Underbar etta med sovalkov och stor solig balkong

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Hinderbanan 22

1:a Kviberg

Kortfakta

Pris/Bud:
1 850 000 kr
Avgift:
3 140 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 33 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2012-2013
Adress:
Hinderbanan 22,
415 28 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Gunilla - NY
Intresserad av denna bostad - Gunilla - NY

Beskrivning

Högt upp i huset ligger denna perfekta lilla lya. Här är högt i tak vilket bidrar den den härliga rymden. Sort fönsterparti för ljusets skull och utgång till en helt fantastisk balkong med fritt läge och mycket sol. Markisen ger både svalka och skydd. Allrummet har en naturlig sängplats i den praktiska alkoven.
Hela lägenheten är fräscht vitmålad och har gedigna materialval. Ekparkettgolv är genomgående. Köksdelen har vita köksluckor, mörka liggande kakelplattor och svart bänkskiva. Vitvarorna består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin och kyl med frys. Samtlig utrustning från Siemens.
Här finns även tre garderober och ett städskåp.
badrummet är superfräscht med mörkgrått klinkergolv (värme) och vita kaklade väggar. Duschhörna med vikdörrar i klarglas, kommod och Wc. Här finns en tvättavdelning med arbetsyta och både tvättmaskin och torktumlare.
Kviberg erbjuder ett boende nära city med goda kommunikationer genom flera spårvagnslinjer och bussar endast 100 m bort. Det är ett område som ligger nära vacker natur och motionsspår. Här finns också Sveriges största beachvolleyhall och Göteborgs nya sportarena. Här bor man på ett av stadens mest expansiva lägen.

Rumsbeskrivning: De 33 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden välkomnas ni av en hall plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i både städskåp och garderob. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Köket har köksinredning i vitt från HTH som kombineras med bänkskiva i svart laminat och mörkt kakel. Utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin (Energiklass A) samt kyl med frys ( Energiklass A++). Samtlig utrustning är från Siemens. Öppen planlösning mot allrummet.

Ljust allrum med som kan inredas med soffa och matplats. Allrummet har även en sovalkov med plats för en säng. Ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till lägenhetens stora balkong i sydvästäge.

Stort badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp från Svedbergs samt duschhörna med vikdörrar i klarglas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin (Energiklass A+) och torktumlare (Energiklass C) från Siemens.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 850 000 kr

Avgift: 3 140 kr/mån. Inklusive värme, vatten, kabel TV och Bredband. Andel i föreningen är 1,9075%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 61302.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5, hiss finns. Våningsplan 4 av 5.

Byggår: 2012-2013. Inflytt 2013.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 33 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel TV med 18 kanaler.
Internet: Internet via Telia, Triple play.

Uteplats: Balkong, läge sydväst.

Information Förening

Förening: Brf Löjntnanten inom Kvibergs terrass.

Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. Redan på 1300-talet omnämns byn och hemmanet Kviberg. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bl.a. utbildningar,
ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.
Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.
I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Välkommen!
Counter