Såld

Ljus etta med renoverat kök

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare
Peter Johansen
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Marbogatan 2B

1:a Bellevue / Gamlestaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 567 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
ca 34,5 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Byggår:
1947
Adress:
Marbogatan 2B,
415 04 Göteborg
Lundin
Lundin

Beskrivning

Beläget i ett lugnt område och på attraktiva Marbogatan med härlig natur i omedelbar närhet hittar du denna trevliga etta med renoverat kök.
Högst upp utan insyn och bra planerade ytor med sovalkov i vardagsrummet. Mycket trivsamt förstaboende!

Gamlestaden är ett expansivt område och Göteborgs äldsta stadsdel vilket innebär en härlig, gammaldags atmosfär med fastigheter som är uppförda vid förra sekelskiftet blandat med modern bebyggelse. Här bor man i ett lugnt område endast 7 minuter med spårvagn från Centralstationen. Bekvämligheter såsom skola, dagis, affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Bra cykelbanor in till city.

Rumsbeskrivning: Det ljusa vardagsrummet med fönster ut mot grönområde är lätt att möblera med både soffdel och sovplats. Gott om fönsterytor som släpper in ljus och vackra djupa fönsterbänkar av sten.
Vitmålad hall med plats för avhängning. Det finns samt en klädkammare. Köket ligger åt höger och vardagsrummet till vänster.
Stilrent kök i mörka toner.
Badrum med vitt kakel samt ljus våtrumsmatta och badkar.

Välkommen till Marbogatan!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 567 kr/mån. Inklusive värme, vatten och kabel TV.
Inre reparationsfond är 8 998 kr. Andel i föreningen är 0,44335%. Andel av årsavgift är 0,44335%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 270 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 120 kr och hushållsel 150 kr.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 105/1202.

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3, ej hiss. Våningsplan 3 av 3.

Byggår: 1947.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea ca 34,5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

TV- och internetanslutning: TV: Kabel TV via Com Hem.

Bilplats: 92 parkeringsplatser i föreningen. Seperat kö.

Energideklaration: Energiprestanda 167 kWh/m² år. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Brf Göteborgshus 7.
I föreningen finns 192 st lägenheter och 13 st lokaler.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Göteborgshus 7 bildades 1946 och innehar tomrätterna (omförhandlas 2025) till fastigheterna Kviberg 12:1, Kviberg 13:1 samt Kviberg 14:1. Här upplåts 192 st bostadsrätter fördelade på 72 st 1 rok, 84 st 1 rum, matvrå och kök, 12 st 2 rok samt 24 st 2 rum, matvrå samt kök. Dessutom finns 13 lokaler och 92 parkeringsplatser.

Utfört underhåll:

1993-1994 - Rörstambyte, kök och badrum renoverade.

2017 Undersökning av balkonger inför en renovering.

Planerat underhåll:

Översikt av tvättstugorna.

Uppfräschning av trädgården.

Gemensamma utrymmen: Övernattningslägenhet, relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar, festlokal, hobbyrum, pingisrum, cykelrum samt gemensamma grillplatser och boulebana.

Gamlestaden

Gamlestadens historia är som namnet vittnar om att det var här den ursprungliga stadens hjärta låg, vilket bidrar till att stadsdelen har en spännande historia och kulturhistoriskt intressanta kvarter. Sedan dess har många förändringar skett och idag är Gamlestaden en spännande mix av dåtid, nutid och framtid. Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden med fantastiska framtidsmöjligheter. Här planeras för en modern, tät och dynamisk blandstad med nytt handelscentrum och en knutpunkt som binder ihop staden. I SKF:s gamla lokaler uppförs nu en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter.


Gamlestaden ligger beläget vid Säveån, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Kommunikationerna i området är mycket goda och det finns även gott om cykelvägar. Gamlestaden har ett bra utbud av vardaglig service, restauranger, skolor samt föreningsliv. Samtidigt är det inte långt till underbar natur med härliga strövområden och en aktiv fritid. I Kviberg finns Sveriges största beachvolleyhall och nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Närmsta rekreationsområde är Fjällbo som ligger i närheten av Utby. I de lummiga skogarna finns flera naturstigar och motionsslingor. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin badsjö med klippstränder.

Planritning

Counter