Såld

Nyproducerad med 13 kvm balkong mot innergården

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Borstbindaregatan 19

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 490 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 55 kvm
Våning:
4/5, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Borstbindaregatan 19,
417 22 Göteborg

Beskrivning

Som Kvillebäckens sista projekt slår brf Origo upp sina portar. Feng shui har varit ett ledord för projektet, något som ger kvarteret ett påtagligt lugn mitt i en myllrande stadsdel. Här blir balkongen med sina ca 13 kvm en lugn oas mot den fina innergården, med plats för avkopplande möbler, vänner och växter. Lägenheten ligger på våning 4/5. Planlösningen är väl genomtänkt med fina sociala ytor i kök och vardagsrum, och ett rymligt sovrum som ligger avskilt från dessa. Lägenheten bjuder även på ett stilrent kök från Marbodal, skinande nytt och redo för hemmakockens alla bravader, och ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare för en smidig vardag. Lugna ytskikt med ekparkett och vita väggar ger en enhetlig bas för inredningen. Här kan du känna dig hemmastadd från dag ett.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. För den som är badsugen når man salta bad på 25 minuter med buss.

Lägenhetens 55 kvm disponeras enligt följande:

Välkommen in i den rymliga hallen, med gott om utrymme för ytterkläder i tre garderober och vid klädhängare. Rakt fram ligger sovrum och badrum, och till höger de sociala delarna av lägenheten med vardagsrum, kök och balkong. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrummet är härligt ljust med två stora fönster och är delvis öppet mot köket. Här finns plats för såväl avkopplande kvällar i soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord.

Kök från Marbodal med kyl/frys, inbyggnadsugn under häll, mikro i överskåp, integrerad diskmaskin. Bänkskiva i laminat med kakel ovanför. Från köket nås den stora balkongen med lugnt och skyddat läge mot föreningens gård.

Avskilt från de sociala ytorna, med ett läge mot föreningens gård blir sovrummet en tyst oas där du sover lugnt om natten. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng med sängbord, och kläderna ryms i två garderober.

Helkaklat badrum med kommod, spegelskåp och duschvägg i glas. En kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänkskiva ovanpå förenklar vardagen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 490 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten & Telia Triple Play.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7686%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 22133/2B-1303.

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 55 m².

Ventilation: FTX.

TV- och internetanslutning: TV: Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften.

Uteplats: Stora balkong som har gott om plats för ett långbord med många sittande. Balkongen vetter mot den Feng Shui inspirerade innergården vilket ger lugn och ro.

Bilplats: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån.

Information Förening

Förening: Brf Origo. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 113 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Hiss finns till alla våningsplan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12. Inflyttning beräknas ske preliminärt vintern 2018/ våren 2019. Byggnadsprojektet genomförs på totalentreprenad av Bonava Sverige AB.

Gemensamma utrymmen: Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd placerat i källare. Lägenheter i trapphus 1B och 2A har sina förråd i källaren på intilliggande hus då dessa trapphus saknar källare. Innergård kommer anläggas med cykelparkering, grönytor och gångbanor.

Föreningens ekonomi: Då det är en helt nybildad föreningen har dom i dagsläget inga planer på avgiftsförändringar. Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen har inga inplanerade renoveringar då fastigheten är nyproducerad.

Parkering: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Svårt att säga kötid. Vill man ställa sig i kön kontaktar man City Security.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Comhem.

Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen stod klar 2013 och har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter