Snart till salu

Högst upp i huset med lugnt och fridfullt läge

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare

Lundin Lerum

Med Lundin Lerum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Arfwedssons Väg 1

2:a Floda

Kortfakta

Avgift:
4 218 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 56,5 kvm
Våning:
4/4, ej hiss
Byggår:
1964
Adress:
Arfwedssons Väg 1,
448 30 Floda
Intresserad av denna bostad - Gunilla - NY
Intresserad av denna bostad - Gunilla - NY

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på gunilla.jansson@lundin.se.

Superfin lägenhet med tidlösa och genomtänkta materialval. Hela lägenheten är fräscht vitmålad, har genomgående parkettgolv och fina bevarade fönsterbänkar av marmor. Läget på våning 4/4 är helt ostört och insynsskyddat.
Stabil Riksbyggenförening med fina gårdar mellan husen.
Toppenläge med endast ett par minuters promenad till Floda Centrum. Här finns all upptänklig service att tillgå, inte minst en uppskattad slaktare, en grönsaksbutik och en fisk- och delikatessaffär. Även populära restauranger och caféer. Trevliga marknader med lokala producenter lockar mycket folk.
Läget är mycket naturskönt intill Sävelången och området bjuder på många fantastiska promenadstråk. Pendeltåg till Göteborgs central på ca 25 minuter.

Hallen har en stor praktisk dubbelgarderob och plats för avhängning av ytterkläder.
Rakt fram ligger det rymliga vardagsrummet Ett stort fönsterparti ger massor av ljus. Här är gott om plats för både en rejäl soffhörna och matbord eller läshörna.
Köket är riktigt snyggt med vita köksluckor och mörka bänkskivor. Ett större kakelparti ger en skön karaktär till köket. Vitvarorna består av svart spishäll och ugn, fläktkåpa, mikro och diskmaskin i rostfritt. Vit kyl/frys. Från köket når man balkongen med trätrall. Här är helt fritt läge med både morgon- och förmiddagssol, perfekt för att kunna njuta av morgonkaffet.
Sovrummet är rofyllt och har en fin vitmålad träpanel som fondvägg. En hel garderobsvägg tar hand om förvaringen.
Badrummet är, liksom hela övriga lägenheten, mycket fräscht. Mörkgrått klinkergolv och vita kaklade väggar med matchande grått kakelparti i duschen. I övrigt vikbara duschväggar, handdukstork och ett extra skåp för förvaring.

Information Ekonomi

Avgift: 4 218 kr/mån. inklusive värme, vatten och kabel TV. Andel i föreningen är 1,41999%. Andel av årsavgift är 1,41982%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 14/1402.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4, ej hiss.

Byggår: 1964.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 56,5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Senaste renovering/ombyggnad: Föreningen har en god underhållsplan som uppdaterades 2013. Föreningen har utfört respektive planerat nedanstående underhåll:
2009: Takrenovering // Kommande underhåll - 2015: Tvättutrustning, takfönster, målning aliminiumplåt / 2016: Fasader / 2017: Målning balkonger, målning av trapphus.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät. 12 digitala kanaler ingår i avgiften.
Internet: Det finns ett öppet fiber indraget i fastigheten.

Uteplats: Balkong i fritt läge med morgonsol.

Bilplats: Det finns 30 garageplatser och 19 p-platser i föreningen. Separat kö.

Energideklaration: Energiprestanda 159 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Riksbyggens Brf Flodahus nr 1.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Floda 3:835 och består av 72 lägenheter fördelade på 5 hus med adresserna Arwfedssons väg 1, 3, 5, 7 och 9. Husen är byggda 1964.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen har en god underhållsplan som uppdaterades 2013. Föreningen har utfört respektive planerat nedanstående underhåll:
2009: Takrenovering // Kommande underhåll - 2015: Tvättutrustning, takfönster, målning aliminiumplåt / 2016: Fasader / 2017: Målning balkonger, målning av trapphus.

-Lerum

Friluftsliv, storstadsliv och vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter