Snart till salu

Gavellägenhet med balkong i sydvästläge

Jennifer Bäck
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 81 jennifer.back@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Larssons Berg 4

3:a Mölndal Stensjön

Kortfakta

Avgift:
3 723 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 69 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2017
Adress:
Larssons Berg 4,
431 66 Mölndal

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennifer.back@lundin.se.

Ta hissen upp till fjärde våningen och kliv in i denna stilrena gaveltrea med fantastiskt ljusinsläpp! Den väl tilltagna balkongen med sydvästläge ger slående vyer över vidsträckta skogsområden samt en glimt över vackra Stensjön medan eftermiddagssolen värmer era kinder. Här bor ni i en lugn och vacker miljö med närhet till badplatser samt mysiga promenadstråk runt Gunnebo Slott och Rådasjön. Goda kommunikationer till både nya Mölndals innerstad samt Göteborgs pulserande stadsliv.

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 69 kvm disponeras enligt följande:

Köket går i en ljus färgsättning med luckor, kakel, vitvaror och väggar samtliga i vitt utförande. Laminatskivan bryter av med en ljust grå nyans och ger en väl tilltagen arbetsyta. Överskåp längs hela väggen ger både god förvaring och belysning. Maskinparken från Siemens består av kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, häll, skåpsintegrerad fläkt samt ugn och mikro i högskåp. Matplatsen intill det stora fönsterpartiet bjuder på en underbar utsikt över blå himmel och lummiga omgivningar. Här finns plats för sex personer.

Vardagsrummet bjuder in till mysiga vardagskvällar med familjen. Den öppna planlösningen mot köket ger en härlig social känsla som involverar samtliga gäster vid matlagningen. Stora fönster och en helglasad balkongdörr ger ett fint ljusinsläpp. Genomgående i lägenheten är de vita väggarna samt parkettgolvet.

Balkongen nås via vardagsrummet. Här slås man av fantastiska vyer över både takåsar, grönska samt vackra Stensjön. Det höga läget ger en härlig frihetskänsla och skyddar från insyn. Sydvästläget bjuder många varma soltimmar som avslutas med en vacker solnedgång bakom trädtopparna. Balkongen är väl tilltagen och har plats för både loungegrupp samt grillhörna.

Sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. De vita väggarna bryts av med en fondvägg som ger en dämpad harmoni till rummet. Förvaring i tre garderober. Det mindre sovrummet har fönster i vinkel vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat med plats för säng och skrivbord. För den som önskar ytterligare förvaring finns två garderober i förrådet, tillhörande detta rum, som ingår i köpet.

Badrummet är helkaklat i en smakfull färgsättning med vitt kakel och grå klinker. Plats för pinalerna finns i handfatets vita kommod och i spegelskåpet ovanför. Över tvättmaskin och torktumlare finns en grå bänkskiva och två väggskåp som underlättar vardagsbestyren.

Information Ekonomi

Avgift: 3 723 kr/mån. I avgiften ingår värme och TV från Sappa. Kall- och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,98775%. Andel av årsavgift är 1,04055%.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Issågen 1.

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1083/1202.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5, hiss finns.

Byggår: 2017.

Storlek: 3 rum och kök, varav 1-2 sovrum. Boarea ca 69 m². Enligt lägenhetsförteckning.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Övriga byggnader: Till varje lägenhet hör ett förråd i souterrängplan.

Information Förening

Förening: Brf Stensjöberget.


Allmänt om föreningen: Brf Stensjöberget har byggts av Tornstaden på uppdrag av Riksbyggen. Föreningen består av sex punkthus i fem våningar med tre normalplan, ett suterrängplan samt en takvåning, totalt 102 bostadsrätter. Husen är belägna på Stensjöberget i det natursköna området Stensjön i Mölndals kommun. Byggtid april 2016 till februari 2018 och inflytt oktober 2017 till mars 2018.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns även 6 st barnvagnsrum och 2 miljöstationer. Som boende har man tillgång till gemensamhetshuset Träffen som är utrustat med kök för att möjliggöra möten, event, kalas eller övernattning. Här finns även altan och boulebana.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen.

Kommande/gjorda renoveringar: Då husen är nybyggda och föreningen kan åberopa garantireparationer om något eventuellt behöver åtgärdas har föreningen ingen underhållsplan.
Föreningen är i slutskedet med att ta in offerter på inglasning av balkonger och uteplatser som varje bostadsrättshavare får ta ställning till. Föreningen har även planer på att bygga cykelgarage samt sätta upp solpaneler och fler laddstolpar.

Parkering: 105 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Utöver finns 10 p-platser för besökande.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV, bredband och telefoni via öppet stadsnät, Svenska stadsnät. Grundutbud av TV från Sappa ingår i avgiften.

Planritning

Counter