 142:21 med adress Lilla Marconigatan 1-7 (udda nummer). I föreningen finns 59 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Se gärna föreningens hemsida: www.norracityhuset.se.

Föreningens ekonomi: Föreningen har en god ekonomi och kunde sänka månadsavgiften med 5 % i januari 2018. Därefter har avgiften varit oförändrad, och ingen avgiftsförändring är planerad (2019-02-06).
inkl värme, VA och kabel-TV.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2013-2042. Då huset byggdes 2011 är det i gott skick och inga större åtgärder planeras i närtid. Närmast planeras underhåll av sopsugen 2020.

Parkering: Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Cityhusen Frölunda Torg som förvaltar ett gemensamt garage där föreningen har 48 platser med separat kö. I dagsläget finns ett par lediga platser (2019-02-06) till en kostnad av 676 kr/mån. Gästparkering finns vid Frölunda Torg där man står gratis i 3 timmar.

Frölunda

Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter